Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 12:21 3 657 4

Скелет на кълбо в храсталак втрещи дупничани

  • дренски рид-
  • скелет

Криминалистите извършили оглед на района

Криминалисти откриха човешки скелет в местността Дренски рид край Дупница.

На останките се натъкнал случайно преминаващ мъж, който сигнализирал в РУП. Костите и черепът са на мъж и са открити до храсти, далеч от пътеките в местността. Тялото било свито на кълбо.

Дупничанинът, открил костите, се изплашил и в първия момент побягнал, но след като се поокопитил, позвънил на тел. 112. Той е дал показания пред полицаите, обяснил е и дали е пипал или мърдал от мястото му тялото.

Криминалистите извършили оглед на района. Останките са събрани и изпратени за експертиза в НИКК – София. В института ще се установи на каква възраст е бил мъжът, имал ли е заболявания, убит ли е, и ако е убит, с какво оръжие…

След откритието на човешкия скелет в РУП – Дупница се търсят данни за изчезнали хора в района на града и съседните области Перник и Благоевград. Много дупничани се разхождат на чист въздух в местността Дренски рид, която е на 500 м от града.

Преди няколко години беше открит скелет на мъж високо в планината над село Бистрица. След изследвания в НЕКК беше установено, че е на млад мъж, който излязъл от дома си в София 8 г. преди да бъде открит скелетът му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    26 3 Отговор
    След 89-та година ме е страх да се разхождам из планините...

    Коментиран от #3

  • 2 Откривател

    14 1 Отговор
    Там изчезнаха Братя Галеви...
  • 3 Ефтини сензации

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Цецо":

    Защо, да не са излезли партизаните?
  • 4 pazenek

    10 0 Отговор
    Изчезнал-намерен след 8 години!!! Добре,а този, от кога е? Преписка, влачене и до кога? България, мила , РОДНА!!!