Last news in Fakti

7 Декември, 2018 18:41 8 202 15

Мистерията с изчезналата фатална рейнджърка се заплита

  • рейнджърка-
  • десислава стоянова

Противоречиви са и твърденията кога точно е изчезнала тя

В автоморга край Карлово е намерена част от автомобила на изчезналата рейнджърка Десислава Стоянова, научи БЛИЦ. От жената все още няма никаква следа. Не е ясно защо колата е била разфасована.

По-рано от полицията изтече информацията, че колата е била на ремонт.

Появи се и нова следа в мистериозното изчезване.

Блиц съобщи, че неотдавна 40-годишната дама под пагон е теглила голям кредит. Нейна приятелка и колежка е станала поръчител на кредита. Не е ясно защо са били необходими толкова пари на Стоянова.

Твърденията на разследващи пък, че вратата на жената е била отключена, са противоречиви, тъй като други източници твърдят, че когато е бил подаден сигналът през миналия петък, жилището на жената е било отключено от представители на военна полиция.

Противоречиви са и твърденията кога точно е изчезнала тя. Според едни, никой не я е виждал от миналия вторник (27.11.2018 г.). Сигналът, че Десислава е изчезнала обаче е от миналия петък. Деца, които са играели пред блока пък са казали, че са я видели в събота да се прибира в жилището си.

Според първоначалната информация рейнджърката е била оплетена в многобройни любовни връзки. Това, че е излязла и е оставила телефона в дома си и това, че е поддържала едновременно връзка с много мъже, навява асоциации, че говорим за нещо лично, което се е е случило с Десислава, коментираха разследващи.

Едната от версиите е, че тя може да е излязла, оставяйки телефона си, за да не я проследят, а другата версия е, че някой й се е обадил, извел я е навън за малко и инцидентно й се е случило нещо.

Пред Блиц местни хора споделиха, че са били викани на разпит миналия ден и вчера над 30-40 души. Сред тях имало и такива, които не са я познавали, но са били приятели с нея в социалната мрежа. До момента нито любовник, нито приятел, нито роднина, нито колега е дал някаква ясна насоченост къде може да е Десислава Стоянова.

Част от приятелите й са били потресени, след като са разбрали за двойствения живот, който е водела, тъй като обикновено се прибирала в дома си сама, демонстрирала скромно и съвестно поведение и никой не е подозирал, че тя върти толкова много мъже едновременно. Може би там е разковничето на историята, казаха още нашите източници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на България

    15 0 Отговор
    Е нали беше написано,че колата е в автосервиз!Сега е на друго място!
  • 2 Явно Трагедията ще е учител

    23 7 Отговор
    Това е мангалска работа тип Северин !! ЯВНО ТРЯБВА ДА ЗАГИНАТ ПО УЖАСЕН НАЧИН 10-15 БЪЛГАРСКИ ДЕВОЙКИ ЗА ДА СПРЕ ДЪРЖАВАТА ДЕТСКИТЕ ПОМОЩИ ЗА ЛИЦА БЕЗ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ.

    Коментиран от #4, #13

  • 3 Зигмунд

    25 8 Отговор
    Военните са най големите хрантутници на тая държава. За пукната пара работа не вършат. По откъсани са даже от полицаите. Женската аудитория в армията изобщо няма да я коментирам, защото всички знаем кои жени са там. Абе изобщо какво ни занимавате с тая пачавра!
  • 4 дознател

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Явно Трагедията ще е учител":

    Да бе - извели я от къщи, оставили телефона, никой не ги е видял и чул!?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 никси

    4 3 Отговор
    дрьн, дрьн ярина за какво ни занимавате цялата аудитория с клюкарски простотии с цел да ни отвличате вниманието нямали по важни неща в дьржавата за решаване кво ме интесува кои с кого е спал кои с кого се е...ал по тьпо от това не можахте ли да измислите па била там па онам па стоя па с оня в панталоните
  • 7 незнайко

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "ГОСТ":

    Не се ли изпразнихта вече от местене, от единия в другия крачол ??? Това ли е най умното което можете да напишете ???

    Коментиран от #9

  • 8 Отишла е

    8 2 Отговор
    Да създава любовна мрежа в чужбина.
  • 9 Келешите

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "незнайко":

    Местят си го от отзад та в устата, това вече е по реална картинка
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Иван

    0 3 Отговор
    Красива, може върти...други като не могат и не ги искат...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ванката

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Явно Трагедията ще е учител":

    има ли още заблудени да вярват че тоя северин е истинския убиец на вероника ??? що за идиоти сте бе хора герб ви правят на маймуни както си искат ...

    Коментиран от #14

  • 14 бгбгбг

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "ванката":

    В Блиц съобщават че е намерена убита в Сопот.
  • 15 Антон

    3 0 Отговор
    В други сайтове пише че вече е намерена убита от друг рейнджър. Изглежда готина мадама, ама имала неподходящ любовник.