Last news in Fakti

29 Декември, 2018 17:07 5 817 8

Изневяра прозира зад самоубийство на бизнесмен

  • бизнесмен-
  • асеновград-
  • бизнес

Асеновградчани пък допълниха, че може да става въпрос за финансови неуредици

Изневяра прозира зад самоубийство на бизнесмен - 1

Съседи на Таньо Вътев, 66-годишния бизнесмен, който на 21 декември скочи от третия етаж на хотела си и се е самоуби твърдят, че от дълги години съпругата на бизнесмена поддържала извънбрачна връзка. Многократно Вътев се опитвал да прекрати любовните взаимоотношения на законната си половинка с другия мъж, но не успявал.

Според съседите това би могла да е причината за фаталната стъпка, която е направил Вътев. Асеновградчани пък допълниха, че може да става въпрос за финансови неуредици. Те казаха, че заведението, а и хотелът, не били много оборотни въпреки старанието на собствениците. Такъв проблем обаче имал почти целият бизнес в региона.

Според източници на "Блиц" в "Родопска къща“ част от стаите са се ползвали за посачови посещения за бърз секс. Не ставало обаче дума за проститутки, а за двойки, които били или прелюбодейци, или криели по една или друга причина връзката си. Други местни хора пък разказват, че Вътев от 2-3 години бил разделен с жена си имал тежки здравословни проблеми. Това също е една от спряганите версии за фаталното решение. Разследващи категорично коментираха, че Вътев е сложил сам край на живота си и няма никаква чужда намеса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кютек

    19 2 Отговор
    Еми това е. Като не може с "домашно насилие", остава да носиш рога или да се метнеш от балкона. Щеше всичко да е точно, ако беше посъветвана по-здраво, ама....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Абе

    12 1 Отговор
    Диагнозата е КУРВАЦИЯ!Един я храни, друг я е.е!И по странни диагнози има в Булвария! Ориент!
  • 5 Ега ти

    15 0 Отговор
    Ми да се беше развел, да я остави без стотинка, ама пусто като все искате да сте обвързани тъпаците... сега кво - горд и мъртъв!
  • 6 мурджо

    10 0 Отговор
    А бе да ви ева и калъфите,човека си е отишъл от тоя свят за нещо гадно,вие сега разследване на миналото му правите,щото сте безсмъртни.
  • 7 гощо

    5 0 Отговор
    Ма защо той се е хвърлил? Да я хвърли нея?!?!? Или нещо за насилие после ще говорят тцтцтцтцт....Сега тя ще я гонят ли за психически тормоз и склоняване към самоубийство?!?! Или кОврите не ги лови закона?!?!
  • 8 граматик

    1 0 Отговор
    Не разбрах какво е това посачово посещение за бърз секс. На сачове ли се е.ът?