21 Май, 2019 18:40 3 054 11

Трима обвинени за убийството в кв. "Орландовци"

  • орландовци-
  • джебчийка

Те са задържани за 72 часа

Трима обвинени за убийството в кв. "Орландовци" - 1
Снимката е илюстративна

Софийска градска прокуратура /СГП/ повдигна обвинения на трима служители на охранителна фирма за извършено от тях убийство по особено мъчителен за жертвата начин. Владислав Д., Георги Я. и Татян Н. са обвинени, затова, че на 16 май 2019 г. на територията на месокомбинат „Родопа-София“ са умъртвили по особено мъчителен начин 29-годишната П.С, съобщават от прокуратурата.

Тримата извършители завързали ръцете на пострадалата и ѝ нанесли множество удари по главата, гръдния кош, корема и крайниците. В резултат на това се развили травматичен и хеморагичен шок, довели до остър срив на хемодинамиката и настъпване на смъртта ѝ.

Единият от извършителите Владислав Д., е осъществил деянието в условията на опасен рецидив, след като е бил осъден в чужбина за трафик на наркотични вещества на 13 години и 4 месеца лишаване от свобода.

Обвиняемите са задържани за срок до 72 часа, с оглед осигуряване явяването им пред съда за определяне на мярката за неотклонение „задържане под стража“.

Ако бъдат признати за виновни по повдигнатите им обвинения, извършите могат да получат наказания в размер от 15 до 20 години „лишаване от свобода“, „доживотен затвор“, или „доживотен затвор без право на замяна“.

Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 8 Отговор
    ОХРАНИТЕЛИТЕ САЯ БИЛИ А ТАТЯН Е ДИЛЬР СЬЩО СА СЕ ГАВРИЛИ СЕКСУАЛНО С НЕЯ
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 8 Отговор
    ОХРАНИТЕЛИТЕ САЯ БИЛИ А ТАТЯН Е ДИЛЬР СЬЩО СА СЕ ГАВРИЛИ СЕКСУАЛНО С НЕЯ
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 11 Отговор
    ПСИХОПАТИ
  • 4 166

    7 7 Отговор
    ------------------------------------------------------------------
    СЕГА ПОКАЗНА ПРИСЪДА И ЗА "ОХРАНИТЕЛИТЕ" , КОЙ ЗНАЕ КАКВИ МУХЛЬОВЦИ СА, ТО ЗАТВА СТАВАТ ОХРАНИТЕЛИ, ЗАТВОР 10-15 ГОДИНКИ И ЩЕ ИЗЛЕЗАТ ПРЕЗ 2034г А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ ГИ ГЪ.ЯТ РАЗНИ МУТРИЧКИ
  • 5 Справедлив

    16 6 Отговор
    На джебчийката трябваше само да и отрежат ръчичките...както правеше Великият наш Хан Крум!....а сега жалко за момчетата..ще я лежат...

    Коментиран от #7, #8

  • 6 миризлив пор

    13 6 Отговор
    Колко ли пъти тези назначени за охрана са оставали без заплати заради тази, дори и да са я хващали? Нека се замислим, ако при проникване в чужда частна собственост ако можеха да те гръмнат дали тази щеше да развие кариера и дали щеше да посмее да влезе?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Крум хан като мюсулманин прилагаше

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Справедлив":

    Законите на шерията. Добри закони за времена като нашето.
  • 9 Факт

    1 2 Отговор
    Сега до живот да ги осъдят нали са охранители да охраняват а не да убиват.Има си полиция за тая част.Три червея зад решетките.Ще им покажат как се прави
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Браво

    1 0 Отговор
    Пак ли са роми? Или българи? Или просто животни?