Last news in Fakti

24 Септември, 2018 17:02 3 928 4

Хванаха шофьор, убил пешеходец и избягал

  • шофьор-
  • убийство-
  • пешеходец

Органите на реда във Велико Търново арестуваха мъж, който е причинил смърт на пътя, след което е избягал от местопроизшествието, пише БНТ.

По данни на Областната дирекция на МВР в Търново сигналът за инцидента е получен вчера, 23 септември, около 22.10 часа. Според сигнала колата е блъснала пешеходец, след което водачът е избягал с автомобила си.

В хода на предприетите действията полицаите установяват виновния водач - 62-годишен мъж от Велико Търново. Същият е дал положителна проба за употреба на алкохол. Техническото средство на униформените е показало 0.45 промила концентрация на алкохол в кръвта.

Пробата за употреба на наркотични вещества е отрицателна. От водача е взета и кръвна проба.
Той е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Продължават действията по установяването на самоличността на пешеходеца и обстоятелствата, довели до произшествието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шансу Имамов

    6 4 Отговор
    А нямаше ли праг от 0.5, щото ако пие лекарства пак отчита.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    4 2 Отговор
    Тоя убиец е отказал да даде 5 лв. на полицаите да го пуснат да си ходи. Направил се е на интересен за 5 лв. и сега ще плати по-голяма глоба от 50-200лв и пак ще е на свобода.

    Коментиран от #4

  • 4 Bobi

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    още малко и позна