21 Октомври, 2018 17:11 4 136 3

Убийството в с. Вълкосел- заради жена

  • вълкосел-
  • убийство

Жена, която тръгвала за работа, видяла окървавения труп на Муйдата и се обадила в полицията

Селянин от благоевградското с. Вълкосел уби по особено жесток начин сътрапезник, защото обидил жена му. Кървавата драма се разиграла в петък през нощта. Случаят бил разплетен за няколко часа, а задържаният извършител направил пълни самопризнания, пише в. "Телеграф“.

Той разказал пред ченгетата защо и как точно е извършил бруталното убийство на 57-годишния Муйдин Дураков – Муйдата. Убиецът и неговите приятели, сред които и Муйдата, седнали в кръчмата на мегдана във Вълкосел в петък вечерта. От дума на дума Дураков казал на сътрапезника си, че е постъпил правилно, като се е разделил с приятелката му. Двамата се запознали, докато мъжът бил на гурбет зад граница. Жената имала три деца от първия си брак. Явно забележката на Муйдата вбесила убиеца, но той премълчал. След края на запивката обиденият мъж причакал Дураков на път към дома му и го ударил с дървен прът по главата. Като паднал на земята, започнал да го удря първо с един камък, а после с друг. Като се убедил, че го е ликвидирал, се прибрал вкъщи и изгорил кървавите си дрехи.

Жена, която тръгвала за работа, видяла окървавения труп на Муйдата и се обадила в полицията. За броени часове благоевградските криминалисти стигнали до извършителя и го задържали. Той направил пълни самопризнания, а като мотив посочил грубите забележки по адрес на жена му. Хора от Вълкосел описват Муйдин като свестен човек, който пиел, но не бил заклет пияница. Отглеждал тютюн. Имал жена и дъщери, като всички работели в Гърция от време на време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mimi

    8 0 Отговор
    Алоооооооооооооооо!Политическата класа,вие глухи и слепи ли сте?По–скоро на всички там в парламента не им пука,понеже са си добре финансово и изключително добре охранявани и пазени/дори от закона/–имунитет!
  • 2 Хайл

    3 1 Отговор
    Те тюрките са така-за едната чест трепят
  • 3 Ганю Ганев

    2 0 Отговор
    Алкохола не прощава, селяните стават терминатори след 3 ракии.