18 Юни, 2018 14:32 3 298 28

Участник в инцидента с депутат: Само прибирах пистолета

  • явор божанков-
  • депутат

Мъжете са категорични, че не са заплашвали депутата

Поетапно въвеждане на видеорегистратори във всеки автомобил. Това ще предложи на колегите си в парламента депутатът на БСП Явор Божанков, който в петък стана участник в опасна ситуация на пътя на магистрала „Хемус”.

„Добре е да има видимост от различни гледни точки на автомобила. Мисля, че това ще повлияе върху агресията на пътя и ще даде ясна картина за пътните инциденти”, заяви пред Нова тв депутатът.

Пътувайки към Горна Оряховица, Явор Божанков изпреварвал автомобил на магистралата в петък, когато отзад бързо се приближила кола и започнала да присветва с фарове. Когато се разминали, пътуващ в автомобила мъж насочил оръжие срещу него.

Малко по-късно полицията спряла колата с двамата мъже, обвинени, че са извадили оръжие. След като бяха разпитани те бяха освободени.

Ивайло Павлов от град Левски е шофирал другия автомобил в петъчния следобед. До него епътувал приятелят му Ивайло Белчев, обвинен, че е извадил пистолет срещу Явор Божанков, докато го изпреварват.

Историята, която разказват двамата мъже от град Левски, обаче е друга. Ивайло Белчев твърди, че пистолетът е бил на таблото и всъщност го е прибрал. Явно точно в този момент депутатът го е видял. Неговата версия е, че Божанков е отворил прозореца си и показал депутатската си карта.

„Това не е само моята дума срещу тяхната. Има свидетел на случката, който вече даде показания. Разбирам, че те са заплашени от наказателна отговорност, защото това е престъпление, но в случая човешко и правилно е по-скоро да се поднесат извинения. В случая не виждам нито съжаление, нито каквато и да било друга реакция, така че ще търся правата си докрай”, коментира депутатът от БСП след като чу обясненията на двамата мъже.

„Това, което се случва, не може да бъде причина да се извади бойно оръжие посред бял ден.Причините са много дълбоко и нашето общество наближава границата на нетърпимостта, от която няма връщане. За съжаление, и народните представители стават жертва на агресия, както всички хора”, добави Божанков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    22 1 Отговор
    Браво!
    Отивам да си открия фирма и да внасям видео регистратори!
  • 2 тост

    33 3 Отговор
    Добре че този път се случи на депутат, че да обърнат внимание на такива прояви...недопустимо. Да ги осъдят тъпите мутри и да променят закона...светкане отзад да е забранено, както е в Германия
  • 3 Един

    13 0 Отговор
    Я, имам и друга идея всеки депутат със вградено СРС !
    (специално разузнавателно средство!
  • 4 гербоуха история

    33 3 Отговор
    Откъде тия цигани имат боен пистолет и как си позволяват да го вадят и да заплашват?
    Сигурен съм, че тия мазни тулупи ще напълнят гащите, ако бяха попаднали на точния човек.
    Както съм сигурен, че НИЩО НЯМА ДА ИМ НАПРАВЯТ!
    Трябва да има народно опълчение, което да раздава справедливост, явно държава НЯМА, няма и да има.

    Коментиран от #7

  • 5 Хойо

    24 2 Отговор
    Вижте ги какви са грозни селски мутри.Приличат на маймуни.Именно от такива орангутани се очаква подобно нещо.
  • 6 ГГГ

    4 2 Отговор
    1984 на Оруел ми се струва вече лека форма.
    От една случка и хайде - и тука наблюдение. Отде накъде? Е че аз не искам, и гледай, от догодина - задължително.
  • 7 Ристе

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "гербоуха история":

    Тия мазни толупи, така като им гледам телосложението са я бивши ватници военни, или наследници на някои велик шумкарски род от селата.

    Коментиран от #13

  • 8 Един друг

    14 7 Отговор
    Тези разпулти толупи даже и мутри не са. От фигурите им ми е ясно, че нямат нито скорост, нито издържливост. Както са трима - десен прав на първия и е аут, останалите двама се държат на една линия, два лоу кика в колената на първия дебелак и кроше, а през това време третият вече няма да може да диша и една подсечка ще го свали.

    Каквито са лоени торби, тръгне ли някой от тях да вади пистолет с потните си ръце, докато успее да го подхване под гънките на търбуха си, вече ще гледа в дулото отсрещния. То бива, бива запусната, разплута и противна работа, обаче този типаж е добил епидемични размери. А, най-жалкото е, че точно тези после първи търчат да викат полиция и да си вадят медицински.

    Коментиран от #9, #19

  • 9 хахаха

    17 2 Отговор

    До коментар #8 от "Един друг":

    Евала ве Чък Норис ! хаха
    Мнооо екшъни гледаш баце ;)

    Коментиран от #16

  • 10 Трапера

    8 1 Отговор
    Предлагам всеки да си купи по една такава играчка за самоотбрана , и въпросът е решен.
    Казанлък и сопот ще печелят , гаранция.
    И всеки тихо на пръсти ще се движи на всякъде.
  • 11 KURTYYYY

    13 1 Отговор
    ВКАРАЙТЕ ГИ В ЗАТВОРА ---ТАМ ИМА МНОГО ПИСТОЛЕТИ И РЕЗАНИ ДАЖЕ , КОИТО МОЖЕ ДА РАЗВЯВАТ ПО ЦЯЛ ДЕН ---- ДЪРЖАВАТА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ДАВА НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОРЪЖИЕ, ЗАКАКВО ИМ Е ДА ПАСАТ ОВЦЕТЕ С НЕГО ЛИ
  • 12 бай онзи

    14 0 Отговор
    бил го прибирал... комедиант...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Дедо Гошо

    17 0 Отговор
    Епа кой си държи пищова на таблото бе? Егати и оправданието.
  • 15 НКВД

    9 7 Отговор
    Мязат на електората на ГЕРБ бивши седесарчета евроатлнтически настроени!

    Коментиран от #17

  • 16 Един друг

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "хахаха":

    Искаш да кажеш, че нещо толкова банално ти изглежда невероятно като филм ли? В тази държава има толкова поводи за бой, а вие вместо да се възползвате, за да поддържате форма, не смеете да вдигнете поглед. Затова такива лоени мехове се вихрят, защото знаят, че сте със заешки сърца. Е, стават и фалове като не преценят ситуацията и после трябва да ги обръщаш на една страна, за да не се задушат като им се отпусне езикът - дето лаиците викате, че си го гълтат.
  • 17 Aaa

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "НКВД":

    Информирай се малко малцинствата в гр. Левски за кого гласуваха под строй в една секция в края на изборния ден - за "кметицата" от БСП и се разходи из улиците им да видиш разликата с "българските" улици - малцинствените квартали са перфектни - все едно си в европейски град, няма и една дупка.
  • 18 Гост

    13 0 Отговор
    Мислих сутринта по ситуацията, чудех се, дали ако някой ти покаже пистолет да се прави на мъж и ковнеш леко спирачката и го пернеш в задна дясна страна на колата няма да го катурнеш по таван. Ако са карали със 130 тоя пистолет може да му влезе където трябва.

    Сега им видях и снимките... то не си струва, тия са на дъното на еволюцията.
    По начина по който се оправдават го доказва - депутата си бил показал картата от прозореца, аз със 120 само чета картите на хората ..
    Т'ва да не е билет от лотарията за да го гледат. Чак се радвам че са попаднали на такъв човек, ако бе нормален гражданин, никой нямаше да чуе и да види.
  • 19 на Жан Клод брат му

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Един друг":

    по сценарий последния трябваше да го свалиш с тоби уширо маваши :D Получаваш главна роля в новата част на Непобедимите
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Бакша

    5 4 Отговор
    Поредния Сидеров ама тоя път ще яде дървото с тия червени карти да ги размахва пръдльо
  • 23 мангалезич

    11 0 Отговор
    Тия шведи едва ли могат да четат и едва ли някога са виждали депутатска карта.
  • 24 Матей Матов

    2 0 Отговор
    Хора ....не се карайте за глупости ....не вземам страна , но мисля е достатъчно да Ги попитат тез .....пребиращи уръжието , КАК Изглежда ДЕПУТАТСКАТА карта ..., която са видели ...Сигурно , им се е сторила на билетче от лотарията ....
  • 25 me be re

    2 0 Отговор
    циганина няма право да държи оръжие на таблото на колата (оръжие се носи скрито в кобур по тялото) и най - вероятно го е научил някои адвокат така да лъже.
  • 26 тте

    0 0 Отговор
    Не са цигани
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.