Last news in Fakti

18 Юни, 2018 16:53 35 091 12

Зловеща връзка между убиеца на Пелов, ченгета и сина на Мила Универсалната

  • мартин георгиев-
  • марио панчев-
  • владимир пелов

Отишлият в Отвъдното от куршумите на Пелов съвсем не е безобиден

Зловеща връзка между убиеца на Пелов, ченгета и сина на Мила Универсалната - 1

Дълго пазена в тайна зловеща връзка за скрити отношения между загиналия след престрелката със затворника Пелов - Марио Панчев, ченгета, магистрати и сина на изправената пред съда за мокри поръчки Мила Георгиева-Универсалната, излиза на бял свят, пише Блиц.

Панчев е имал богат опит с посредничество за освобождаване на престъпници, които са били задържани по текущи разследвания. В подкрепа на този факт говори и откритата прелюбопитна информация в един от мобилните телефони, които е използвал.

Става ясно, че отишлият в Отвъдното от куршумите на Пелов, мъж съвсем не е безобиден. Панчев е имал богат арсенал от контакти с полицаи, техни роднини в правоохранителната система и бандити.

Според криминалисти дни преди да бъде надупчен от куршуми, Марио се е свързал със сина на Мила Универсалната - Мартин Георгиев - Джито, който от три години се укриваше в чужбина. След като се е предал в полицията Джито е дал нефелното обяснение, че не е знаел, че е обявен за общодържавно издирване, въпреки че за него е била издадена Червената бюлетина Интерпол.

Обстоятелството, че се е надявал лесно да си издейства индулгенция от спецмагистратите, се обяснява и от неформалните му контакти с близки до тях. Смъртоносните куршуми за Панчев, обаче са сложили край не само на земния му път, но и на черната му брокерска дейност.

На първа инстанция спецмагистратите постановиха Джито да остане зад решетките. Сега държавата в лицето на второинстанциония съд трябва да докаже, че няма да пуска с лека ръка лица от криминалния контингент, за които прокуратурата е събрала множество и солидни доказателства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новобранец

    54 0 Отговор
    Зловещо наистина... настъхвам като си помисля...
  • 2 Голям прос

    90 3 Отговор
    Че то без полицаи прескочили оградата може ли? Точно на полицаи не вярвам.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Баба бей

    18 10 Отговор

    До коментар #3 от "СЪДИЯ":

    А ти внимавай да не отидеш в отвъдното по бързата процедура.Всеки отива където му е мястото.Ашколсун гьонсурат.
  • 5 гнида

    57 3 Отговор
    Ами след такава сттия имам само един въпрос ... Но тий е към началника на МВР И МИНИСТЪРА НА МВР - ЩО ЯДЕТЕ ОЩЕ ДЪРЖАВНИ ПАРИ ? Народът ви храни , а вие двама бандита не можахте да хванете ? За нищо не ставате ! Ядете държавни пари нахалост , но те идват от моите данъци ! Срам ме е , че сте в този апарат !
  • 6 Василевс

    26 6 Отговор
    Паметник за Пелов!

    Коментиран от #7

  • 7 882

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "Василевс":

    някой военен доктор от ДС е бил на обстрел с човешки мишени напътстван от следователя под какъв ъгъл да стреля
  • 8 кОра

    24 2 Отговор
    Излиза, че Пелов е истински патриот и закрилник на България.Герой, който трябва посмъртно да бъде награден, за заслуги към родината.
  • 9 Дани

    23 0 Отговор
    Най голямата организирана престъпна групировка е МВР и бивши ченгета

    Коментиран от #10

  • 10 Мъка,мъка....

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "Дани":

    И пожарникари също!!!!

    Коментиран от #12

  • 11 силно впечатлен

    3 0 Отговор
    "Панчев е имал богат арсенал от контакти с полицаи, техни роднини в правоохранителната система, и бандити." И каква стана тя, полицаите и техните роднини в правоохранителната система и бандитите рамо до рамо в борбата за безнаказана престъпност?! От тази информация те побиват тръпки на ужас и за пореден път тя е доказателство как "родната полиция и нейните роднини" ни пазят от престъпността! Какъвто и да е бил въпросният Панчев, това се омаловажава от така поднесената информация. Ама ще кажете, нищо ново! Не е така, защото ако свикнем с тези неща, ще заживеем в едно още по-цинично и безнадеждно общество. Какво ще каже по въпроса министърът на вътрешното ни ведомство?
  • 12 един

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Мъка,мъка....":

    Пожарникарите, уважаеми натъжен, те пазят от пожари, да не изгори имуществото ти. Не забравяй това, че неведоми са пътищата Господни!