Last news in Fakti

20 Март, 2019 20:10 9 981 17

Полицейски робот открил трупа на убиеца на Камелия

  • ботевград-
  • жена-
  • камелия

С децата на жертвите работят психолози

Робот на отряда за борба с тероризма намерил трупа на убиеца от Ботевград, който закла жена си. Това стана ясно по време на брифинг на МВР и прокуратурата, пише "Монитор".

Тялото на Любомир било открито в дома му, а според първоначалния оглед, той се самоубил с една от законно притежаваните си ловни пушки. Именно наличието на оръжие принудило полицаите да използват услугите на специализирания отряд, тъй като се предполагало, че той може да даде отпор, след като убил 37-годишната си съпруга Камелия Аярова.

Тялото на 37-годишната жена беше намерено на метри от шивашкото ателие, в което работела. Основната версия за престъплението остава ревност и намерението на Камелия да се разведе с мъжа си.

Камелия Аярова е била намушкана три пъти. Два пъти в гръдния кош и един път в шията. Това е установила експертизата, заяви окръжният прокурор на София Наталия Николова. Смъртта на жертвата е настъпила след прободени вътрешни органи.
Едно от децата им е било в близост, но от полицията заявиха, че веднага след като са извикани, то е отстранено от местопрестъплението.

Оръжията на убийството и самоубийството са открити от прокуратурата. С децата на жертвите работят психолози. Любомир и Камелия са се оженили през 2005 година. Няма постъпвали данни за домашно насилие в семейството.

„Към настоящия момент са извършени множество процесуално-следствени действия, включващи оглед на местопроизшествие, разпит на свидетели, съдебно-медицинска експертиза на труп“, обясни тя.

„От събраните до този момент доказателства можем да направим извод на този етап от разследването, че се касае за убийство, извършено от ревност. От съдебно-медицинската експертиза стана ясно, че жертвата има 3 прободни рани с нож. По тялото няма следи от борба, няма защитни наранявания, няма скубане, бутане или каквото и да било друго“, коментира Николова.

„Първата е в дясната част на гръдния кош, втората в областта на шията. Посоката на ударите е рязко от горе надолу и леко назад. Третият удар, който е бил смъртоносен, е отстрани на гръдния кош. Ударът е от ляво на дясно, почти хоризонтално и леко отгоре надолу, със странично замахване. Пронизал е изцяло левия дроб и лявата камера на сърцето“, допълни Наталия Николова и поясни, че жертвата е починала след около 2-3 минути.

„Предстоят още следствени действия, ще бъде направен допълнителен оглед на шивашкото ателие, на установени автомобили“, коментира Наталия Николова.

Убиецът пък е посегнал на живота си минути след извършването на престъплението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето яки

    40 3 Отговор
    Тоя народ напълно изтрещя, свършиха ли се жените та трябва да убиваш и оставяш две деца сираци.
  • 2 111

    20 6 Отговор
    Полицейският робот е последен модел куче, което е намерило този изрод от глад

    Коментиран от #7

  • 3 сдфсдф

    19 16 Отговор
    Всеки има право да защити достойнството си. Без достойнство не се живее

    Коментиран от #9

  • 4 29876

    20 17 Отговор
    В момента в който е изневерила тя първа го е убила

    Коментиран от #6

  • 5 Batushka

    13 5 Отговор
    Да бяха пуснали лютив газ.... хахахах...
  • 6 Васил

    29 4 Отговор

    До коментар #4 от "29876":

    Човек не е моногамен. Религията го е вкарала в някакви рамки и е създала нормите, които наричаме морал. Ревността е болест- силно изкривено чувство за собственост. Не съм им в главите и нямам право да съдя никого. Факт е обаче, че двама млади българи са мъртви, а децата им са белязани за цял живот.

    Коментиран от #10, #11

  • 7 Гитлер и Гамлет

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "111":

    Ако кучето ползва верижна ходова част и е с дистанционно управление, значи си прав.
  • 8 търтейчо

    18 1 Отговор
    Ако тоя робот вземат да го научат и да пръска кадърно хората с газ - цена няма да има.
  • 9 Цветанов И

    12 3 Отговор

    До коментар #3 от "сдфсдф":

    Много витиевато обяснение за достойнство. При мюсулманите е силно развито чувството за собственост върху жената. А то се подсилва от пълната и зависимост - икономическа, биологична и каквато можеш да си представиш робска зависимост. Няма сведения от материала за доказана изневяра, а за ревност. Щом и е посегнал по тнози начин, значи жената е имала право, че е искала да го разкара, въпреки че и това не е сигурно. Моментното умопомрачение говори за тежки психически проблеми, за съжаление с най- лошите последствия. Явно жената е била на неподходящо място и в неподходящо време, когато са се запознали. Другото за съжаление е може би 50 % карма.
  • 10 Koko

    13 2 Отговор

    До коментар #6 от "Васил":

    Много добре казано, но е факт, и че и семейните ценности вече ги няма. Факт е, и че всички жени рано или късно изневеряват
  • 11 hmhmhm

    23 1 Отговор

    До коментар #6 от "Васил":

    Ходил ли си на църковна сватба. Там не се ли казва "докато смъртта ви раздели". Или аз нещо не си спомням. Когато искаш да не си моногамен го споменаваш на партньора и не се жениш. Виж колко е просто и за да е още по добре без деца. Иначе на какви ценности учиш децата си. И като станат зрели хора ако не си моногамен какви ценности ще изискаш те да имат? Или ако го правиш го прави така че никой да не знае. Но това си е по ръба
  • 12 Корола

    13 9 Отговор
    Такива психоати не трябва да стават родители. Тия деца сега какво ще правят-без майка и баща.Ужас. Ревността е най-голямата тъпотия и само като чуя някой да казва ,че който не ревнува значи не обича - направо ми завират лайната. Много я обичал и сега и двамата в гробищата , без да се замисли за децата си. В ада трябва да гори този психар
  • 13 Гяволето

    4 1 Отговор
    Аман от битовизми.
  • 14 Ннн

    2 4 Отговор
    Браво
  • 15 Да напуснеш Вегас

    6 4 Отговор
    Най -вероятно е бил и пиян, когато я е убил. Пиянство и ревност трудно се лекуват, а когато вървят заедно, изхода е само един, или насилие, или убийство. Жалко за жената, изтърпяла е и двете!
  • 16 На нас ни трябват

    2 0 Отговор
    Полицейски роботи. И съдии също. Така мутрите не моат да им кажат нищо защото те не изпитват страх към техните си животи. И готово. Чух че роботите ще вземат 39% работни места до 2030. Н а останалите до 2040 сиг 80% нз.
  • 17 Левски

    5 1 Отговор
    Всичко ама всичко идва от тоя прозззззз народ всеки си стои по форумите пише си за да си уплътнява времето най накрая на някой да му е хрумвало че това се дължи на нашаето робско мълчание и начин на живот стандард 0000000000 за това се случват най лошите неща в живота няма морал няма ценности всеки оцелява както може така ще е докато този народ се събуди или нещо не затрие тази земя и се започне на ново....