Last news in Fakti

22 Септември, 2018 10:33 11 403 9

Бесен екшън в семейството на наша риалити звезда

  • димитър маринов-
  • риалити звезда

Жител на ромския квартал „Изток” в Кюстендил се размина с пробация, след като потроши ръката на свой роднина. За такова деяние, квалифицирано като средна телесна повреда, законодателят предвижда до 5 години решетки, пише struma.bg.

Димитър Маринов обаче се призна за виновен в това, че на 8 април миналата година в Кюстендил в кв.“Изток” нанесъл с дървена тояга удар по лявата ръка на братовчед си Стоян Маринов и му причинил средна телесна повреда – фрактура на лакетната кост на лява предмишница, довела до трайно затрудняване на движенията на ляв горен крайник.

Братовчедите са от рода на бай Марин, който стана главно действащо лице в първото издание на тв риалитито “Шатра”, като в дома им гостуваха звездите Андрей Слабаков, Любо Киров и Деляна Маринова-Джуджи.

Покрай предаването майстор каруцарят Марин стана риалити звезда. Той оправя амуниции, ремонтира каруци и е добре познат в махалата. Двамата се спречкали за млада жена, която след месеци съжителство с Димитър избрала по-големия му братовчед Стоян. Мъжът му скочил, твърдейки, че той я принудил да се настани в жилището му.

Магистратите от Кюстендил обясниха, че се касае за престъпление по чл. 129 от НК, поради което обвиняемият ще изтърпи наказание „пробация”, изразяваща се в пробационните мерки – задължителна регистрация по настоящ адрес за срок от 8 месеца, с периодичност два пъти седмично и 2 задължителни периодични срещи с пробационен служител за срок от 8 месеца. С престъплението не са причинени имуществени вреди.

Веществени доказателства по делото не са иззети. Сторените по делото разноски в размер на 120 лева ще трябва да плати Димитър Маринов. Той трябва да ги внесе в бюджета на РУП на МВР – Кюстендил. Съдебното определение е окончателно и не подлежи на обжалване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нормален

    48 1 Отговор
    Още малко и "звезда".
    По-скоро черна дупка. Ако трябва да се използва астрономическа образност, в случая. И изобщо, ако трябва да се занимава обществото с простотии до шия.
  • 2 Модев

    21 2 Отговор
    Андрей Слабаков да си остане там в катуна, да затворят всички врати и прозорци, да запалят всички по цигара и да си направият мини Аушвиц, вместо да се размотава по теливизиите
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 оня с коня на лизинг

    4 1 Отговор
    Това е само вуйчо му от кюстендил. Още не му е платил конете на лизинг.
  • 6 бг Сталин

    18 1 Отговор
    Бре да ви Ева ши баната мангалска простотия.
  • 7 ХА ХА ХА

    6 1 Отговор
    ТО НА ТВА РЕАЛИТИ ГОСПОД СИ ГИ СЪБРА БРАДЧЕДИТЕ , НО СЕГА ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ЕЖЕДНЕВИЕТО НА ТОЗИ ЕТНОС ?!
  • 8 гост

    8 0 Отговор
    Щом циганите започнаха да стават реалити звезди , значи много сме го закъсали. Жалко за България. Поклон.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.