25 Юни, 2018 08:39 3 087 31

Каракачанов за циганите, нападнали полицаи: Дойде ли време за тоягата?

  • ботевград-
  • цигани-
  • полицаи

Полицаите трябва да знаят, че се ползват с моята безапелационна подкрепа да прилагат всички позволени от законодателството мерки

Вицепремиерът Красимир Каракачанов реагира в профила си във „Фейсбук“ по повод инцидента в Ботевград, при който цигани нападнаха полицаи:

На първо място в качеството ми на гражданин на Република България и след това в качеството ми на заместник министър-председател по обществен ред и сигурност искам да изкажа своята подкрепа за работата на полицаите, които снощи в изпълнение на служебния си дълг са се отзовали на адрес в Ботевград за нарушаване на обществения ред и са били нападнати от цигани. Работата на полицаите е да се борят за опазване на обществения ред, живота и здравето на хората в страната ни. Те ежедневно са на пост, за да имаме всички ние една по-добра и спокойна обстановка за живот. Маргиналите и екстремните субекти, които не желаят да спазват законите на страната ни, ще бъдат поставяни на мястото им с цялата сила и строгост на закона!

Полицаите трябва да знаят, че се ползват с моята безапелационна подкрепа да прилагат всички позволени от законодателството мерки, които един служител на реда има, за да разберат нарушителите, че в тази държава има ред, законност и дисциплина и ние повече няма да допуснем тяхното погазване!

Разните либерални НПО-та и техните клакьори шумно заклеймиха мнението на съпругата на моя колега – вицепремиера Томислав Дончев, че са свършили морковите и идва ред на тоягата. Е, господа, дами и там трети такива, каквито се самоопределяте – какво мислите сега? Дошло ли е времето на тоягата или Вие ще си браните подопечния криминален цигански контингент с цената на още невинни човешки животи, само и само да си прибирате лептата по зададената поръчка?

Категорично за пореден път заявявам, че заставам зад българските полицаи и категорично и отново ще настоявам в законите на Република България да бъде вкарана тяхната неприкосновеност като неизменно право, релевантно с техните професионални задължения. На циганизацията, циганската престъпност и безчинствата трябва да се сложи край!

Обръщам се към всички български полицаи - изпълнявайте си задълженията, прилагайки изключително и без страх цялата строгост на закона. Вашето задължение е да пазите честните и почтени данъкоплатци в Родината ни. Нарушителите трябва да получат своята „лепта“ – да видят затворите от вътрешната страна на стените им. Това написа Красимир Каракачанов.

*Припомняме, че управляващата партия ГЕРБ е на власт от 2009 г., но ръководството ѝ упорито избягва темата за циганските безчинства открай време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    1 81 Отговор
    Ей това е расизъм и фашизъм...

    Коментиран от #14, #15, #18, #23, #25

  • 2 Азазазаз

    68 1 Отговор
    Много добре е казал. Одобрявам.
  • 3 добре бе

    47 0 Отговор
    войводо!
    най-после нещата се наричат с истинските им имена от властимащ!
    ха дано някой затвори огромните тлъсти гуши на бхк-та, амалипе-та и мазниците по търкалцата на машината за ограбването на българите и подаряването на сиромашките им пари на дебелогъзите "социално слаби" търтеи! ДАНО!
  • 4 Шляхтиц

    50 0 Отговор
    Пълна подкрепа от мен, НЕЗАВИСИМИЯ ГРАЖДАНИН ИЛИ СЕЛЯНИН. Господин Каракачанов, от българската демокрация спечелиха само циганите, храним ги, обслужваме ги здравно без да плащат осигуровки, плащаме им сметките за електроснабдяване и водоснабдяване, данък сгради и смет не плащат, а най-голямата мръсотия в населените места правят те, деветдесет процента от престъпленията извършват те и т.н. и т.н. и т.н......... Нито ми се пише повече, още по-малко ми се мисли. Ще ме заболи главата, а може и инфаркт да получа. На седемдесет и две години съм.
  • 5 Коко

    40 1 Отговор
    Асене, къде видя расизъм и фашизъм,бе? Прочети още веднъж статиятя и отбележи! А може би не разбираш добре български?

    Коментиран от #16

  • 6 и направете

    33 1 Отговор
    нещо да спрат да се въдят като хлебарки. на всеки 12 години се отварят нови и нови поколения ненаситни гърла от същества антисоциални, криминални, развратни и регресивни!

    Коментиран от #30

  • 7 цецо

    30 0 Отговор
    Хубавата ни страна ще бъде унищожена, децата ни ще станат роби на маймуни, ако продължаваме да търпим развъждането на антидържавните и антинародни цигански непрекъснато въдещи се пълчища!
  • 8 ауслендър

    23 1 Отговор
    Каракачанов само дрънка, прах в очите на стадото!
    Тоя проблем е добре известен, а "патриотите" не са на власт от вчера.
    Вместо да пишат глупости във Фейсбук, да вземат да измислят, как да се справим с проблема, а това е свързано със законодателни промени, а на "патриотите" не им се занимава с безсмислени неща, те са заети с усвояването на парите от ЕС и обществените поръчки.
  • 9 Робин Худ

    21 1 Отговор
    Тоягата е малко! На прах за пране и задължителна стерилизация!
  • 10 Санде

    4 2 Отговор
    Марче, приличаш на Зоро с тези очила. Застани с открито лице пред читателите!
  • 11 НКВД

    12 2 Отговор
    За електората на ГЕРБ или добро или нищо! Нали пак идат избори кой ще гласува на ГЕРБ отново 4%?
  • 12 Бай Х

    19 0 Отговор
    Хитлер беше прав.....
  • 13 Василевс

    17 2 Отговор
    Вицепремиерът дава, ама премиерът не дава!
  • 14 АДОЛФ

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    И какво от това?
  • 15 Салам Алеко

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Абе все си срещу държавата! Защо не се махнеш да заминеш в Индия дето ти е мястото, ами седиш тук и ни тровиш с тъпите ти повърхностни коментари! Навън все те шамаросват, и затова си все пред компютара! Аман от тъпотиите ти!

    Коментиран от #17

  • 16 Хасан

    0 11 Отговор

    До коментар #5 от "Коко":

    Ами ако за един двама или петима престъпници се обвинява цял етнос то това е фашизъм,нацизъм....Цв Василев ограби 3 милиарда ,дай тогава да обвиним целия български етнос....вдига се врява за две кокошки ,но за милиарди нищо

    Коментиран от #20, #22, #27

  • 17 Хасан

    0 10 Отговор

    До коментар #15 от "Салам Алеко":

    Не съм против държавата а съм против национализма ..аз съм за отворено общество..крайно време е националните етнимески държави да се разпаднат ...измислените истории,митове,легенди да се заличат..и да има една държава ,един народ ..европееца...

    Коментиран от #19, #21

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "Хасан":

    Крайно време е един остров за всички киртаци
  • 20 Ха сега...

    6 0 Отговор

    До коментар #16 от "Хасан":

    Ха сега като ти е счупена ръка,да не си лекуваш жълтеницата ХАСАНЕЕ...
  • 21 Салам Алеко

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "Хасан":

    Значи първо любимата ти турция?????
  • 22 Салам Алеко

    12 0 Отговор

    До коментар #16 от "Хасан":

    Пожелавам ти да видиш турция в Европа! Да отидат кюрдите в Брюксел, да осъдят турция(както нашите роми), и да ги гледаш пред банкоматите с по 10 деца, и да виждаш любимите ти турци да работят, за да издържат кюрдите! Само да не запееш тогава нова песен??????
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Шансу Имамов

    0 11 Отговор
    Ромите и те са хора,а издевателствата на българите които безчинстват по курортите и по малките градчета КОГА?Само циганите са ви виновни за недъгавоста ви като народ и нация.

    Коментиран от #29

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 хахаха

    8 0 Отговор
    Това ако се случи в Израел или Турция или Америка.....тези които са си позволили лукса да посегнат, сега щяха да наторяват почвата отдавна....Или може би животното от първи пост, ще каже че и тези държави са расистки а?
  • 27 не е лесно да си тъп

    9 0 Отговор

    До коментар #16 от "Хасан":

    Не са един двама, по провинцията са хиляди случаите и се дава гласност само на най-фрапантните, ежедневни са случаите на посегателства и кражби от Етноса наречен ЦИГАНИ! А това вече говори не за единични случаи, а за начин на поведение и манталитет на етноса като цяло! По скора единични са случаите в които, можеш да срещнеш циганин който си работи , плаща си данъците, издържа си семейството и се държи по абсолютно нормален начин в обществото. Циганите трябда да се радват, че ги търпим....виж , ако дойде време тука да не е България а друга държава, тогава ще видят кон боб яде ли.......ще си спомнят с хубаво за нас Българите.....които сега наричате расисти. На кратко го казвам, в силните държави поведение като на циганите в БГ не само че не се толерира а се наказва със куршуми на момента! Нядавам се имаш малко акъл , мозъка не ти а като на врабче.....и разбираш какво ти говоря!
  • 28 Грую

    8 0 Отговор
    Само дето най-тежката мярка е "Задържане под стража за 72часа" . И през това време трябва и да го хранят, а пък не дай си Боже да му стане нещо през време на престоя гледай тогава колко фондации, защитаващи ромите ще се опитат да съдят МВР за неправомерни действия. Трябва да се върне мярката, както беше по Бай Тошово време: 'Бой дорде мой да шава" и тогава всичко ще се оправи.
  • 29 Една българка

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Шансу Имамов":

    Ромите не попадат в тази категория. Как можеш да наричаш Хора същества, които се размножават безразборно, без да мислят как ще изхранят тези гърла? Това е присъщо само на животните.
  • 30 незнайко

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "и направете":

    Нещото е вазектомия още при раждането. Другото е закон както в Китай.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.