Last news in Fakti

16 Април, 2019 17:24 2 638 19

Побойникът от "Толстой": Не съм я удрял, беше рефлекс

  • побой-
  • съседка-
  • софия

Преди съдебното заседание Иванов заяви, че не е удрял пострадалата

Побойникът от "Толстой": Не съм я удрял, беше рефлекс - 1

Софийски районен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" на 24-годишния Габриел Иванов, задържан за жестокия побой над съседка в столичния квартал "Толстой", съобщи Novini.bg

От прокуратурата бе поискана най-тежката мярка, с мотиви, че Иванов е нанесъл брутален побой на жената, от събраните доказателства става ясно, че е автор на деянието, заплашвал е пострадалата с убийство, както и има опасност да се укрие и да извърши друго престъпление. Обвинението цитира съседи на Габриел, които разказват, че е конфликтна личност и са съветвали семейството на пострадалата да не му обръщат внимание.

Защитата на Габриел Иванов оспори искането на прокуратурата, като обясни, че няма категорични данни за авторство на деянието.

Преди съдебното заседание Иванов заяви, че не е удрял пострадалата. Това беше рефлекс, удари не съм ѝ нанасял, каза той преди съдебното заседание, като уточни, че в миналото е тренирал кикбокс.

Провокиран бях да се кача при тях от шума. От шест месеца живеят над моето жилище. От тогава са доста шумни. Като се качих горе, почуках на вратата, никой не ми отвори. В този момент възрастната дама излезе от асансьора и ми се нахвърли словесно, посегна към мен. Това ме провокира, тогава се е получил рефлексът, каза младият мъж.

Преди произнасянето на съда Габриел Иванов заяви, че всички сме хора, че няма да се повтори това, което е направил, като още веднъж подчерта, че не е имало умисъл в действията му, които били рефлекс.

Припомняме, че след побоя пребитата жена е с множество телесни увреждания – хематоми, кръвонасядания и разкъсно-контузни рани, както и със счупена ръка.

Днешното решение на Софийския районен съд не е окончателно и може да се обжалва пред Софийския градски съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КИНТИ

    29 1 Отговор
    НА ВСИЧКИ ПРАВИСТИ ДОБРИЧКИ И ШИМПАНЗЕТО НА СВОБОДА. КОЙТО ГО ОПРАВДАЕ ДА ПОЛУЧИ СЪЩОТО ВЪЗМЕЗДИЕ.
  • 2 321

    13 1 Отговор
    Еееее, това е друго. Значи вместо лишаване от свобода за 5 до 10 години, да му се наложи търкане на нар за този срок в централния софийски комплекс.
  • 3 Миризлив пор

    12 14 Отговор
    Определено ако хлапето е тренирало нещо такова е има някакви рефлекси и ако му е посегнато се отключват. От друга страна си има разни пенсионери, които се мислят за "голямата работа" и за занимание вгорчават живота на другите. Преди време така едно бабе се забавляваше да вика полиция посреднощ за вдигане на шум - след като ме изкараха за 3-ти път от леглото в рамките на 2 седмици просто смених квартирата иначе и аз можеше да вляза в новините.

    Коментиран от #14

  • 4 не винаги бития е прав

    17 5 Отговор
    Ако съседите са много шумни, това е психологически тормоз който може да те извади от равновесие. Защо полицията не се занимава с хората, които вдигат шум и могат да ти направят живота черен. Идват някакви идиоти от къде ли не и ти объркват живота като нямаш миг соокойствие в собственото си жилище и няма къде да отидеш, на квартира ли да излезеш. Шумните съседи, особено наематели, трябва да бъдат изваждани от жилището по бърза процедура.

    Коментиран от #8

  • 5 Сандо

    21 1 Отговор
    Ехаааа, адвокат, след адвокат...
    Сладури колко ви платиха, не ви е срам!
    Бабата е смазана от бой, какви рефлекси бе малоумници или не е циганин, даже няма и снимка на Рамбо.
    В такива моменти се вижда най-добре разликата. Тази жена е бита пред внуците, ако найстина е спортист, къде му е психиката, баби ще бие.
    Бръчедите ще му кажат в панделата, там ще се види що за мъж е!
    Дано и вас ви пребият така, когато остареете!
  • 6 Бай Иван

    19 2 Отговор
    Ако теоретично от асансьора бе излязъл Кубрат Пелев дали щеше да му се отключи рефлекса да удря,според мен щеше да се активира рефлекса кротко агне :)
  • 7 не оправдавам боя

    4 6 Отговор
    и не е ясно какъв е случая, но какъв е начина за справяне със съседи които всеки ден в продължение на часове вдигат непоносим шум. Не се трогват от забележка, полицията не се занимава с битовия шум, как човек може да се оправи с проблема. Българинът от дума не разбира, само от глоба и от бой се стряска. Глобяват само понякога и то за силна музика, а ежедневното и ежечасно тропане, викане, влачене и хвърляне по пода на разни неща като форма на детски игри кой ще го санкционира. Неотдавна писаха за отнети деца на българка в скандинавска страна заради вдиганд на шум от децата и. Това е санкцията в някои страни след като не можеш да си възпиташ и контролираш децата. Там това се смята за сериозен проблем и никой не е длъжен да ти търпи идиотщините, твоите или на децата ти.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 В зандана

    13 0 Отговор
    Много кикбокс ще види отрепката долна.
  • 10 Сандо

    9 0 Отговор
    За какви съседи говориш бе?
    Говорим за определен случай, а не измислици от 1001 нощ!
    Пребил е жестоко, беззащитна баба, а децата са гледали.
    Ходи в съда да го защитаваш, като не оправдаваш боя.
  • 11 Сандо

    5 1 Отговор
    Две циганета пребиха Военен и то от елитните демек, пък вдигнаха шум до небесата...
    А сега баба, може с причина, а може и без, но това не го оправдава.
    Грозна картинка!
  • 12 Ралица Цветкова

    5 0 Отговор
    Тази личност Иванов ми е бивш приятел мога да кажа че заслужава затвор преживях ужас и заплахи.Причакваше ме пред работа идваше в работа изобщо нищо не го спираше.След като разбрах че пуши хероин на фолио се разделих с него и тогава отключи такава агресия и страшни състояния на злоба.
  • 13 Немиров Лабдев

    4 0 Отговор
    Да върви да търка наровете, според Закона, където съкилийниците му чудесно ще заключат безконтролните му рефлекси, провокиращи спонтанните му безобразни изяви....
  • 14 някой

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Миризлив пор":

    Първо, 24-годишен чиляк ни са дума "хлапе"! Второ, на възрастна дама, както я нарича самото "хлапе", никога не се посяга, непростим грях. Трето, физическа саморазправа върви само с равностоен съперник. "Хлапето" заслужава як бой и затвор! Напоследък такива "хлапета" се навъдиха като въшки кръвопийци! Навсякъде! Никога не защитавайте побойниците и убийците, ЗАЩОТО НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ!

    Коментиран от #16

  • 15 Сандо

    0 0 Отговор
    Браво колега самата истина, но като чели бързо си замина тази случка!
  • 16 миризлив пор

    1 3 Отговор

    До коментар #14 от "някой":

    Пожелавам ти от все сърце една такава мила и благородна дама търсеща внимание да се засели до теб. Всяка вечер да гледа телевизия на надут до дупка телевизор, кога и доскучее да вика полиция да те изкарва от леглото да ти пишат протокол и да се държат с теб като рецидивист. Прибираш се от работа около 2 вечерта а те чака патрулка за вдигане на шум и заплаха за живота а ти се опитваш да обясниш, че през последните 14 часа не е имало никой защото си бил на работа. На другия ден пишеш обяснения не вярват и на шефа а го обвиняват че те крие. Повярвай мине винаги бития е жертвата.
  • 17 Биде

    2 1 Отговор
    Чета коментариите и ме хваща страх!!! Тоя млад, здрав и як бабаит е Смазал от бой жената и някои са склонни да го оправдаят!!!Къде отидоха задръжките ни и дори да е имало някакъв проблем( какъвто най-вероятно не е имало) това ли е начина за разрешаване???!!! Дано( но се съмнявам) получи сериозно наказание а не поредната реабилитация!!!
  • 18 боцмана

    2 0 Отговор
    Дано ти остане рефлекс от затвора да се навеждаш и хващаш за палците когато видиш мъж.
  • 19 коча

    0 0 Отговор
    И аз така мога да оправя някой на рефлекс и нема да съм виновен!