5 Юли, 2018 10:46 3 104 3

Шефът на бургаската полиция: Работим по случая с Перата

  • петър низамов-
  • перата-
  • калоян калоянов

Петър Низамов бе прострелян няколко пъти пред дома си преди седмица

Шефът на бургаската полиция: Работим по случая с Перата - 1
Снимка: Burgas24

Продължаваме активно да работим по случая със стрелбата по Низамов, независимо от всички субективни трудности, които срещаме. Това заяви пред журналисти директорът на ОДМВР-Бургас, старши комисар Калоян Калоянов.

Шефът на бургаската полиция бе лаконичен и не пожела да уточни какво има предвид под "субективни трудности“, но уточни, че Перата не оказва голяма помощ на разследващите.

"Версиите, по които работим, са много, на този етап не искам да коментирам нито една от тях“, допълни старши комисар Калоянов, цитиран от Burgas24. По думите му, подготовката за летния сезон е по-добра от предходни години.

"Имам удоволствието да работя с едни от най-добрите полицаи в България. Това е достатъчна мотивация за мен и моите колеги“, категоричен е директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    6 2 Отговор
    Вижте му само капелата и сами преценете колко акъл има оттдоло

    Коментиран от #2

  • 2 Гост 1

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Запознат":

    Пише се оТдолУ...то и ти май имаш толкова.
  • 3 Расулюлах

    1 0 Отговор
    На тоз шапката му по голема от акъла де го нема