Last news in Fakti

14 Септември, 2018 10:30 1 290 2

Съдът решава за швейцарския терорист

  • терорист-
  • гкпп андреево

Специализираният наказателен съд внася искане за задържане под стража на швейцарския гражданин, направил опит да премине граничен пункт „Капитан Андреево” силно въоръжен.

Мъжът е искал да отиде в Република Турция, с намерение да продължи пътуването си до Сирия.

В четвъртък му бяха повдигнати обвинения за тероризъм и контрабанда на оръжия през държавната граница.

А сигнал, че швейцарецът е избягал и е въоръжен, подал собственият му баща. Назначена му е и психиатрична експертиза, тъй като баща му заявил, че има психични отклонения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 2 Отговор
    Човекът определено е "луд с картечница" и е един от многото,които забързано притичват през България по техни си задачи.Ако обаче продължаваме да демонстрираме неприязън към подобни транзитни туристи акуратно купуващи си ВИНЕТКИ,рискуваме да ги загубим и те ще се пренасочат по други маршрути.Показателен е и факта,че въпросната категория РЕДОВНО СИ ПИЯТ ХАПЧЕТАТА по време на престоя си в БГ и определено могат да служат за ОБРАЗЕЦ на нашите луди!
  • 2 Бачо Киро

    1 0 Отговор
    Хммм, на излизане. А влизането??