Last news in Fakti

24 Февруари, 2019 18:20 7 598 4

Рахатът на Куйович зад решетките

  • будимир куйович

Той бе арестуван през 2007 г.

Рахатът на Куйович зад решетките - 1
Будимир Куйович през 2018 г. Снимка: БГНЕС

Най-малко 20 килограма е качил зад решетките легендарния наркотрафикант Будимир Куйович, който бе арестуван с 60 килограма хероин, за когото много се говореше, че бил протежиран от МВР на най-високо ниво.

По време на ареста му пред 2007 година, оставки депозираха тогавашният МВР министър и главният секретар на вътрешното министерство. Писмо до struma.com, отговори защо се е променил Куйович и стана ясно, че от известно време той е станал кръчмар в затворническо общежитие Казичене.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

Ето какво се случва с този човек. Този човек вместо да излежава присъдата си в Софийски Централен Затвор където го изпрати съда се е превърнал в кръчмар на ЗО Казичене. Работи в ресторанта и по този начин има свободно предвижване в целия затвор и достъп до класифицирана информация която му се предоставя от администрацията на която осигурява по един обяд и по една водка за цялата информация свързана с лишените от свобода.

Подкупил е надзиратели, за да има безпроблемен трафик на наркотични вещества. И по този начин след това ги изнудва. От години се е превърнал в началник на затвора, вместо да е лишен от свобода. Макар да са забранени много неща в затвора той получава всичко както пълноценна храна, която другите затворници само си мечтаят така и предостатъчно алкохол, с който да отвори бар в затвора. И накрая, ако някой се опита да се оплаче от рекета, на който са подложени всички затворници от негова страна биват наказвани от администрацията само за това, че са споменали неговото име.

Има скорошен случай, когато се скара с Васил К. -Дългия и Камен Ж., които му пречеха на всичките тези неща и направи така, че единият да бъде пратен във Бургас а другият в Самураново, за да му бъде свободен пътя за всичко останало. Ако искате може да се свържете с Васил К, който според мен може да ви даде още по любопитни неща намира се в затвора в Самураново Това са неща които споделям само с вашата медия, защото вие писахте за неговите изпълнения преди време, за това как бяха открити телефони в него и за намерени наркотици в килията му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владимир Владимиров от София

    42 1 Отговор
    Скапана държава.
  • 2 Радо

    17 2 Отговор
    Заради ортак на Куйович, в Белене има невинен човек, вече 7 год. без присъда, без обвинение, без мярка задържане. Прокуратурата мълчи !?!До кога ?
  • 3 Ивайло

    2 3 Отговор
    Неговорете глупости човека е много пич и не се занимава с такива глупости в зо казичене
  • 4 Радо

    3 1 Отговор
    Не познавам Куйович, визирам човека който му направи български паспорт, вкара невинен човек в затвора.