Last news in Fakti

3 Май, 2012 19:01 1 401 2

Фамилията на Кирил Рашков дължи 1,6 млн. лв данъци

  • фамилията-
  • кирил рашков-
  • дължи-
  • данъци

Данъчните са връчили на фамилия Рашкови 11 ревизионни доклада за 1 600 000 лева неплатени налози, научи Дарик. Адвокатът на Кирил Рашков Васил Марков потвърди информацията. Той уточни, че все още няма издадени ревизионни актове, а става въпрос само за доклади.

Защитниците на Кирил Рашков са поискали от НАП да бъде удължен срокът за запознаване с материалите и са получили крайна дата 15 юни. „Документацията е много обемна. Един доклад е минимум 300 страници”, коментира адвокат Марков. По думите му ревизия е направена на всички физически лица от фамилия Рашкови, в това число и на 17-18-годишни нейни членове.

След като прочетат докладите, адвокатите на Цар Киро ще ги обжалват. Следващата стъпка на данъчните ще е ревизионен акт, който също може да се оспорва пред няколко институции - НАП, Административен съд-Пловдив, Върховен административен съд. Процедурата вероятно ще отнеме между година и половина-две.

При започването на ревизията данъчните наложиха обезпечителни мерки върху шест коли на семейството - два джипа, лимузина „Мерцедес”, миниван „Форд Галакси”, „Опел” и „Фолксваген”.

Говорителят на НАП Росен Бъчваров отказа всякакъв коментар по темата за ревизията на Цар Киро и фамилията му. Мълчание запазиха и от Окръжната прокуратура в Пловдив.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нека

    0 0 Отговор
    НЕКА–А–А ... !!!
  • 2 ххх

    0 0 Отговор
    Дано ги попилеят!