28 Август, 2018 12:41 1 770 3

19-те задържани за нелегално производство на цигари остават в ареста

  • цигари-
  • производство
19-те задържани за нелегално производство на цигари остават в ареста - 1

Пловдивският районен съд определи постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 19-те задържани за нелегално производство на цигари, съобщиха от пресцентъра на Съдебната палата.

Според съда е налице обосновано предположение да са извършили деянието, в което са обвинени. Няма опасност от укриване, но е налице такава от извършване на друго престъпление и затова всички задържани остават в ареста.

Спрямо тях са повдигнати обвинения за държане и разпространение на акцизни стоки без бандерол, за което законът предвижда наказание лишаване от свобода от 2 до 8 години и лишаване от права.

Определението подлежи на обжалване в тридневен срок пред Окръжен съд - Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кога?

    4 0 Отговор
    Кой и защо продаде Булгартабак? Защо няма задържани?
  • 2 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Малко от заглавието е вярно. Обвинението не е за"производство", а " за държане и разпространение на акцизни стоки без бандерол " !! Страшни са уйдурмите на кадиите !!!
  • 3 ИЯО

    0 0 Отговор
    В Горна Оряховица цеха още работи.
    Гарантирано.....в ....тухларната.