2 Януари, 2019 20:32 8 835 14

Убитият от сина си в Осеново бил бизнесмен

  • осеново-
  • отцеубийство

Възможно е момчето да е защитавало майка си

Семейно насилие, което се е разигравало от години - вероятно това е причината за убийството на руския бизнесмен, намушкан с нож от сина си, предположиха пред Блиц хора от варнеското село Осеново.

Именно там е живеел Антон А.

Той започнал да си строи там голяма къща преди няколко години. Почти веднага след това започнало да се говори, че пребива системно съпругата Светлана и сина си. Местни хора предполагат, че това се е случило и във фаталния 1 януари. По все още непотвърдена информация мъжът започнал да бие жена си, намесил се и 17-годишният син, който искал да защити майка си, но бизнесменът ударил и него. Вероятно в този момент момчето не е издържало, грабнало е нож и е намушкало няколко пъти баща си. Къщата, където се е разиграло всичко, се намира малко след края на селото и наоколо няма много други постройки.

Местният инспектор бил повикан от съпругата на Антон. На място веднага пристигнала полиция, дошъл и кметът на Осеново Динко Бакалов. "Видях момчето, стоеше настрани с майка си, държаха се за ръка", разкрива той.

Хора, които са посетили местопрестъплението разкриват, че вътре се е водила яростна борба. "Цялата къща беше като след погром, всичко беше обърнато наопаки, обърнати мебели", разказват те.

За семейството на Антон в селото се знае малко. Не е ясно и с какво точно се е занимавал бизнесменът. След като се устроил във все още недостроената изцяло къща, той вдигнал и няколко по-малки постройки, където устроил нещо като оранжерия. Докарал и едри кучета, които държал зад ограда в двора си. Антон, съпругата му Светлана и детето били руски граждани и нямали регистрация в селото. За случая е подаден сигнал и до посолството на Русия у нас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаа

    22 41 Отговор
    Русофилите какво ще напишат по въпроса. Това са руски ценности непознати по нашите земи.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Пешо

    39 4 Отговор
    Как така чужди граждани нямат регистрация? ДАНС къде пак спят?
  • 3 Иван Гешев

    22 6 Отговор

    До коментар #1 от "мдаа":

    Това се случва в България! Виж, че само навръх Нова година са две самоубийства, не чети новините, като дявола - евангелието.

    Коментиран от #13

  • 4 Рубладжийче

    23 16 Отговор

    До коментар #1 от "мдаа":

    Изродите ще напишат само минуси. Защото нямат аргументи за да оправдаят износа на руска престъпност.

    Коментиран от #11

  • 5 Педагогиката на Макаренко,

    9 9 Отговор
    Е за насилието, но не е знаел, или може би съзнателно, се култивира насилие? Такъв е резултатът! Обръща се често към близките, а не към враговете на руснаците! А те приятели нямат, изключението са нашите русофили!
  • 6 Мария

    15 0 Отговор
    СИСТЕМЕН ТОРМОЗ,СИНОВНА СЪПРИЧАСТНОСТ,ГОДИНИ НАРЕД,ДОКАТО ЕДИН ДЕН ЧАШАТА ПРЕЛИВА.
  • 7 впечатлен

    17 3 Отговор
    Руски граждани, живеещи без регистрация, ашколсун, машалла! В столицата, ако ти дойдат на гости роднини, трябва да се регистрират непременно, че иначе глоби и простащини. А руските граждани пият, бият жените и децата си, живеят в недостроени къщи, строят още и какво ли не. Къде е кметът на селото и за какво е? Това е въпросът. Държава като разграден двор. Аман от "бизнесмени"! Не ни стигат нашите, ами ще събираме и руски, един дол дренки!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Borislav Popov

    5 6 Отговор
    Руски ненормалници. То не знам има ли нормални де?!?
  • 10 Киро

    3 0 Отговор
    Един руски насилник и пияница по малко.Детето е защитавало живота си.Неизбежна самоотбрана.
  • 11 КОЙТО И ДА ДОЙДЕ ДА ЖИВЕЙ В

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Рубладжийче":

    ТАА БЕГЕ КОЧИНА И ЛУДНИЦА НЕМЕНУЕМО ИЗПЕРКВА. ВИЖТЕ СТАТИСТИКАТА ЗА УБЙСТВА САМОУБИЙСТВА ЗА 2018 . НОМЕР ЕДНО В СВЕТА НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО....
  • 12 Путинхуйло

    2 0 Отговор
    Особеност на етноса
  • 13 Дидо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Иван Гешев":

    Кой ти каза ,че е самоубийство?
  • 14 незнайко

    1 0 Отговор
    А как са почнали да строят ? С много подкуп ли ? Откъде имат пари ?Тези оранжерии за МАРИХУАНА ли са подготвяни ??? Много въпроси и никакви отговори няма да получим !!!