Last news in Fakti

15 Септември, 2018 18:12 9 147 6

Самоуби се бивш шеф на баретите

  • барети-
  • филко славов

Бившият шеф на баретите Филко Славов се е самоубил, съобщиха пред в. "24 часа" запознати. Той се е прострелял със законен пистолет в къщата си в Банкя вчера. Причината е тежка болест от която се лекувал във Франция неуспешно.

Славов бе близък до ексглавния прокурор Никола Филчев. Те са съседи, комшия им е и Алексей Петров. Славов стана шеф на Специализирания отряд за борба с тероризма през 1997 г. Назначи го Богомил Бонев. Имаше обвинения, че отрядът кадрува при Филчев, но те останаха в сферата на слухове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МиГ 23

    18 5 Отговор
    Поклон пред паметта му!
  • 2 Bahti

    19 6 Отговор
    Мъжки! Бог да го прости.
  • 3 246

    8 5 Отговор
    Колко удобно....
  • 4 КО СТАА ТУКА ТО В ТАА БАНКЯ

    12 1 Отговор
    САМО ТАКВИЗ ВАЖНИ КЛЕЧКИ ЛИ СА СА НАБУТАЛИ.
  • 5 Дядо Йоцо. Гледа

    24 5 Отговор
    Бог да го прости, не можа да намери мир и покой приживе съвестта му заради десетките убийства който извършиха подопечните му барети по заповед на болния боксьорски мозък на Никола Филчев и онова другото момче с прякор на транспортно средство за изравняване на пътни неравности, ако можеше да се върне от оня свят ямболската адвокатка да разкаже за фабриката за убийства на Светата троица?.
  • 6 бат мишо

    16 6 Отговор
    господ не прощава на ограбващите българския народ .....гледа гледа и си вика - я чекай аз да ти кажа сега как се убиват хора