8 Февруари, 2019 18:00 5 203 14

Лихвари отвлекли мъж с кредит и прегазили полицай

  • кричим-
  • лихвари

Николай Миланов и служителите му са задържани

Собственик на фирма за бързи кредити и двама негови приближени са задържани в ареста, след като отвлекли длъжник и прегазили полицай, който се опитал да провери автомобила им, съобщава TrafficNews.bg.

Екшънът се е разиграл в понеделник на пътя за Кричим, но до този момент от полицията не са го оповестили официално. В края на миналата година мъжът изтеглил 150 лева от фирмата и по договор трябвало да ги върне на три вноски по 65 лева. Той обаче се забавил с връщането им и кредиторът Николай Миланов след няколко настоятелни позвънявания, отишъл да си ги търси.

За по-голяма тежест взел още двама служители - Васил Любенов и Веселин Асенов. Тримата измъкнали длъжника от работното му място, натоварили го в джипа, с който пристигнали и му заявили, че в рамките на час трябва да намери парите и да ги върне. Борчлият звъннал на свой приятел, бивш затворник, споделил му за патилата си и поискал да му помогне.

Приятелят му казал, че ще му даде парите и го чака в Йоаким Груево. Похитителите потеглили с жертвата към селото, но междувременно мъжът се обадил на свой приятел полицай и му разказал за случката. Двама служители на Криминална полиция от РПУ Стамболийски и техен униформен колега потеглили към Йоаким Груево. Полицаите били с цивилен автомобил.

Преди селото униформеният спрял с палка идващия джип и наредил на всички да излязат от колата. Шофьорът обаче дал газ, блъснал го и продължил по пътя. В същото време един от цивилните полицаи изскочил и започнал да стреля по джипа. Похитителите обаче успели да се изплъзнат. След минути пристигнали в подучастъка в Кричим и заяви, че са били нападнати от непознати мъже, които са стреляли по тях.

Длъжникът обаче също потърсил помощ в полицията, съобщавайки, че е отвлечен и е бил затворен в багажника. В крайна сметка Николай Миланов и служителите му са задържани. Срещу тях прокуратурата е повдигнала 4 обвинения. В РПУ - Стамболийски също тече вътрешна проверка, която да установи дали полицейските служители са спазили всички процедури при задържането на лицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганю Ганев

    60 1 Отговор
    Брейййй, за 200 лева ще се изтребят, брей, брей

    Коментиран от #4

  • 2 повЕрвахте ли

    11 11 Отговор
    Тая история смърдиии ?
  • 3 Темида Бугарска

    38 6 Отговор
    Държавата на мутрите, физкултурниците и пожарникарите!!! Тежко ни и горко ако не разкараме Винету и шайката!

    Коментиран от #7

  • 4 ГОСТ

    25 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ганю Ганев":

    циганите убиват пенсионерите за 30
  • 5 Гост

    10 1 Отговор
    оставили го с телефон в багажника? :D
  • 6 чичо Гошо

    6 2 Отговор
    Всички Стамболийчани са луди.
  • 7 Реалист

    3 9 Отговор

    До коментар #3 от "Темида Бугарска":

    Разкарай се ти като много скимтиш - е къде е рашка... Айде ал палто, салто и гит...

    Коментиран от #8

  • 8 до Реалист

    10 3 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    Разкарай се ти ве лизач соросоиден !
  • 9 Луд

    9 1 Отговор
    За 20 лв . Не знам за 20 бона какво ще стане.
  • 10 Въхххх леле мизерия

    6 0 Отговор
    Бг джобс , ужас и за 20 ст. Че те гръмнат като нищо
  • 11 АК 47

    3 0 Отговор
    Поредната селска свада с привкус на оборска тор.
  • 12 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    0 1 Отговор
    Що за цирк е това?искаш кредит дава ти се после обаче не искаш да си върнеш парите и правиш циркове с милицията стрелба разправий ?
  • 13 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    0 0 Отговор
    В края на миналата година мъжът изтеглил 150 лева от фирмата и по договор трябвало да ги върне на три вноски по 65 лева. Той обаче се забавил с връщането им и кредиторът Николай Миланов след няколко настоятелни позвънявания, отишъл да си ги търси

    Ето тук е описано всичко тегли кредит запознат е с условията и като доиде време да плаща омеква и се почва цирка
  • 14 МИТАЧЕТО

    0 0 Отговор
    И ние праихме тъй в наща фирма ,и накрая фалирахме ...