Last news in Fakti

20 Декември, 2018 10:08, обновена 20 Декември, 2018 10:10 4 960 11

Човек на Божо Кравата инквизира жена си с пистолет в устата

  • божо кравата-
  • иван т.-
  • сандански
Човек на Божо Кравата инквизира жена си с пистолет в устата - 1

Човек, близък до Божо Кравата, свидетел на стрелбата по Митьо Очите, направи истински погром в дома си. Иван Т., който е зет в Сандански, изпадна в криза след скандал с жена си. По време на семейната битка Иван изпотрошил апартамента си, удрял съпругата си и я заплашвал с убийство, слагайки пистолет в устата ѝ, съобщи Struma.com.

Когато жената извикала помощ, побойникът излязъл навън и с кол изпотрошил собствените си луксозни коли, паркирани в двора. Счупил и колата на тъста си. Задържан е от полицията, гол до кръста, със запасан на колана газов пистолет. При вида на униформените Иван продължил да буйства и се наложило те да приложат сила, за да го укротят.

При обиск в дома му в специален тайник са открити 200 грама хероин. Докладвано е на прокуратурата, дежурен обвинител му наложил 72 часова мярка за неотклонение и той е в ареста. Иван Т., е добре познат в града. Според запознати, той е бил свидетел на стрелбата срещу Митьо Очите преди време и след случката, явно от стреса, станал агресивен. В нощта на погрома бил дрогиран.

Санданчани, които го познават са категорични, че Иван злоупотребявал и с "химията" за помпане на мускули, което също се отразило зле на психиката му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тази статия

    19 1 Отговор
    От журналист ли е писана ?!?
  • 2 Преброяване на бесните язовци

    36 1 Отговор
    Да се успокои с чук в главата.
  • 3 Гост2

    20 0 Отговор
    Кокаина не прощава.

    Коментиран от #6

  • 4 ТЪП НАРОД

    17 0 Отговор
    ...още в заглавието имате грешка ве......къде го видяхте тоя "човек"...ако е този на снимката...,"човек" е мноооого силна дума...,виж нискочелест примат по става....:)
  • 5 патрона

    10 0 Отговор
    на такива пистолета в задния му двор боклуци много
  • 6 ванката

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост2":

    така е но тук става въпрос за още по-тежко хероин+стероиди=мозък с гънки като билярдна топка....
  • 7 Бойков

    8 0 Отговор
    Тоя вол е поредния пътник.
  • 8 0007

    6 0 Отговор
    Иван Терзийски от Пазарджик!
    Бог забавя,но не забравя!!!
  • 9 впечатлен

    6 1 Отговор
    Е как да не си щастлив в такава държава?! "Човек на Божо Кравата"! Това на снимката човек ли е? Защото много прилича на примат. И как само ни занимавате с прекрасните му дела, как сложоил в устата на жена си пистолет и как потрошил скъпите си коли и продължил да буйства, хероин, ПОМПАНЕ НА МУСКУЛИ, красота! Някои семейства се чудят с какво и как да нахранят децата си. Е как да не ти стане мило и драго!

    Коментиран от #10

  • 10 Аве тъпак

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "впечатлен":

    На снимката е Божо Кравата.
  • 11 Прекалено късо име

    0 1 Отговор
    Звучи невероятно, човек от такава среда, а с такива постъпки.