31 Март, 2012 11:03 6 380 3

Откриха 7 кг хероин в акумулатор

  • хероин-
  • акумулатор-
  • гкпп видин

В полицейския арест са двама столичани

Проверката на служителите на ГКПП- Видин и териториалното митническо управление в Лом е предприета вчера към 17.00 ч.. Те спрели  л.а. «Ситроен» с българска регистрация, шофиран от столичанина Ж.П. /47 г./. С него за Германия пътувал и Н.П. /48г./, съобщиха от МВР.
В хода на предприетото претърсване проверяващите открили в акумулатора на автомобила 7 кафяви пакета с прахообразно вещество. При направения наркотест то реагирало на хероин, а общото му тегло е 7 кг и 90г..Изясняването на случая е поето от служители на ГБОП във Видин.
Двамата столичани са задържани и предадени в полицейския арест. По  случая е образувано досъдебно производство, уведомена е окръжната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко Мартинов

    0 1 Отговор
    Не се чудете после защо някой хора карат черни джипове и имат лоши погледи ... :)
  • 2 nedosegaem

    0 0 Отговор
    други да седят тук да дават коментари
  • 3 коко

    0 0 Отговор
    Да живее България! да живеят и Българите! Всеки ден изваждат по една изненада. Ама държавата сигурно ги кара да са тъй