Last news in Fakti

3 Април, 2012 13:48 1 280 0

Цветанов доволен от присъдите на „Наглите”

  • цветан цветанов-
  • присъдите-
  • наглите-
  • бойко найденов
Цветанов доволен от присъдите на „Наглите” - 1
Снимка БГНЕС

Присъдите по делото "Наглите" съответстват на тежестта на извършеното деяние. В дома на Антон Петров - Хамстера, когато беше задържан по групата на „Наглите”, бе намерена банкнота, точно от номерата на Румен Гунински, които бяха дадени за откуп. Това припомни вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти по повод факта, че за отвличането на Румен Гунински няма осъдителна присъда.

Двама свидетели, които искаха да свидетелстват в съдебния процес се отказаха, защото тези хора не прощават, ако някой си позволи да каже истини за тях, допълни Цветанов. На базата на разследването ние стигнахме до два трупа на Сапата и на Конфуто, които са били част от тази организирана престъпна група.
В процеса на разследването имаше едно лице и по време на съдебния процес бяха споменати определени лица, които може би са по-горни нива на тази организирана престъпна група. Групата се състоеше от доста лица, но за да има постоянна мярка, трябва да има и достатъчно доказателства, за да бъдат оставени с постоянна мярка, посочи още Цветанов.
Беше заявено ясно от прокуратурата, че оправдателните присъди ще бъдат протестирани, добави Цветанов. Имаше достатъчно информация, която води към лицата, които бяха оправдани вчера, посочи Цветанов.
Цветозар Славчев - Църо и Павел Петков -  Павката – Прасето  бяха част от организирането на предстоящо отвличане на едно момиче, дъщеря на виден български бизнесмен, уточни отново Цветанов. Той каза, че са успели да предотвратят едно поредно отвличане.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА