Last news in Fakti

19 Декември, 2018 10:50 4 028 15

Студентът, ранил трима полицаи, скочи от прозорец на болницата

  • полицаи-
  • студент

Полицай, опитал да го спаси, скочил с него

При провеждане на изследвания задържаният за нападение над полицаи студент по рехабилитация от Тракийския университет, който рани трима вчера, се опитал да избяга, като счупил прозорец и скочил от втория етаж на болничното заведение. В тежко състояние от травмите той е опериран по спешност, има опасност за живота му.

Мъжът, нападнал полицейски служители, е пострадал при опит да избяга от преглед за освидетелстване от психиатър. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата.

На път към скенера, той прави опит да избяга – скача от десетина метра височина. В опит да го спаси, полицай рискува живота си, скачайки след него.

"Човекът, в опит да избяга от полицаите, които го пазят, скача и разбива с глава един от прозорците на нашето диагностично звено – скенера", обясни д-р Ирена Вълкова за бТВ.

"Накратко казано, пациентът е в кома, в критично общо състояние, на апаратна вентилация и със сериозна опасност за живота", обясни и д-р Пламен Иванов.

Полицаят, който скача с него, е добре.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комунизъма

    47 6 Отговор
    България. 2018 майка плаче ,грамофон свири!
  • 2 Чистотата

    32 6 Отговор
    Дръпнете му кабела на вентилацията на тоя боклук и така ще имаме по-малко от този тип "студенти"
  • 3 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    16 21 Отговор
    Куката се е побъркала за 700 праи заплата муахахахаа скача от високо

    Коментиран от #13

  • 4 гост

    29 4 Отговор
    Толкова по-достойни хора,най-вероятно се нуждаят от тази медицинска техника и вниманието на лекарите и медицинските лица,защо трябва да се отделят средства и ресурси за този нарко зависим тъпанар?Дайте да се работи приоритетно бе хора.
  • 5 бббббб

    14 10 Отговор
    Тоя не е добре.За 700лв.заплата и 3000лв.застраховка живот да скача след един бок-ук.
  • 6 незнайко

    37 4 Отговор
    Полицая не е скочил да го спасява а за да не избяга !!! Това показва, че все пак имаме истински ПОЛИЦАИ !!!

    Коментиран от #9

  • 7 Миризлив Пор

    21 0 Отговор
    Кофти синтетична дрога забъркана от някой самопровъзгласил се за готвач в някое мазе отключва много психични проблеми. На фона на това как върви разпространението подобни случаи ще зачестяват за съжаление.
  • 8 Др Чирков

    8 3 Отговор
    Споко наште доктори си знаят работата. Щом нема нещо под масата.
  • 9 JEEP

    21 1 Отговор

    До коментар #6 от "незнайко":

    Евала за изпълнението на служебния дълг! Истински полицаи обаче няма! Такива ще има като ги облекът със смислен закон. Ако имаше такъв, този психопат нямаше да може да скача, защото щеше да е гръмнат още при ваденето на нож срещу униформен. Сега една камара народ ще се занимава с някакво психо, дето кой знае с каква синтетика се е назобил.
  • 10 Орляк

    6 7 Отговор
    Куката,ако не му се е бил метнал отгоре му,тоя бабаит сигурно щеше да е по-добре.
  • 11 Кольо

    9 1 Отговор
    Нека не харчим повече пари за тоя !
  • 12 Алоо

    5 0 Отговор
    Алоо държавата , боце и компания Контролирайте босовете на наркоразпространителите очевидно не искате и нямате сметка да ги премахнете поне ги контролирайте да не пускат най-ефтинджосите че масово изперкват младите потребители буйстват нямат озъптане ей го примера в един момент кротък сетне вижда демони и вади ножа и скача през джама
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 наркопласьор

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "санитар иванов":

    Ползва дрога "Аладин", която му дава крила
  • 15 впечатлен

    0 0 Отговор
    Студент - това звучи гордо! Освен че ще стане велик учен, ще бъде пример за добро граждански поведение. Много добре казано. Малко дрога обаче няма да му навреди. Напротив, ще го направи гениален. Поредната оправия по български. Студентът, така смело скочил от втория етаж, ще бъде учен, достоен гражданин на достойната ни държава. Има ли родители, че досега не се разбра.