4 Май, 2012 15:47 17 497 20

Масов бой в кв. "Христо Ботев"

  • масов бой-
  • "христо ботев"

Късно снощи на тел.112 бил получен сигнал за масово сбиване в кв. „Хр. Ботев”. Незабавно на мястото на инцидента били изпратени сили на звено „Специализирани полицейски сили”-СДВР и автопатрули на Първо районно управление, съобщиха от МВР.

Пред служителите на реда потърпевшият – 27-годишен,разказал, че инцидентът е станал на улицата. Ненадейно бил обграден от три коли, изскочили 20-тина души, набили го и избягали. Докато се оттегляли по пътя потрошили с камъни  нестабилна жилищна  постройка. Пострадалият след преглед от екип на спешна помощ е настанен в столична болница за допълнителни медицински изследвания. В хода на разследването служителите на реда стигнали до вероятните извършители на побоя - шестима мъже от фамилия, която живеела в същия квартал.  Извършителите на деянието се укриват. Тази сутрин в полицията са задържани съпругите на двама от тях – Е.В. /35 г./ и В.Х. /23 г./. Разследващите установили, че двете взели дейно участие в унищожаване на жилището на техните съкварталци. Междувременно станал ясен и мотивът за нападението - извършителите се усъмнили, че жертвата им е  подал сигнал в полицията за двама техни близки, разследвани за кражба. Извършват се процесуално-следствени действия на мястото на инцидента. Автопатрули и полицейски инспектори продължават да следят за недопускане на нарушения на обществения ред в  квартала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    9 0 Отговор
    Сто процента са били М.....ЛИ.
  • 2 Plimp

    1 0 Отговор
    цццц биячи :D, 20/1 голям кеф, не им ли е било малко тъпо :), може нападнатият да е наследник на Брус Ли
  • 3 ГОШО

    3 2 Отговор
    До коментар №1 нали знаеш,че всички медии за силно корумпирани и работят за правителството,а не за народа и такива уточнения за расите не се правя,за да не настъпи етническо напрежение.
    Така също бяха потулени и последвалите събития в Катуница,за да продължат ЦИГАНИТЕ да ни малтретират.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 papagal

    0 0 Отговор
    tezi sa bili nqkvi rahiti4ni biq4i - po 7 du6i v kola :D tolkova silno sa go udrqli,4e daje nqma nikoi v bolnica ....mai man...te izpolzvat policiq da si raz4istvat smetkite,ne rabotili me6ereto im ?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 мартин акакка

    5 0 Отговор
    "... Докато се оттегляли по пътя потрошили с камъни нестабилна жилищна постройка... "Ба. мааа.у и постройка. Хептене циганска работа
  • 8 Цигандак

    3 0 Отговор
    Там само цигани живеят.
  • 9 kostoff

    1 0 Отговор
    ползата от м....лите
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ВИП АМГ

    2 0 Отговор
    porednata ciganska svada.dokoga shte gi tarpim neznam?
  • 12 CDI 220

    0 2 Отговор
    до 11 ами тАрпим ги за съжаление.Такива неграмотни коментари като твоя и тях ги търпим, ама защо ли...

    Коментиран от #13

  • 13 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "CDI 220":

    @12 vidimo si ot romski proizhod.
  • 14 Димитър Михайлов

    2 0 Отговор
    Отново Държавата харчи НАШИТЕ пари за "малцинствата".ДО КОГА?Оставете ги да се избият помежду си,а които останат да им намирате работя-я по магистрали,почистване или каквото и да е.От нямане на какво да правят се занимават с глупости-другаря ЦИГАНИН си знае,че всеки месец си взема социалните помощи и хич не го интересува друго-за какво да работи,като му дават пари .Всичко,свързано с тях отиде твърде далеч и продължи прекалено много време-кажете ми една друга държава,в която малцинствата не работят,живеят на гърба на народа,крадат,рушат,убиват и всичко си остава така.За пореден път се убеждавам,че като Бг няма друга и ,че никога няма да се оправи.....
  • 15 Мен

    2 0 Отговор
    Много си прав за жалост номер 14...
  • 16 Анти-мангал

    0 1 Отговор
    Ей тия м...ли,ей мам..цата им на управляващите, за дето умишлено и целенасочено допускат м...лите да тормозят Българските граждани! До кога ще се търпи това тотално БЕЗУМИЕ??
    Преди м...лите си знаеха мястото. Сега хем ги храниме, хем ни бият. Гати държавата и народа и кочината!
    Ма така ще е,докато всички си траят!
  • 17 Бай Мангал

    1 0 Отговор
    "нестабилна жилищна постройка"- ба и ефемизма за картонена м....лска барака. Може и обещетение да иска др. РОМ?
  • 18 Анти-мангал

    1 0 Отговор
    Само като се сетя, че бившите господа управляващи направиха опит да се отърват от циганския баласт, като го заметоха зад граница, към Норвегия. И за има няма месец, Норвежците бяха ( подчертавам) ПОТРЕСЕНИ от поведението, манталитета, същността на циган..риуте ни, та по спешност ни ги върнаха обратно.
    Става ми плачевно с какви СМЕ ПРИНУДЕНИ ДА СЪЖИТЕЛСТВАМЕ. На всякъде бягат от тях,чудейки се къде да ги заврат. Само при контакт с тях им се плаши окото и настръхва косата, а ние какво? Съжителстваме с тях!!!

    Това е истинското лице на падението!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 КРАЛИ МАРКО1

    0 0 Отговор
    Втози квъртал трябва денонощно да има полицеиски контрол там няма бългърска къща която де не е ограбвана десетки пъти,