Last news in Fakti

29 Юли, 2018 15:03 5 509 15

Лоши новини за тийнейджъра, намушкал с нож друг в кв. „Надежда”

  • надежда-
  • нож-
  • наръгване

Софийският градски съд остави за постоянно в ареста 15-годишния Даниал Бейкверди, който в четвъртък намушка друго дете в столичния квартал „Надежда”, съобщи Дарик.

Решението е взето заради изключително опасното деяние, което е извършил младежът.

Адвокатът на обвиняемия каза, че ще обжалва мярката и тя ще се гледа на 2 август. Софийският градски съд гледа мярката за неотклонение на тийнейджър, обвинен, че е намушкал 16-годишно момче в столичния квартал „Надежда”.

Нападението беше извършено на 26 юли на междуетажна площадка на жилищен блок в жк „Надежда 3“. В непосредствена близост до блока бе задържан и нападателят – момче на 15 години. Според първоначалните данни причина за инцидента станал възникнал скандал между двете момчета за публикация в интернет пространството.

Пострадалият младеж веднага беше транспортиран в болница. В „Пирогов” беше извършена животоспасяваща операция на момчето. То остава за интензивно лечение и активно наблюдение в Детската реанимация на здравното заведение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    47 3 Отговор
    Арабско цигане. А са интегрира с кол по кратуната.
  • 2 Шведа

    38 1 Отговор
    Само не разбрах как е лоша новина това.
    Или е нормално всички 15 годишни да се разхождат и ръгат който не им изнася?
    Сигурно за момчето в реанимацията заглавието е топ!
    Убеден съм,че и той така се усеща.
  • 3 да се вземе предвид че

    31 0 Отговор
    Такива трябва да ги пращат в специален затвор за непълнолетни, например за лица на възраст между 12 и 18 години. Нещо подобно на ТВУ да е, за съжаление ги закриха тия специални училища, а те бяха много ефективни. Щото сега какво ще е наказанието, ще кажат ми той е непълнолетен и не може да лежи в затвора, ще му вземем ножката, а той ще се извини, ще каже че повече няма да прави така и хоп, готово, проблема е решен, до следващото заклано момче.......

    Коментиран от #4, #10

  • 4 Ефтини сензации

    10 8 Отговор

    До коментар #3 от "да се вземе предвид че":

    Много ефективни бяха...
    Един от пребивавалите в ТВУ не стана нормален човек. Всичките от престъпник нагоре...

    Коментиран от #8

  • 5 Гдгг

    16 0 Отговор
    Да потърсят начин да го вкарат в затвора за много години. От това човек не става.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Plovdiv

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ефтини сензации":

    На времето келешите бяха готови ката ден бой да ядат, само да не ходят там.
  • 9 Теодора

    10 1 Отговор
    Аз лично познавам Даниал..наистина цяла година беше тормозен от класа му.Нямаше много приятели.Обяснима е агресията му .Той трудно споделяше ,но не мога да повярвам че стигна до тук.Ето тази злоба между децата за жалост завършва с фатални грешки,когато нито учителите ,нито никой не взема под внимание и най -малките скандали между тинейджърите..

    Коментиран от #15

  • 10 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "да се вземе предвид че":

    Ами има такъв затвор казва се Бойчиновци той е за не пълнолетни след като навършиш 18 те прехвърлят в затвор за пълнолетни а ТВУ то е за малолетни друг е вйпроса че присъдите са меко казано скромни за такива деяния евала правя на САЩ по отношение на подабни присъди за такива деяния делото и присъдата се гледат като за възрастен дават ти 30г но да излежиш не по малко от 25г демек тоя трябва да излезе на 40г а тук члена се гледа така ако предвижда 10г лишаване от свобода понеже е под 18г члена автоматично става на половина демек 5г от който ще лежи евентуално 3г макс
  • 11 markеvski

    3 1 Отговор
    да се върне смъртното наказание -- деянието е извършено с умисъл и с цел ---- на ел, стол да го сложат веднага ----- защо трябва да гои храним цял живот такива изверги ,това говедо никога няма да се поправи
  • 12 генерала

    3 1 Отговор
    Дрисльоо, няма ли кой да ТИ откачи чеенето и строши ребърцата.Поредното мелезче решило да се прави на недосегаемо.Никога да не забравя,че въжето има начало и край.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гост

    5 0 Отговор
    Ако на снимката е той,настина има физика на пасивен гей,ама истината боли!И да не е сега като го окошарят батковците ще го направят,па там да видим кого ще коли!
  • 15 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Теодора":

    Аз лично с години съм бил тормозен психически и емоционално от колегите ми на работното място - в чужбина, на общежитие, като работата все с българи и цигани си беше. Ами, представете си как идват на всеки 15-20 дена нови хора и на всичките им се обяснява колко съм лош, гаден, тъп, подъл, долен... С какво човек е долен и подъл, когато не взема заеми, не лъже, не краде, не прави номера?! С тези хора живеете, с тези и работите. Те започват да ви се подиграват и плюят на свой ред, щото така им е казано. Умишлено ме пращаха да спя в стая с цигани (с бръсната глава съм), за да се пребиваме едни други. Координаторката беше полуграмотна помакиня от Хисаря и само като чу от българския клон на фирмата, че съм образован и висшист и започна да трепери за мястото си. Фирмата - чешка агентура с офис и в България. Та, плюенето си имаше основателна причина - да не подроня "авторитета" на г.золизачката-координатор. Огромен брой хора не издържаха и се прибраха, защото координаторката обвиняваше за всичко чехите, а всъщност виновни бяха само тя и кликата продажни боклуци около нея. Положението беше такова, че или научаваш езика и си самостоятелен, или ближеш за....ка на координаторката, за да си горе-долу добре. Едно момче, българче, пак от същия тормоз се самоуби в общежитието преди 2 години. Аз издържах, научих езика, станах самостоятелен, създадох своя фирма и сега мога да кажа, че съм добре. Мисълта ми с написаното е, че да, всички можем да хванем ножа и отговорим на аг