Last news in Fakti

21 Април, 2012 18:23 2 108 1

Разкриха злоупотреба с битова нафта

  • злоупотреба-
  • битова нафта

При съвместна операция служители на отдел „Противодействие на икономическата престъпност” - СДВР и на Агенция „Митници” разкриха нерегламентирана употреба на битова нафта за транспортни цели.
При проверка на паркинг за товарни автомобили в Нови Искър разследващите се натъкнали на 2 тона маркирано дизелово гориво. Така наречената „червена нафта” била разпределена в различни съдове, както и в резервоара на верижен трактор, намиращ се в обекта.
Забраненото за транспортна употреба гориво било иззето от органите на Митница – София, а резервоарът на трактора – пломбиран.
При повторното си посещение на паркинга обаче митничарите констатирали, че горивото от резервоара е подменено с нормално дизелово гориво. Подмяната на дизела за отопление с такъв за движение била извършена без нарушаване целостта на пломбата.
Собственикът на машината оказал съдействие на разследващите и признал за подмяната на горивата.
На място е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 диди

    0 0 Отговор
    Ей такива да издирват и да глобяват солидно,не нас дребните бензиносканции да ни дерат кожите и да сме им трън в очите