Last news in Fakti

19 Март, 2012 16:54 1 024 0

Делото "Октопод" продължава през май

  • делото-
  • "октопод"-
  • май-
  • продължава

На 2 май ще е следващото заседание  по делото "Октопод". Делото забуксува след като стана ясно, че пострадалият при падане Марчело Джотолов е в болнични до 4 април. Освен това младши съдията по делото ще е на специализация в Съединените щати, страните в процеса се споразумяха следващото заседание да е на 2 май. През май и през юни трябва да бъдат разпитани свидетелите, които не можаха да дадат показания, заради травмата на Марчело Джотолов.
Основен подсъдим по делото е Алексей Петров, обвинен в организиране на престъпна група за рекет и изнудване. Според обвинението Алексей Петров, заедно с другите подсъдими Антон Петров-Хамстера, Марчело Джотолов и Янко Попов, е участвал в организираната престъпна група, която се е занимавала основно с рекет. Бившата барета отговаря пред съда и за разгласяване на държавна тайна. Подсъдими са още Кирил Топалов и бившият прокурор Цеко Йорданов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА