Last news in Fakti

29 Септември, 2018 13:10 7 054 7

Искат тежка присъда за полицая Караджов

  • венцислав караджов-
  • затвор-
  • убийство

"Да, доволни сме от присъдата". Това заяви прокурор Стефани Черешарова, след като разбра каква е присъдата на Венцислав Караджов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. От своя страна прокурор Костадин Паскалев обясни, че съдът не е дал исканата от прокуратурата най-тежка присъда - доживотен затвор без право на замяна, а второто по тежест налазание, така че най-вероятно и прокуратурата ще протестира.

"Ще видим какви са мотивите на съда и вероятно ще протестираме", каза още прокурор Паскалев.

Венцислав Караджов получи доживотен затвор от Окръжен съд Пловдив. Той бе обвинен за двойното убийство на майка си и баща си - Божура и Цветан Караджови, на 15 май 2016 година, като убийството е извършено предумишлено, с особена жестокост и с користна цел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туй то

    26 1 Отговор
    Тази отрепка сега ще се храни от нашите данъци.Не затвор, бесило трябва за такова престъпление.

    Коментиран от #2

  • 2 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Туй то":

    Е бесило па ти....нека да се възползва някои от органите му ако стават пък после в морето и рибоците да намажат
  • 3 Въхххххх

    16 0 Отговор
    Полицай ли ?????.?. Боже какви ги назначават таммммм?
  • 4 Нострадамус

    1 0 Отговор
    Този изверг....в АДА
  • 5 ИВАН

    6 1 Отговор
    Полицаите са по-долна измет и от шофьорите - и веднага обяснявам, полицаите са готови да застанат и срещу собствения си народ и постоянно застават, защитавайки антибългарски интереси, къде от алчност, къде от страх, а най-често от простотия ..... хем паразити, хем предали - накратко ... така е братя :)))
  • 6 Патриот

    4 1 Отговор
    А някой да е чул скоро какво стана с общинският съветник от ГЕРБ с чийто пистолет 3-годишно дете уби съдържател на заведение в собственното му заведение?

    Струва ми се, че май се потули случая.
  • 7 Истината

    1 0 Отговор
    Този май беше натопен от началниците си!