9 Юни, 2018 11:57 3 408 2

Бащата на избягалия Колев: Ако има акъл, трябва да е зад граница

  • радослав колев

Вторият избягал от затвора – Радослав Колев, направил опит да се свърже с брат си Христо. Това каза самият Христо Колев. Бащата на Радослав пък вярва, че синът му е още жив. Семейството обаче твърди, че не знаят къде се намира беглецът.

За последно Ангел Колев видял сина си през март. Договарят се следващото свиждане в затвора да е на рождения му ден – 22 април. Радослав обаче бяга преди това.

„Ако има нещо в главата, трябва вече да е минал границата. Ако остане тук, рано или късно ще го хванат”, категоричен бе Колев пред bTV. Той твърди, че Радослав нито веднъж не се е свързал с него по телефона.

„Не е толкова тъп да ми звънне по телефона, знае, че ще го засекат. А и покрай нас е пълно с полиция”, каза Ангел Колев. След бягството бащата е разпитван няколко пъти в полицията. Другия му син – Христо, също – вчера за последен път, но се прибира с медицински документ за побой. Христо признава, че веднъж Радослав се е опитал да се свърже с него.

„Една жена ми се обади от непознат номер и ми направи среща. Но като отидох там, имаше патрулка и не се появи”, заяви братът на избягалия затворник. Той твърди, че няма представа къде е Радослав, а на въпроса дали ако знае, ще го покрие, отговори: „Зависи от обстоятелствата”. Христо се надява всичко да се изясни по-бързо.

Бащата пък казва, че рано или късно ще разбере къде е синът му.

„Не искам да разбера в момента, защото ми е по-лесно” отбеляза той.

Ако след три месеца няма напредък в издирването, мъжете ще започнат сами да търсят Радослав Колев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    20 5 Отговор
    В това семейство изглежда акъла не е наследствена черта.
  • 2 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    е сина му е
    кво да прави човека
    подсказва му и какво да прави