Last news in Fakti

19 Февруари, 2019 14:50, обновена 19 Февруари, 2019 14:54 6 395 8

Повдигнаха обвинение на 19-годишния Алекс Анков

  • алекс анков-
  • 19-годишен-
  • убийство-
  • кюстендил-
  • валери дъбов

Младежът е заподозрян за убийството на 35-годишния Валери Дъбов

Повдигнаха обвинение на 19-годишния Алекс Анков - 1

Обвинение е повдигнато срещу 19-годишния Алекс Иванов Анков за убийството на 35-годишния Валери Дъбов, както и за опит за убийство на повече от едно лице. Това съобщи днес за БНР говорителят на окръжна прокуратура в Кюстендил Мариана Сиракова.

Обвиняемият е задържан с прокурорско постановление за 72 часа, като се подготвя искане до окръжния съд в Кюстендил за постановяването на постоянна мярка „задържане под стража“. Младежът е със забрана да напуска пределите на страната.

Дванадесет души бяха задържани за масовото сбиване пред нощно заведение в центъра на Кюстендил в неделя сутринта, когато беше убит Дъбов, а петима други бяха ранени.

19-годишният Анков е от печално известния кюстендилски цигански клан Гольовци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    64 4 Отговор
    КЪДЕ СА ТИЯ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ЦИГАНИТЕ-ДЕТО ГИ ТОЛЕРИРАТ ДА УБИВАТ БЪЛГАРИ ТЯХНАТА МАМИЦА ДОЛНА .САМО САПУН ОТ ЦИГАНИН СТАВА НИЩО ДРУГО-НИТО ИНТЕГРАЦИЯ НИТО РАБОТА НИЩО.СЕГА РОДАТА НА УБИТИЯ ТРЯБВА ДА СИ ОТМЪСТЯТ.КРЪВ ЗА КРЪВ ЗЪБ ЗА ЗЪБ.

    Коментиран от #2

  • 2 Войводинското месо

    20 13 Отговор

    До коментар #1 от "666":

    БХК и ДПС вече ти правят примката на тебе! Сляп ли си та не виждаш, къде живееш? Доктора, дето уби циганина с прякор "Плъха" вече е в затвора, а ти си тръгнал да ги обиждаш. На колене и бий чело в пода - днес е прекрасен ден за ТЯХ - обесиха Апостола и тогава и сега си оставаме РАЯ.
  • 3 ванката

    15 1 Отговор
    а тези 12 задържани ще се случва ли нещо с тях или само в ареста една нощ и айде чао до следващия път...?
  • 4 Не трябва да го пускат

    20 1 Отговор
    Пускат от затвора този. Трябва максимално да е под стража и под наблюдение. Да не му се дава да види грам слънчева светлина за това което е сторил. Нали се правеше на големия мъж. На големия бияч. Да се докаже пред жените какъв мъж е. ХА! А после отива да реве при мама и тате. Е гахти мъжа. Той не е никакъв мъж. А е един страхливец. Никое маце няма да го хареса като е страхливец. Сега да бъде мъж и да си понесе и излежи доживот присъдата и да умре като истински мъж. 35 годишния Валери е повече мъж от колкото това лике. И жените много обичат такива истински мъже като Валери. А жените винаги ще се смеят на този 19г убиец страхливец и не мъж а птка с вибратор в задника.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Исмаил

    9 0 Отговор
    Ще има сватба с млада булка в Сливенския
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Лютви Местан

    1 0 Отговор
    Яхабиби Алекс. Честито на Александра!