Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 11:52 3 732 9

Кой е осъденият на доживотен затвор полицай

  • венцислав караджов-
  • двойно убийство

Осъденият на доживотен затвор Венцислав Караджов е имал обещаваща кариера в полицията. Това става ясно от оценката на прякото му ръководство, изготвено две години преди двойното убийство на родителите му, съобщи Plovdiv24.

По това време - април 2014-та година, Караджов е разузнавач в група "Търговия, селско стопанство, туризъм и фондове на ЕС" в сектор ППОИ при отдел "Икономическа полиция" в ОД МВР - Пловдив.

Венцислав е роден на 4 юли 1971 година в Пловдив, завършил е Техническия университет в Габрово през 2005 година, семеен, с едно дете. През 1991 година постъпва на работа в органите на МВР като сержант във 2 РУП при ОД МВР Пловдив.

През 2012 година - след конкурс за израстване в категория, е назначен като инспектор категория Г, трета степен като разузнавач в сектор "Противодействие на икономическите престъпления" при ОД МВР - Кърджали, а от септември 2013 е преназначен в ОИП - Пловдив.

За Караджов е оценен като добре подготвен за противодействие на икономическата престъпност и изпълнение на поставените му задачи като разузнавач. "В процеса на служебната си дейност е показал, че има изградено чувство за мотивирано желание за работа и изпълнение на поставените му задачи. Служебните си задължения изпълнява съвестно и стриктно. Притежава широка обща култура като се стреми непрекъснато да повишава общата си и професионална подготовка", пише още в оценката му като служител на реда.

И още - описан е като дисциплиниран, уравновесен и с високо чувство за колегиалност, лоялен към органите на МВР, без наложени наказания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    31 6 Отговор
    Кажете го на родителите му,лека им пръст,жалко че са отгледали такъв звяр.
  • 2 бббббб

    12 2 Отговор
    Някой май е преписал кадровото дело.Явно някой служител си е превишил правомощията като е изнесъл инфорчация.
  • 3 Зиги

    7 10 Отговор
    Нищо чудно да е накиснат, ако е взел да рови в някакви мръсни схемички на управляващите. Ако аз бях убиеца, щях да се възползвам от съкратено съдебно следствие и присъдата ми щеше да е най много 25 години. При добро поведение след половината ще съм навън. Има нещо гнило в цялата работа....
  • 4 Фена

    9 9 Отговор
    Доказателствата по делото срещу него са само коствени и в сферата на хипотезите. Така че със сигурност е накиснат.
  • 5 кука

    11 5 Отговор
    Куките зад решетките!Те са най-големите престъпници тъй като прикриват мафиотите с подкуп и хващат нас дребните рибки за да докажат действия от страна на МВР.
  • 6 коментар

    8 3 Отговор
    Щом е много добър защо доживотна присъда?Явно се е правил на най-великия и недосегаем, ама не е такъв!
  • 7 ПЕЕВ

    12 1 Отговор
    КАК МОЖЕ ДА УБИЕШ РОДИТЕЛИТЕ СИ.КАКЪВ ТРЯБВА ДА СИ,НЕМОГА ДА ГО ПРОУМЕЯ.ИЗРОД.
  • 8 аспарух

    6 0 Отговор
    чудо престъпниккът е българин
  • 9 гост

    4 0 Отговор
    Ти да видиш!!!!!!