Last news in Fakti

17 Май, 2012 09:07 3 005 12

Спипаха данъчен от Ловеч с подкуп /Обновена/

  • служител-
  • нап ловеч-
  • подкуп

Служител на НАП - Ловеч е заловен с 3000 лв. подкуп, научи Факти.бг.

38-годишният Велислав Бакърджиев , който е местен жител, е поискал въпросната сума при извършване на данъчна ревизия на бизнесмен от Тетевен. Белезниците са щракнали на ръцете му в момента на получаване на подкупа. Използвани са комплекс от методи при залавянето му.
Велислав Бакърджиев е служител на НАП – Велико Търново, офис Ловеч.
Първоначално източници на Факти.бг съобщиха, че местният началник на данъчните в Ловеч е представител на новосформиращата се партия "България на гражданите" на бившия еврокомисар Меглена Кунева. По-късно се оказа, че има началник отдел в НАП-Ловеч от "България на гражданите",  който обаче не е шеф на Бакърджиев.

Самият Бакърджиев на изминалите местни избори е бил член на общинската избирателна комисия от квотата на ГЕРБ, а прекият му ръководител в НАП Ловеч  в момента е от активистите на същата партия.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bobi

    0 0 Отговор
    Този определено не е пример за добър гражданин на България. Не стига, че е началник и взема добра заплата, ама иска и още. Хайде в панделата да му дойде и на него акъла. Нямаме качествени закони, това е. Ако за всяко престъпление за даваха строги присъди, щеше да има дисциплина и страх сред хората, и нямаше всеки да прави каквото му хрумне.
  • 2 fen

    0 0 Отговор
    Интересна информация, но въпросното лице на изминалите местни избори беше член на общинската избирателна комисия от квотата на ГЕРБ, а прекият му ръководител в НАП Ловеч е от активистите на същата партия и няма никаква връзка с "България на гражданите" на бившия еврокомисар Меглена Кунева.
    Интересно - нали?
  • 3 Pacho

    0 0 Отговор
    Май това е поредната скалъпена полицейска сензация.
    Европейската комисия трябва да пише доклад за напредъка в борбата срещу корупцията.
  • 4 Онзи

    0 0 Отговор
    Значи става въпрос за г-н Велислав Бакърджиев на 38 години, който за подобни изцепки беше изгонен от данъчната администрация преди години и бе върнат на работа скоро но ясно който си е айдук айдук ще си остани
  • 5 fan

    0 0 Отговор
    крайно време беше властта в лицето на МВР да се хване в ръце и да си свърши безпристрастно работата и да покаже ,че никой не е по-силен от закона
  • 6 чичи

    0 0 Отговор
    време му беше на Вильо!!!!! Най-страшното е, че всички са като него!Сега го хванаха с 3000, а преди това колко по 3 ли е прибрал?????????????????????
  • 7 Мима

    0 0 Отговор
    Въпросният Велислав от край време си взема подкупи. И как стана така, че като е изгонен един път от НАП за подкупи, после пак се върна. Голям наглец е. То не бяха вили, къщи , коли, морета, почивки и т.н.. И ако сега пак го оправдаят или го сложат пак на някоя престижна службица - евала. Браво на смелчагата от Тетевен. Знаете ли колко такива хорица са си носили паричките без да смеят да се оплачат. За такива като г-н Бакърджиев трябва само кариерата край Ловеч да се отвори. И той и жена му, дето е природно глупава и някой я настани в Еко-то, за да може по цял ден да си рови фейсбука и да не знае какво работи. Цялата ни държава е такава.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мао

    0 0 Отговор
    Лошо, Бакърджиев, лошо! Тоя път май ще ядеш дървото! Ами то стана вече като лъжливото овчарче - корумпиран съм, не съм корумпиран! Не взимам подкупи - взимам подкупи!
    Това, че В. Б. е арестуван за 24 часа е добрата новина.
    ( Родната полиция ни пази!)
    Лошото е, че няма да изкара много в ареста.
    ( Домашен арест, парична гаранция, подписка)
    И най - лошото е, че Вильо е само върха на айсберга! Пределно ясно е, че не е мародерствал сам - просто няма как!
    (В Китай имат решение за противодействие на корупцията на държавните служители...)!
  • 10 ония

    0 0 Отговор
    В каква държава живеем?Въпроса е реторичен!Нали уж демокрация?Всеки невинен до доказване на противното?Или греша?
    В краина сметка преди време арестуваха Галабин Боевски и тогава пак така излиза Н.Младенов МВнР и казва че бил петно за държавата още преди да са го осадили и забрави времето когато момчето ни караше да се гордеем с родината си.Долно племе сме ние Българите негледаме първо нас си и после да оставим "компетентните органи" да си свършат работата пак после наи да говорим каквото ни е на уста и в празните глави
  • 11 Онзи

    0 0 Отговор
    Ама този чичко-паричко баят се е нагушил и то не от вчера. Не е лошо да се провери и как е взел диплома за юрист защото злите езици говорят че си я платил без да се яви на нито един изпит.
  • 12 Polkovnik Ivanov

    0 0 Отговор
    Nqma ni6to vqrno v napisanoto.V momenta se provejda zagovor sre6tu dujraven slujitel,koito e globil mutri,koito mnogo mu se surdqt.Ako vi se jivee v takava durjava,pluite po Velislvav.