12 Ноември, 2018 15:07 2 213 5

Мъж, убил новия на бившата си, отива на съд

  • прободен-
  • червен бряг

Изоставеният многократно отправял закани

Мъж, убил новия на бившата си, отива на съд - 1
Снимката е илюстративна

Мъж ще бъде съден за умишлено убийство в Червен бряг. Разследването приключи и обвинителният акт е внесен в Окръжния съд в Плевен, съобщиха от прокуратурата.

В. И. е обвинен, че е умъртвил по особено мъчителен начин друг мъж /Ю.С./ на 22 януари т.г.

В края на 2017 г. отношенията между обвиняемия В.И. и жената, с която живеели на съпружески начала, се влошили и те се разделили. Причината - мъжът злоупотребявал с алкохол, проявявал ревност и агресия към жената и тя търсила съдействие от полицията по Закона за защита от домашно насилие.

В края на 2017 г. обвиняемият, който работел в Чехия, разбрал, че жената заживяла с друг мъж - пострадалия Ю. С. На 28 декември обвиняемият се върнал в България - търсил жената по телефона, следял я, обвинявал я в изневяра, твърдял, че я обича. Многократно се заканвал, че ще я убие, както и мъжа, с който живее. За това са регистрирани преписки с оплаквания в полицията.

На 20 януари т.г. обвиняемият се върнал отново в България и през нощта на 21 срещу 22 януари употребил значително количество алкохол. Сутринта видял Ю.С. на автобусна спирка с детето на жената. Нападнал Ю. С. с нож и го пробол няколко пъти. Опитвайки да се спаси, пострадалият влязъл в аптека и помолил да извикат полиция, свлякъл се на пода и починал.

Нападателят опитал да се укрие, но по пътя за София бил задържан. По искане на прокуратурата той е с мярка "задържане под стража".

Предстои насрочване на делото в съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъж та дрънка

    12 14 Отговор
    Браво на тоя мъж. Жените свикнаха да правят мъжете на парцали.
  • 2 никси

    9 1 Отговор
    е какво му ебравото оно като сие алипаво нема кво да му праи ш ама тоя толколи нема жене занего та се вманиачил с убиство я ако сьм ги заебуем и си тражим нова изгора у живото ебал сам га у овчио грьклян женете никига нема да се свьршу тоя будала вместо са да си живурка че гние у затворо оти е глупав
  • 3 Шшшшът

    7 0 Отговор
    Тепал баджанака си демек ,ако всеки постъпва тъй ???
    То няма да останат мъже бре.
  • 4 Патето Яки

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: регистрирани преписки с оплаквания в полицията

    и си получават заплатите, много работа свършили
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.