Last news in Fakti

22 Август, 2018 20:39 10 115 45

Хотелиер преби камериерка, поискала си заплатата

  • хотелиер-
  • камериерка-
  • побой

Накрая я зарязали унижена и набита в гората край Кошарица, твърди приятелят й Иван Атанасов

Хотелиер преби камериерка, поискала си заплатата - 1

Хотелиер от Свети Влас е извикал двама пазванти, за да пребият и сплашат украинска работничка, която си поискала заплатата. Случаят бе разгласен от Иван Атанасов. Инцидентът е станал вчера, а след като е била пребита, украинката е зарязана в гората край Кошарица, уточнява сайтът „Флагман“.

"Единственото, което е направила е да поиска заплатата от шефа си. Доверила му се и качила в колата, защото е смятала, че ще отидат до офиса, за да й плати изработената заплата. Но той извикал още двама мъже, закарали я в гората край Кошарица и когато слезли я хванали за ръцете. Собственикът започнал да я рита и удря. Двама мъже държат жена за ръцете, а трети я бие. Моята приятелка успяла да захапе за врата шефа си и да го ритне и се отскубнала, но големите мачовци доста са я побили. След това те са я зарязали край Кошарица", разказа Иван Атанасов.

Той е силно възмутен от случилото се. Призовава компетентните органи да се задействат. Атанасов не разкрива имената на хотелиера. Неговата приятелка засега също запазва мълчание, но от страх, защото се съмнява, че ако проговори публично нещо много лошо ще и се случи.

"За мен тези мъже, не са никакви мъже, а псевдо такива, които са въплъщение на комплексарщината, страхливостта и мерзостта. Когато приятелката ми разказа за това бях отвратен и зверски ядосан от факта, че съществуват такива долни и мерзки същества, които си позволяват подобни издевателства", допълни той.

Няма официално потвърждение за случая от ОД на МВР в Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 юрист

    28 28 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Собственикът започнал да я рита и удря. Двама мъже държат жена за ръцете, а трети я бие....“ На секундата да се провери от мвр дали този не е войнстващ русофил и НАП да му направи цялостна проверка на хотела и да проследи дали е чист произхода на първоначалният му капитал за хотела. Може да се окаже, че е част от купените от руснаците продажници в България или е част от кръга на решетников или шаренкова...Също така- ДАНС да даде публично инфо до къде стигна с разследването на онази фейсбук група русофили, които призоваваха към масови убийства на онези бг. граждани, които са русофоби. Време е да се въведе ред в тази държава.

    Коментиран от #10, #27, #30, #37

  • 3 бум

    109 1 Отговор
    Вия какво очаквате 99 процента от хотелите са на бандити който перът пари с знанието на държавата....

    Коментиран от #6

  • 4 ГГГГГ

    68 1 Отговор
    Дали и този ще го "осъдят" на глоба 5000 лева като онова шведско говедо?
  • 5 INSTANT KARMA

    64 1 Отговор

    До коментар #1 от "Боцев":

    Ти дъщеря имаш ли,половината България работи навън,замисли се!!!
  • 6 Малък, но прост народ

    32 5 Отговор

    До коментар #3 от "бум":

    В едно изречение поне 6 грешки...
    За това сме на този хал.
  • 7 К.К.

    58 1 Отговор
    Чист първоначален капитал в България няма, а тея плачеха, че нямат персонал, вкараха молдовци и украинци за без пари да работят сега и не плащат.

    Коментиран от #33

  • 8 анонимен

    25 5 Отговор
    До коментар 6:Гледай какво иска да каже човека,грешки се допускат не само от незнание а и от други неща:комп да е стар,да пише бързо,да е емоционално ангажиран.И аз често ги допускам защото не съм спец и завършил компютърни науки.Аре стига снобарщина.Ако кажа на някой че е проза или просто нали е едно и също
  • 9 Будалата

    59 0 Отговор
    Азе искам господин Ралин най любезно да обясни защо намалява работещия персонал по морето.Аджеба кой е виновен? Да има как да им работят по 24 часа без заплата. Отврат РАБОТОДАТЕЛИ. ОТВРАТ.
  • 10 Гудьо

    13 6 Отговор

    До коментар #2 от "юрист":

    Болния мозък пак се появи....

    Коментиран от #12, #14

  • 11 Гост

    61 0 Отговор
    Мухлювци наречени хотелиери, после защо нямало персонал в България. Е, за това няма персонал, заради такива идиоти.
  • 12 юрист

    9 27 Отговор

    До коментар #10 от "Гудьо":

    Пребитата жена не е българска, а украинска гражданка. За всеки нормален и средноинтелигентен човек е достатъчно да се прочетат писанията на руските тролове в този форум, за да се убеди в омразата им към украинците, украинската държава, сащ, дори и България и българският народ, както и спрямо всяка държава и народ, които не им лижат предните и задните части и не им гъделичкат самочувствието на неоимперски народ. Така, че- коментарът ми си е точно на място.

    Коментиран от #31

  • 13 1234

    31 1 Отговор
    Естествено,всичко ще се прикрие,гарга на гарга око не вади.Разстрел трябва за такива,само разстрел.Самозабравиха се вече тия мафиоти.
  • 14 баба

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "Гудьо":

    Това не е изперкалата юристка. Туй е нещо простичко, и не е виждало университет в живота си.
  • 15 УКРИНСКАТА МАФИЯ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ

    27 3 Отговор
    ПРЕД НАШЕТА МАФИЙКА . АКО ПО НЯКВА ПРИЧИНА УКРАИНСИ ТОП МАФИОТ ИЗПИТА ПАТРИОТИЧНИ ЧУВСТВА КЪМ ТАЗИ ЖЕНИЦА ЧЕРНОМОРИЕТО НИ ЩА СТАНЕ МНОГО ЧЕРВЕНО ОТ КРЪВТА НА БГ. СМЕШНИЦИ- ХОТИЛИЕРИ...
  • 16 Западните Балкани

    32 0 Отговор
    Приятелите на Симеонов се развихриха. Друго си е патриотично да прибиваш гастърбайтърите, нали патриотите искаха да внасяме евтина работна ръка? Борисов ги подкрепя за всяка идотия, която правят. Гонят българите извън България с надеждата да няма кой да им търси сметка за кражбите и геноцида над народа.
  • 17 Я виж

    17 4 Отговор
    Типичен БГ манталитет останал от комунизма.Чувстват се като полубожества и си мислят че всичко им е позволено

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гост

    17 0 Отговор
    После ще ревът, че нямат персонал.
  • 20 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Я виж":

    А не им ли е ?
  • 21 юрист

    5 9 Отговор

    До коментар #18 от "Юрист 2":

    “...Публикувано във факти.бг: Тук не става дума толкова за украинка или българка, а става дума за отношения работодател и работник....“ Не, тук не става въпрос за трудовоправни отношения, а за извършено престъпление, а при индивидуализация на наказанието ВИНАГИ се взема предвид субективните мотиви на извършителя за извършване на престъпното деяние. Вашата хипотеза не кореспондира с описаната фактическа обстановка и докато не се намерят законосъобразни доказателства , получени чрез гдс, пдс и вдс, то предположението Ви си остава просто недоказано предположение, което има абсолютно същата тежест, като хипотезата, описана от мен в мой коментар № 2.
  • 22 Дудука

    7 2 Отговор
    Искаш да аажеш, че МОТИВА е бил фазата на Луната, така ли?

    Коментиран от #24

  • 23 Ефтини сензации

    5 4 Отговор
    Щом не е потвърдено от полицията го слагаме в графа художествена измислица.

    Коментиран от #25

  • 24 юрист

    7 4 Отговор

    До коментар #22 от "Дудука":

    Не- искам да кажа, че мотивът може да е бил ОМРАЗА към украинката поради националността й или етносът й, а омразата да е генерирала и желание за неплащане на дължимото и полагащото й се трудово възнаграждение.
  • 25 юрист

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "Ефтини сензации":

    НПК Условия за образуване на досъдебно производство
    Чл. 207. (1) Досъдебно производство се образува, когато са налице законен повод и достатъчно данни за извършено престъпление.
    Законни поводи Чл. 208. Законни поводи за започване на разследване са:2. информация за извършено престъпление, разпространена чрез средствата за масово осведомяване;
    Достатъчно данни за образуване на досъдебно производство
    Чл. 211. (1) Достатъчно данни за образуване на досъдебно производство са налице, когато може да се направи основателно предположение, че е извършено престъпление
  • 26 Бойков

    21 0 Отговор
    Ходете и спонсорирайте още нашите мутри по морето. Всичко е тяхно там. Тъп народ сме.
  • 27 ванката

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "юрист":

    ти си толкова юрист колкото бойко ватман с този гладък мозък неможеш и за тракторист да завършиш що за малоумие и идотщина да делиш хората на русофили и русофоби че искал да ги избива малоумника ти освен комплекси нещо друго имаш ли в празната си глава ??? независимо какъв е работодалетя трябва да бъде наказан но не с няква смешна глоба защото деянието е доста нагло трябва да му бъде отнет лиценза и съден но докато има идиоти като теб ще има нагледци като тоя !!!
  • 28 свети глок

    15 0 Отговор
    Сега стана ли ясно на убитаците "хотелиери", защо българите не искат да им работят.
    Да е*а и боклуците смотани, МВР-то дано се задейства, в някоя нормална държава, за такова нещо изродите могат да получат по 20 години, за отвличане, телесна повреда, заплаха и още много други, особено според полицията на САЩ.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Умерен главорез

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "юрист":

    Вие сте русомразец госпожо джендър с неустановен пол и не сте наясно със себе си ! Освен да мразите и да наставничите Вие сте с психични отклонения ... и Вашето място е в Психодиспансера !
  • 31 един от всички

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "юрист":

    Омраза към украинците няма,нито сред руските "тролове" ,нито пък сред хората в самата Русия.Не се забелязва и грам омраза към украинците и в руските медии (някои от тях ги чета ежедневно).Така че,недей да бръщолевиш глупости.

    Коментиран от #32

  • 32 Истината

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "един от всички":

    Господи, Ти виждаш как престъпници управляват народа ни, как властват, крадат и се подиграват с нас , как умишлено заплати и пенсии са толкова, колкото да поддържат дишането на човека, как пенсонирато по възраст е подигравка, цените на всички стоки са високи, как лекари по нареждане , умишлено убиват и не лекуват, как престъпниците и крадците завладяха туризма , и всичко останало, как умишлено няма производствени предприятия, животновъдство, земеделие, занаятчийство....., за да се принудят хорицата да им работят...., затова Господи Те моля, да разтуриш всяко дело, всеки човек на тъмнината, от политици , наркобосове....., до най- дребния, да им удариш шамара Татко небесен, да провалиш на земята и горко да плащат, както плаче народа, сложи им белезниците и ги изпрати Господи, където Си им приготвил място, диведи Отче честни и милеещи млади българи ,които са в чужбина, те да станат управници, всичко мръсно изчисти от земята и и от управлението ни, изгори всеки мръсен бизнес като наркотиците, за това Те моля Татко, за промяна, за Твоето присъствие на ангели тук, и всеки да Те познае, и да Ти се поклони, в името на Йешуа, Божия Син, амин, амин, амин.
  • 33 no name no face no number

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "К.К.":

    О никъде по света не е имало дори и в германия
  • 34 Бинокъл

    3 0 Отговор
    Дясното е насилие, лакомия, егоизъм. Трябва и ляво, което да възпира дясното. Но червената олигархия произлязла от сталинският елит е въздигнала дясното в култ, а лявото в анатема. Законът демократичен и държавен, синдикализмът, са лявото.
  • 35 Бинокъл

    3 0 Отговор
    Дясното е насилие, лакомия, егоизъм. Трябва и ляво, което да възпира дясното. Но червената олигархия произлязла от сталинският елит е въздигнала дясното в култ, а лявото в анатема. Законът демократичен и държавен, синдикализмът, са лявото.
  • 36 Бинокъл

    3 0 Отговор
    Дясното е насилие, лакомия, егоизъм. Трябва и ляво, което да възпира дясното. Но червената олигархия произлязла от сталинският елит е въздигнала дясното в култ, а лявото в анатема. Законът демократичен и държавен, синдикализмът, са лявото.
  • 37 Психиатър

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "юрист":

    Време е да се въведе ред в тази държава и всички луди , които си мислят , че са юристи , врабчета ,мухи и т.н., да бъдат затворени в съответните лечебни заведения !
  • 38 Партиец

    6 1 Отговор
    Аве Хора чий са хотелите.кой взима законите
    Тъй че който не мълчи това му се пише .бедняка е длъжен да робува.и никога не забравяйте това
    Шефа винаги е прав.
    Шантав капитализъм.
  • 39 БОКО

    4 0 Отговор
    Вадиш чифтето,слагаш 13/0 и като си погледне тумбака ,лайното му стърчи от газо!На такъв гъз ,такъв хой!
  • 40 Язе

    2 0 Отговор
    И тоя е обърнал резбата, тва нормалуен човек нема да го напраи
  • 41 AK47

    2 0 Отговор
    Къде си Боко?
    Хайде зарежи измислените си магистрали и направи нещо.
    Ама как ще направиш като всички доказани престъпници по черноморието плашат с твоето име.
    Колкото до автора на статията:
    Напиши поне името на хотела.
  • 42 Реалист

    4 1 Отговор
    Край !
    Приключих с абсурдистан !
    С измислените магистрали.
    С диктатурата на боко-диктатора.
    С доказаните престъпници в парламента и изпростачената до безумие рая.
    С убийствата по улиците благодарение на агресивното избиване на комплекси от абсурдистанския шофьор.
    МАХАМ СЕ :)))))
    12 000км.ще ме делят от чалгария.
    Не че са достатъчно,но все пак е нещо.
    Успех на малкото нормални хора в Бг.
    Ще имат нужда.
  • 43 Варшавски пакт,

    1 0 Отговор
    Така е.капитализъм.шефа си е винаги прав
  • 44 Варшавски пакт,

    1 0 Отговор
    Така е.капитализъм.шефа си е винаги прав
    Тя горката.не и стига че работа са и дали
    Че и нахална пари иска.писна ми да плащам за некадърни чистачки
  • 45 Sofia Skinhead 88

    1 0 Отговор
    Нищо не става от селските утрепки на морето. Цяла европа си взима впечатление за България от тая селска сган и после като си поговори с нормален интелигентен българин който не миека, не вярва, че е българин. Няколко пъти ми се е случвало. Местните по черноморието НЕ са никакви българи, това са мелези с гръцка, руска и турска кръв, диалекта им мяза на руски език, височината на масовия мъж е като на гръцки циганин - 165-170, а манталитета е ориенталски като на турците. Мъжете са със задни мисли като жени, страхливи и злобни, завиждат, гледат да те преебат във всеки комент, а жените са селски кифли, ограничени и със слаба обща култура. Следователно обслужването и условията са ужасни. В резултат на всичко това вече никой не иска да ходи на черноморието и ги очаква бавна и гладна смърт местните изроди, псевдобългари.