Last news in Fakti

23 Януари, 2018 16:11 4 070 2

Прободен в крака мъж умря от кръвозагуба в аптека

  • прободен-
  • мъж-
  • аптека

31-годишният нападател е арестуван

Полицията в Червен бряг разкри брутално убийство в рамките на часове в понеделник. Мъж на 52 години от града бил прободен в крака и издъхнал от кръвозагуба в местна аптека. 31-годишният нападател е арестуван, съобщи "Дарик".

В 8:20 часа вчера на телефон 112 е получен сигнал, че мъж с прободна рана търси помощ в аптека в Червен бряг. Отзовалите се на сигнала полицаи намерили безжизненото тяло на човека във фоайето на аптеката. Пристигнала и линейка, а медиците констатирали смъртта на 52-годишния жител на града. Установено е, че той е починал от кръвозагуба, тъй като е прободен в бедрото и е била засегната артерията.

Служителите на реда започнали разследване, като направили огледи и разпитали свидетели. Така станало ясно, че мъжът е ранен на улица в малкия град минути преди да бъде подаден сигналът към спешния телефон.

Продължавайки разследването, полицаите стигнали и до извършителя. Той е задържан в автобус на път за столицата. 31-годишният мъж от Червен бряг е арестуван за 72 часа, а разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пак ли

    10 1 Отговор
    държава на автопилот...
  • 2 Затвор

    11 2 Отговор
    Току що прокурор от Варна каза че са Цигани "момчетата" на 13 и 14 години които убиха бездомник във Варна - нападнали са го където спи в междублоково пространство и са му счупили всичките ребра и главата