9 Юни, 2018 10:00 6 403 9

Избягалите затворници Пелов и Колев си живеели луксозно

  • владимир пелов-
  • радослав колев

Убитият затворник Владимир Пелов и аверът му Радослав Колев са се хранели само със скъпи местни и млечни деликатеси, които семейството на бившата фризьорка Веселка Петкова им осигурявало, докато се укривали в жилището й. Това разкриха пред "Телеграф" хора от блок 20, които са присъствали като свидетели по време на огледа на полицията в апартамента на втория етаж.

"В хладилника имаше луканки, суджуци и наденици, кашкавал от по-скъпия, сирена, масло, натурални сокове и биопродукти. Алкохол не видяхме, но и Пелов по принцип не близва", разкри очевидец.

"Докато ги търсят в цяла България, Пелов и другият затворник са си били като в луксозен СПА комплекс в Ботевград", допълни той.

Възрастна жена от входа, която твърди, че седмицата преди убийството е виждала Пелов, пък сподели, че тогава е бил с още един мъж, който също бил с дълга брада и качулка. Тя предположи, че това е бил вторият беглец - Радослав Колев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боже пази България

    14 3 Отговор
    ПЕЛОВ-национален герой!
  • 2 ПНСД

    10 0 Отговор
    "В хладилника имаше луканки, суджуци и наденици, кашкавал от по-скъпия, сирена, масло, натурални сокове и биопродукти. Алкохол не видяхме, но и Пелов по принцип не близва"

    Докато говорим за храна другите отидоха до космоса. Прост народ ей...
  • 3 Василев

    3 1 Отговор
    Паметник на Пелов, селяни!
    Агент Рашидов. ГРУ!
  • 4 Стефчо

    4 0 Отговор
    Съседка ги видяла седмица преди да го убият, ама си трае дъртата .... и на това, ако не му се казва...... айде да не нараня нечий чувства.
  • 5 Дионтей

    7 0 Отговор
    Хората нямат какво да ядът за това смятат за лукс пълен хладилник. Жалко е положението на обикновеният българин. Лошото е, че ще става по-зле.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гадина

    0 0 Отговор
    А какво е "месТни деликатеси"? Правени в местния месокомбинат може би?
  • 8 Kiki

    0 0 Отговор
    Народа се прави че не чува не вижда и не знае а родната полиция отдавна е заспала и нехаее. Парадокс и чудо.
  • 9 Kiki

    0 0 Отговор
    Страхлив министър на вътрешните работи и шубе ченгеджийници.