30 Май, 2019 12:10 4 456 15

МВР: Зайков се застреля с пушка самоделка

  • стоян зайков-
  • костенец

Беглецът се почувствал в безизходица

МВР: Зайков се застреля с пушка самоделка - 1
Снимка: БГНЕС

Стоян Зайков - Чане се е застрелял в сърцето с пушка самоделка, 12 калибър, когато е бил обкръжен от баретите. Това стана ясно от думите на шефа на областната дирекция на МВР-София Николай Спасов тази сутрин, цитиран от Канал 3.

"Категорично не е използвано оръжие и физическа сила срещу Зайков", увери той по повод съмненията, че издирваният за две убийства в Костенец беглец сам си е теглил куршума.

Спасов обясни, че служителите на МВР не използват оръжие с такъв калибър, с което се е самоубил Чане. До разкриването му пък се стигнало, защото полицията вече била наясно в какъв район се придвижва бившият затворник.

Според Спасов, беглецът се почувствал в безизходица и това го е подтикнало да се застреля.

Цяла нощ продължиха огледите на мястото около оловния завод в Долна Баня, където Зайков бе открит след 20 дни издирване. Граничен полицай го видял и подал информация на баретите, които около 20,30 часа вчера дошли. Имало е няколко предупредителни изстрела, след което Чане се самоубил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    13 4 Отговор
    нищо. браво, че го хванахте!

    Коментиран от #13

  • 2 ЪРП

    28 0 Отговор
    СЛУЧАЯТ ПОКЪРТИТЕЛНО ПРИЛИЧА НА ТОЗИ С ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР!!!
    ТОГАВА СЛЕД СУМАТИ ИЗДИРВАНЕ НА ВСИЧКИ СПЕЦЧАСТИ И ЗВЕНА НА ПОЛИЦИЯТА И ВОЕННИТЕ ДОРИ , ОБЯВИХА НА ОБЩЕСТВОТО ,ЧЕ РОСЕН АНГЕЛОВ БИЛ ЛЕГНАЛ НА ПОДА В СЪСЕДНА КЪЩА ОТ ТАЗИ НА УБИЙСТВАТА, СЛЕД КАТО ЦЕЛИЯТ КВАРТАЛ БЕШЕ ИЗРЪШКАН ПО НЯКОЛКО ПЪТИ.......И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, БИЛ ЛЕГНАЛ / ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ЗА ДА НЕ СИ УДАРИ ГЛАВАТА, АКТО СЕ ГРЪМНЕ С ЛЯВАТА РЪКА В ДЯСНОТО СЛЕПООЧИЕ...И Т.Н. И Т.Н. .......И СИ "ТЕГЛИЛ КУРШУМА"!!!.........ИНТЕРЕСНА ИСТОРИЯ ЗА ДЕБИЛИ
  • 3 ЪРП

    13 1 Отговор
    АЗ, СЕ ЗАМИСЛЯМ ,ЗАЩО НЕ СЕ ХВЪРЛИ ТАКЪВ ПОЛИЦЕЙСКИ РЕСУРС И УПОРИТОСТ В ИЗДИРВАНЕТО ЗА УБИЕЦА, КОЙТО ИЗБЯГА ОТ ПАНДИЗА С ПЕЛОВ, А СИ ГО ОСТАВИХА ДА СИ ЖИВУРКА НА СВОБОДА????????

    Коментиран от #6

  • 4 гост

    19 0 Отговор
    Как с пушка се гърми в сърцето? Този метър разстояние на цевта как го е преодолял и да стигне спусака? А те колко самоделни пушки конфискуваха при претърсванията?
  • 5 точен

    10 0 Отговор
    снайпер ?
  • 6 Моля ти се!

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЪРП":

    Пелов си го е оправил 7/8 дни преди да се застрелят с ония в Ботевград. Ма такива като владко пендаци не му трябват просто е бил инструмент с който да излезнат на свобода и след това го е скрил 1000%
  • 7 бббббб

    9 1 Отговор
    Не е ли по удобно да се гръмнеш с пушка в главата от колкото в сърцето !?!?!? Иначе може някой даго е самоубил .По лесно е да се целиш от разстояние в тялото от колкото в главата.

    Коментиран от #8

  • 8 ???

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "бббббб":

    Не,не е.Човек си стреля с пушка.В предните им статии пише,че са стреляли по инструкциите.Той ги помолил да му прочетат какво пише в институциите.Там пишело да се простреля в главата като преди това напише прощално писмо.За да им е гадно той не направил така .
  • 9 Денсантов-Дрейк

    17 0 Отговор
    Хитро измислено от мръсниците.Гладкоцевен калибър за да не се занимват с балистика,понеже от нсс-то рушвети вече не приемат.Все повече и повече ме впечатляват мерките на 'органите'.Добре са ги научили Хамериканците.
  • 10 Боклук

    11 1 Отговор
    Бг пародия на щатски шерифи
  • 11 gogo

    5 0 Отговор
    С пушка се е гръмна в сърцето. Е, по-голяма простотия не можаха ли да измислят. Просто казват, намерихме го, постреляхме, не се предаде и го уцелихме. Умря. И толкоз. Получавате овации от всички и всичко свършва. Сега сами си правят да почват приказките и тн.
  • 12 миседниш накура

    6 1 Отговор
    поне ги правеше на маймуни....
  • 13 Валентин Ангелов

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Дрън дрън.Милиционерски лъжи.
  • 14 Мвр ние му я направихме

    5 2 Отговор
    И дадохме да са гръмне😂😂😂😂😂
  • 15 Гост

    2 0 Отговор
    Всички знаехме ,че ще се самоубие,тоа филм сме го гледали