Last news in Fakti

18 Февруари, 2019 08:14, обновена 18 Февруари, 2019 08:25 6 614 30

Задържаха издирвания за убийството в Кюстендил

  • кюстендил-
  • убийство-
  • цигани-
  • дискотека

19-годишният младеж се е предал сам в полицията, придружен от майка си

Задържаха издирвания за убийството в Кюстендил - 1
Снимка: БГНЕС

Задържан е 19-годишният младеж, който се издирваше за убийството на 35-годишния мъж в Кюстендил, предаде БГНЕС.

Младежът сам се е предал на полицията. Той е бил придружаван от майка си при предаването си на органите на реда. Инициалите на младия мъж са А.А. Предаването се е случило около полунощ.

Инцидентът стана в неделя сутрин, малко след 7:00 часа, в клуб, намиращ се срещу общината в Кюстендил. Масовият бой е станал между група цигани и посетители на клуба. Загиналият мъж е починал от пробождане с нож.

Общо пострадали след сбиването бяха шест души, откарани с наранявания в местната болница, като единият от тях почина. Другите бяха с наранявания от нож, сред тях и един в много тежко състояние, който бе транспортиран в „Пирогов”. Центърът на Кюстендил бе отцепен от полицията. Жандармерия отцепи и ромската махала и не пускаше никого да влиза в нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Линч с камъни

    97 1 Отговор
    Спиране на социалните помощи,вечерен час за всички роми и най-вече бой.

    Коментиран от #3

  • 2 999

    77 1 Отговор
    Събуди се Българино! Както не веднъж съм казвал, че турското робство ще ни се види като коледно парти сравнение с циганското , което ни очаква.
  • 3 И с тухли

    47 1 Отговор

    До коментар #1 от "Линч с камъни":

    Нека добавим напалм, АК 5.65 и зарин.
  • 4 Държавата

    47 4 Отговор
    На беззаконието, на Тиквун и шайката. Оставка и съд за престъпниците и политиците.

    Коментиран от #14

  • 5 Клюкар

    52 0 Отговор
    Сега следва бутане на три курника,една седмица виене по всички медии и толкова.
  • 6 384

    36 0 Отговор
    Явно комбинацията на циганин+алкохол/дрога води до тежки престъпления.
  • 7 Шансу Имамов

    0 45 Отговор
    Не се знае кой е виновен,може да са го предизвикали.

    Коментиран от #30

  • 8 ЖТГЩК

    47 1 Отговор
    ДА БЪДЕ ОБЕСЕН В ЦЕНТЪРА НА СТЪЛБ ОТ УЛИЧНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ И ДА ВИСИ НА НЕГО СЕДМИЦА ЗА НАЗИДАНИЕ НА ДРУГИТЕ --- КАКТО Е В ЙОРДАНИЯ ПО ЕДНА СЕДМИЦА ВИСЯТ НА СТЪЛБОВЕТЕ ЗА КРАЖБА ---НАЗИДАНИЕ ДА ОСТАНАЛИТЕ ЗА УБИЙСТВО
  • 9 КРУМ

    40 0 Отговор
    САМО КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ ЩЕ СПАСЯТ ДЪРЖАВАТА НИ
  • 10 ванката

    43 0 Отговор
    а може ли орката да обядни защо се разхожда с нож и защо е намушкал неучастващ в спора им човек ??? и защо изобщо трябва да храним подобни същества които само знаят да искат и убиват с лекота хора които не са от техния етнос???
  • 11 solaris

    28 0 Отговор
    трябваим оня с мустачките
  • 12 Скорцени

    8 23 Отговор
    Можеше на преди 60 години. Тогава се бяхме отрязали от света сами. Бяхме лагер - социалистически лагер. Можеше да биеш да пребиваш да убиваш дори, без да те е еня от това какво ще каже обществото и света. Казваш, че е враг на народа и това е достатъчно. Като влезеш в затвор или лагер буквално изчезваш за света. Днес не може така. Трябва обаче да се търси някакакъв приемлив за всички начин тези хора да се вкарат в пътя. Сигурен ли си , че при това сбиване българите са си стояли кротки и ей така са били нападнати. Кой е ранил с нож тогава циганите ? Не може по дефолт да си прав щото си бял. Това американците го играха отдавна и още се опитват тук там да го играят. И там не става. Трябва у нас да се пипнат законите и да се мачкат законно, докато станат нормални хора. Трябва да се орежат от всички благинки на базата на образование. Трябва да им се дава професия, като в строителни войски едно време. Това обаче трябва да важи за всички българи - без изключения. Това бой, вечерен час, кастриране можем да мечтаем с години. Това го е правил чичко Адолф и за това му избесиха обкръжението. Не заради войната. Войни винаги е имало. Осъдиха ги в Нюрнберг точно заради действия срещу евреи, цигани, хора с ментални проблеми и т.н. Така, че кротко с изхвърлянията. Дайте идеи, които са жизнеспособни.

    Коментиран от #20

  • 13 Генералът

    25 0 Отговор
    Веднага доживотен за мангала
  • 14 Самалех

    1 8 Отговор

    До коментар #4 от "Държавата":

    Нали знаеш какво правят хората, които много искат мвного нещо, но не могат да го постигнат. Спят с отворени очи. Ти как спиш ?
  • 15 Tervel bitcoin

    18 0 Отговор
    Линчуване
  • 16 ГОШО

    15 0 Отговор
    В това заведение не се спазват никакави закони и разпоредби, там се събират да пушат съдии прокурори и т. н.Каде е Кмет а който разчита на циганите за изборите.
  • 17 К. за БХК на евреина Сорос

    16 1 Отговор
    Сороспидният Боко ги пази. Обичайте евреите и евреина Сорос и неговото БХК, за да станем като Францистан и Германистан.
  • 18 Иванов

    17 1 Отговор
    Обаче според шайката етническо напрежение няма. Питайте Цецо Ушите.
  • 19 Той

    19 1 Отговор
    Избирателите на тиквуний продължават с убийства. Народа продължава да спи и намалява по малко. И до кога ли ......... ?

    Коментиран от #25

  • 20 Той

    13 0 Отговор

    До коментар #12 от "Скорцени":

    Доказано е, че този етнос не подлежи на приобщаване. Да се изселят в родината им Индия.

    Коментиран от #24

  • 21 Анти седераст

    13 0 Отговор
    Само аз ли не виждам нищо лошо в едно етническо прочистване?
  • 22 Индияна Джоунс

    4 0 Отговор
    Бил съм в Арабия . Ти да видиш кви кафяви са там. Като ги гледам май ми приличат на циганите тук. Всякаш арабите са се ебали с индийците правейки циганския етнос който да вади ножове и да убива. Сега разбирам защо Индия е изселила този етнос към нас. Ама Индия нали са индийци. Но аз съм само Индиана Джоунс.
  • 23 688

    2 0 Отговор
    Тая комбинация е опасна независимо какво смесваш с алкохола. Виждал ли си пияна мечка на есен в крушова градина ? Поне не налита на бой и не носи нож.
  • 24 Скорцени

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Той":

    От това регресивно преместване най-много ще спечелят гърците. Цяла Мала Азия и Черноморското крайбрежие. Нас къде ще ни върнат, като не си знаем със сигурност от къде сме. Едно време, когато циганите са се придвижвали на запад са спрели до океана. Инквизицията и католиците като цяло са им спретнали такова гонение покрай чумните епидемии, че са започнали да се връщат. Улегнали са тук в яката България , Румъния, Унгария и районите до тях. Това и толерантността към тях от турците сега ни играе лош номер.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 бял

    4 1 Отговор
    Аре ,почнаха заканите и големите лозунги,а от утре-пак мишки
  • 27 Читател

    1 2 Отговор
    Кои сте вие и кои сме ние че да съдим?!?!?!Няма ненаказано зло...както и няма ненаказано добро!Масов бой,убит,ранени,издирвани,арестувани...?!?!Докога??Докато :1.се насява етническа омраза!(защо нападаме така наречения "убиец?!?.",нима някой го нападат без причина и го наръгват или убиват?,нима не е могло така наречените " нападнати" дс се оттеглят,да извикат органите на реда и да не навлизат в масовия бой??) 2.докато в всеки един провинциален град има заведения от този тип(сварталища на малолетни и непълнолетни п*******ки,на селски мариачи мислещи се за биячи,на напомпани "мъжленца" мислещи че живеят в 90те години(не забравяйте че мъжете на онова време са били СЪРЦАТИ,а не страхливци изявяващи се в почивните дни на базата на алкохол и наркотици)Стига ХОРА!Не защитавам никого а гледам реално !Всичко в могло да бъде избегнато стига и двете групи да са поискали да не влизат в конфликт!Жалко за починалия,но замислете се кой вади нож и наръгва някого,който"се е опитал да разтърве?!?!?
  • 28 Юлиян

    1 0 Отговор
    Не съм радист. Но заслужава същата съдба като невинното момче. Ако всички ходим на заведение с нож или АК 069 на къде е тръгнала нашата държава. Това не е демокрация а анархия.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Леле

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Шансу Имамов":

    като ги защитаваш ходи при лилавите муцуни левак с леваците