8 Август, 2018 17:34 1 955 1

Екшън с лозарска ножица и заплахи в Пловдив

  • лозарска ножица-
  • саморазправа

Двама жители на Пловдив са задържани за проявена агресия към полицейски служители вчера. Около 18,30 часа екип на Четвърто РУ реагирал на сигнал от тел. 112 за буйстващ обитател в жилищна сграда на ул. "Дон“.

На адреса бил заварен 58-годишен мъж във видимо нетрезво състояние. Въоръжен с лозарска ножица и нож той отправял закани за саморазправа към свой съсед, по чиято входна врата бил нанесъл материални щети. При задържането му пловдивчанинът оказал яростна съпротива, а непристойното му поведение продължило и в сградата на районното управление, където е задържан за едно денонощие.

По време на случилото се няма пострадали. След съгласуване с прокуратурата, срещу извършителя е образувано бързо производство по чл. 325, ал.1 от НК. Четири часа по-късно подобни действия били предприети в Първо РУ спрямо 40-годишен криминално проявен мъж от Пловдив. На ул. "Николай Коперник“ той нарушил обществения ред и се държал грубо с пристигналите униформени служители, отказвайки да изпълни разпорежданията им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    9 3 Отговор
    Високите температури и генетичното обременяване на майните са виновни. То и без да е топло ще се изтрепят, та камо ли сега