Last news in Fakti

22 Април, 2019 18:30 4 240 20

Окончателно: Осъдиха шефа на БНТ за шофиране в нетрезво състояние

  • константин каменаров

Константин Каменаров е признат за виновен за това, че е управлявал моторно превозно средство с 1,6 промила алкохол в кръвта

Окончателно: Осъдиха шефа на БНТ за шофиране в нетрезво състояние - 1
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд потвърди изцяло присъдата на Софийския районен съд по делото срещу директора на БНТ Константин Каменаров.

Каменаров е признат за виновен за това, че е управлявал моторно превозно средство с 1,6 промила алкохол в кръвта. Решението беше споделено от пресцентъра на държавното обвинение.

Днес, 22 април, Х-ти въззивен състав на СГС потвърди и наложеното наказание от 1 година и 3 месеца „лишаване от свобода“ с 3 години изпитателен срок и 600 лв. глоба.

Решението на магистратите е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ernesto Guevara

    27 1 Отговор
    Браво!
  • 2 Златен корен

    34 1 Отговор
    Условно. А сега оставка!

    Коментиран от #5

  • 3 Чичо

    15 22 Отговор
    Лишаване от свобода - за какво - за 1.6 промила. Я се скрийте. Напишета какви последстия е направил - блъснал ли е някой, счупибл ли е нещо. Празна ви е статията.
  • 4 007

    27 0 Отговор
    Вижда се, че е пиян - я как се пyли :(
  • 5 ами

    24 1 Отговор

    До коментар #2 от "Златен корен":

    Щом е осъден не може да заема държавен пост, като този, така че искат не искат, ще трябва да го отстранят !
  • 6 100 на 100

    18 0 Отговор
    Кучлуков му е сипал водка в кафето за да му вземе коня.
  • 7 въпрос

    20 0 Отговор
    А на снимката на колко промила е?
  • 8 Батман Боко

    13 1 Отговор
    Готин си Коце,Радина е страхотна,ама нали знаеш,че Господ,когато реши да накаже някого му взема акъла.Минералната вода е полезна,наблегни на нея,не става само с пиене,трябва и акъл,готин си Коце.Дерзай!
  • 9 Градус

    10 2 Отговор
    Алкохолика и Кошлука нямат място в националната телевизия. Тия пияници живеят на гърба на хората.
  • 10 Градус

    13 1 Отговор
    Алкохолика и Кошлука нямат място в националната телевизия. Тия пияници живеят на гърба на хората.
  • 11 Дааааааааа

    17 1 Отговор
    А по централните новини на БНТ премълчаха новината за директора, обективната ТВ.
  • 12 миризлив пор

    8 0 Отговор
    Ей, умно момче изглежда а как се прекара. Ако беше отказал да го тестват за алкохол вече щеше да има книжка 2000 глоба и 12 точки. Сега какво - осъден без книжка и като гледам без работа, и със сигурност повече от 2000 е дал по адвокати.
  • 13 гощо

    3 1 Отговор
    Тоз е страшен пияница! Виждал съм го в компания да изпиват 7 бутилки вино на обяд! Не,че е лошо да празнуваш,но после не бива да се шофира!
  • 14 Коментар📝

    3 0 Отговор
    Коки НАЗДРАВЕ
  • 15 aaaaaaaaaaa

    1 3 Отговор
    Преди месец когато прочетох, че са го хванали пил и има шанс да излети от БНТ си казах''е ще ритам от смях ако по тоя начин си загуби поста'' хахахахахаха Толкова простотии направи - смени името на ''денят започва с култура'' на ''култура БГ!'', смени логото с нещо като лого на кабеларка, по най-прост и предвидим начин кръсти останалите програми 1-2-3-4, някакви спотове с народни напеви ''ЕЕхехеейййй''... Върна оная простотия с тиктакането на часовника със секундите преди новините, което го имаше по времето на дядо ми, който винаги заставаше в готовност да си свери часовника. Пълен смях, в кой век живеем? И да се бях молил по по-готин начин нямаше как да се махне!:D

    Коментиран от #17

  • 16 aaaaaaaaaaa

    1 2 Отговор
    А, да не забравяме и ''модернизирането'' на студиата! И това са само видимите за зрителите неща...
  • 17 скъперника

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "aaaaaaaaaaa":

    За Култура БГ на БНТ. В това предаване освен, че по сто пъти се споменава думата Култура, друго културно няма, двамата водещи говорят и се хилят едновременно с гостите си сякаш са на домашната софра и хич не им пука за зрителите, ако изобщо някой ги гледа. Яка метла трябва и парите да отиват в медицината.
  • 18 Бай Благой

    0 1 Отговор
    Кажете че е условна присъдата..
  • 19 Киро Кюмюря

    2 0 Отговор
    Сега и "десидента" да му бият шута по най бързия начин, че Коко го домъкна... Да наритат и тъпото състезание в 5.30 след обяд, и накрая и кукуто Стойчо някой си, с извънземните му...
  • 20 гл шеф тайно разу

    0 0 Отговор
    до. българия. от. гл. шеф. на тайно разузнаване. предупреденидаса свойте и съседите на нашият румен крумов йорданов.. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник.10 всички сасе наговорили с полицията купена в гр. кюстендил. от свойте на румен. да лъжат че румен сее ерчил. румен несее ерчил. на никой той няма да говори с съседи и свой на румен. майкаму като ислезнала щели да дойдат полицията и да вземат румен и убият. и да лъжесвидетелствът че румен сее ерчил.. румен го гледаме и сменяме с нас разузнаването. г. полицай всички сте заснети за рушвети. и лъжи. и замисъл с свойте на румен задаго убиете. . колко време психическо действате румен. с години наред. вие искате даго побъркате но ниего сменяме. още веднъж акосе повтори с румен с тези лъжи. ние ще действаме. сами си правите живота недостоен. румен не вписва тези съобщения. . гл. шеф тайно разузнаване..