Last news in Fakti

3 Август, 2018 15:30 1 225 1

Мароканки и монголец на съд за незаконно влизане у нас

  • мароканки-
  • монголец-
  • незаконно влизане

Районна прокуратура-Свиленград привлече като обвиняеми по две бързи производства 34-годишната Е. Х., гражданка на Мароко, и С. Х., на 34 г., също от Мароко.

На 2 август 2018 г., на ГКПП-Капитан Андреево – гара, общ. Свиленград, те влезли през границата на страната без разрешение на надлежните органи на власттадекс, както и за това, че по същото време и място съзнателно ползвали фалшиви италиански разрешителни за пребиваване, като от тях за самото съставяне не може да се търси наказателна отговорност.

По делото е установено, че двамата обвиняеми пътували в международен пътнически влак, движещ се от Турция за Румъния, през България, като при паспортна проверка било установено, че използвали неистински документи.

Районна прокуратура- Свиленград наблюдава и бързо производство срещу Н.Е. на 30 г., гражданин на Монголия, за това, че на 2.08.2018 г., на ГКПП-Капитан Андреево- шосе, влязъл през границата на страната като пътник в автобус, по линията от Турция за България, без разрешение на надлежните органи на властта. По време на паспортната проверка е установено, че Н.Е. ползвал истински монголски паспорт, но издаден на друго лице. Бързите производства ще приключат в законния срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АНОНИМЕН

    5 0 Отговор
    КЪДЕ СТЕ ТРЪГНА ЛИ ТУКА ВЛАСТТА СИ ИМА КАНАЛДЖИИ И СЕ ПЛАЩА ,ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ИМА КАТО ВАС ,АМА НЕ СЕ Е ЧУЛО ДА СА НА СЪД ЩОТО СА СИ ПЛАТИЛИ