Last news in Fakti

22 Март, 2019 10:23 15 895 23

Нов проблем за легендарния Ценко Чоков

  • ценко чоков

Присъдата подлежи на обжалване пред по-горна инстанция

Нов проблем за легендарния Ценко Чоков - 1

Съдът във Враца глоби бившия кмет на Галиче Ценко Чоков заради подправяне на документи, благодарение на което се е облагодетелствал с пари от Държавен фонд "Земеделие". Санкцията, наложена от магистратите на ексуправника, е 3 000 лева.

Отделно от това, Чоков ще трябва да плати и разноските, направени по делото, които са за още около 460 лева, уточнява „Конкурент“.

Прокуратурата се съгласи да освободи от наказателна отговорност Чоков, тъй като при внасянето на материалите в съда, той е бил с чисто криминално досие. Присъдата подлежи на обжалване пред по-горна инстанция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гнусяк

    137 1 Отговор
    Стига с тоя примат, останка от мутренските времена на 90-те

    Коментиран от #3, #17

  • 2 123

    88 3 Отговор
    За тоя това са смешни пари ега ти проблема
  • 3 Реалист

    113 3 Отговор

    До коментар #1 от "гнусяк":

    После защо сме наричали журналисти като тея тука "боклуци" - виж му само заглавието ...."легендарния". С кое е легендарен бе овчи мозък? Те това е "джурналистика" - една от причините младото поколение да възприема разни мутри за идоли.

    Коментиран от #7

  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 33 Отговор
    Добър кмет беше, с НЕСТАНДАРТНИ методи на управление,но много ефективни, а това плаши БЮРОКРАТИЧНАТА СЪДЕБНА МАШИНА. Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи. Целта е ясна: никой да не си помисли, че може да посегне като Чоков на ДОЙНАТА КРАВА....

    Коментиран от #6

  • 5 ужас

    47 0 Отговор
    3000 лева за тоя е подигравка
  • 6 е бре

    22 4 Отговор

    До коментар #4 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Ама че глупост, язък за търпението и старанието ти да я изпишеш
  • 7 Синдикат на Ало Измамниците

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Взе ми думите от устата. Буквално.
  • 8 Бай Благой

    43 0 Отговор
    Легендарен???
    Кое точно му е легендарното на тоя селтак? - Селянията вероятно!!
  • 9 Лелееее

    40 3 Отговор
    Легендарните сте вие с простотиите които пишете и за боклуците за които ги пишете !!!
    И с това ,че триете неудобните за вас коментари.
  • 10 Друг

    32 2 Отговор
    Венциславе, кое е му е легендарното?

    Поредния селянин, самозабравил се! С това ли си вадиш хляба? Знаеш ли колко умни и талантливи деца има в тази страна? Една дума няма написана за тях...за бъдещето им... Продължавай да пишеш за приматите, които им дадоха власт и се отчитат всеки месец! Утре твоят дъщеря, като ти каже тоя колко е легендарен... сети се за 50!лв които докара с тая статия! Срам!
  • 11 Бг-то

    23 0 Отговор
    Венци,твоят кретенизъм е легендарен.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Чичо

    20 1 Отговор
    защо пишете за него??????????????
  • 14 455

    20 0 Отговор
    ЕЙЙЙ Венцислав Михайлов....Какво легендарно може да има в един прост и нагъл деградирал циганин ???
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ми да

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "гнусяк":

    Да ама мореше циганите..... Трябва да има много такива и малко по малко циганите ще се испарят от България а те кво го закачат кво толкова е направил..... Изорал нивата на бабата голяма работа все едно бабата ще я сее поене мореше циганите години нарад
  • 18 Валентин

    11 0 Отговор
    Синът на този дерибей, си живее като цар. Истината е, че цялото им семейство трябва да бъде избито и убито!
  • 19 Бай Пешо

    8 0 Отговор
    Нека прокуратурата изкара кирливите ризи на тоя .Колко ниви е купил на безценица,колко други работи е вършил като е злоупотребявал с поста който е заемал. Вие подигравате ли се с обществото - да го накажете тоя с 3000 лева ??? Та какво са за тоя тези пари ? Нищо не са за него това - това е само прах в очите на народа!!!!Минимума трябва за тоя 200 000 лева!!!, да не кажа ,че можа да плати и повече.Той има укрити пари и злато на сума над 1 000 000 лева!! С тези 3000 лева ще му пръднете на патката!!!Като методите за ред и дисциплина в селото до някъде съм съгласен с него!
  • 20 За недоразбралите

    5 1 Отговор
    В кои век живем за да го защитавате знам че и вие познавате такава мутра около вас но неможете да мо кажете нищо защото ви е страх за туи него сажаляваите.този измамник трябва да си поне се наказанието но уви в наща дьржава ного плаши
  • 21 ГОРАЗД

    4 0 Отговор
    ЛЕГЕНдарни са фак-ти ,че дрънкат като пробит тнекиен леген и постоянно занимават народа с разни гротески!Ама какво да правим,такава общата култура на журналистите,такива им интересите!Човек не може да надскочи себе си!
  • 22 Темидец

    0 0 Отговор
    Ама не пишете с колко се "облагодетелствал"?Щото ако е с 100 000 и аз искам така,пък после да ме съдят като него!
  • 23 леле

    0 0 Отговор
    Чисто криминално досие?! Като си помисли човек колко нагли престъпници мафиоти, зовящи се кметове, населяват бедната ни, потънала в разрушени къщи и недовършени такива държава. Навсякъде стърчат руини - на рухнали къщи и бетонови основи, зарязани наникъде. Гледката е потресаваща! Родопският край е трагичен, правят се някакви опити за курорти, обикновено изоставени наполовина. Същевременно кметове престъпници, крадци, всякакви са се намърдали и се правят на загрижени. Докога така, бе хора? Велинград, звучи доста примамливо, курортен град, минерални спа центрове, отидете го вижте. Пълна трагедия! Срам! Чувството, което те обзема е срамът. Някои от градовете ни приличат на цигански махали. Недовършени къщи, рухнали такива, хора почти няма...