Last news in Fakti

9 Май, 2012 12:45 1 175 0

Спипаха заготовки за фалшиви турски гранични печати

  • заготовки-
  • фалшиви-
  • турски-
  • гранични печати

На 8 май при проверка на автобус, пътуващ по редовна линия България - Португалия, митничарите на Калотина откриват 2 кръгли заготовки за турски печати с надпис „CIKIS” (ИЗХОД) в пакетче с носни кърпички. Носните кърпички са открити между седалките на пътниците. Преди 3 месеца митничарите на Калотина се натъкват на идентичен случай.

На 13 февруари докато проверят пътничка митничарите откриват отново носни кърпички със скрити в тях идентични заготовки за печати. Предположението на митническите експерти е, че те са били подготвени за фалшифициране на документи, особено необходими при създаване на фалшиво алиби за отсъствие от страна при извършено престъпление и при нелегален трафик на хора. Тази хипотеза се потвърждава, когато става ясно, че преносителката на печатите тогава М. Х. е мароканка с фалшиви документи, избягала от лагер за бежанци в България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА