4 Юли, 2019 14:20 2 624 9

Бащата, хвърлил сина си от мост: Не можех да се грижа за детето

  • дилян бетев-
  • габрово-
  • дете-
  • виадукт

Съпругата му го напуснала преди две седмици и той изпитвал трудности, е обяснението му за стореното

Бащата, хвърлил сина си от мост: Не можех да се грижа за детето - 1

Мъжът, който хвърли 4-годишно дете от мост, застава пред съда. Прокуратурата вече му повдигна обвинение за убийство, а съдиите трябва да решат дали да го пратят в ареста или в специализирана болница.

В сряда сутринта той сам подал сигнал на телефон 112 за това, че мисли да се самоубие. Хванат е в последния момент. Бил е отвъд перилата на виадукта на обходния път на Габрово и наистина е имал такова намерение.

Това, което той е дал като обяснение за деянието си е, че съпругата му го е напуснала преди две седмици и той изпитвал трудности да се справи с детето. Според прокуратурата това е нелогично.

„Той казва, че откакто на 20 юни неговата съпруга е изчезнала, той изпитвал затруднения при отглеждането като единствен родител на 5-годишното дете. И понеже не е намерил друг изход, това е начинът, по който е решил проблема със затрудненията си”, заяви Ирина Желева, административен директор на Окръжна прокуратура – Габрово.

"Лицето е криминално проявено по чл.194 за кражба и по чл.129 от НК за средна телесна повреда”, каза Борислав Муеров, директор на ОД на МВР – Габрово. Той допълни, че майката на трагично загиналия Дариел - Поля Христова, е обявена за издирване на 27 юни.

"Предприети са всички действия. В последствие и от проведени разговори с нея, става ясно, че тя не е искала никой да знае къде се намира", поясни Муеров.

Дилян Марианов е биологичният баща на детето. С Поля нямат брак, но мъжът е припознал сина си.

Пред съдия майката е заявила, че е била жертва на домашно насилие. За осемте години съвместен живот жената не е подавала сигнали срещу половинката си.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Логика

    10 4 Отговор
    Ромите имат по 10 чавета и не могат да се грижат за тях, но не ги хвърлят през моста.

    Коментиран от #2

  • 2 КЛЮКАР

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Логика":

    Ти ще изхвърлиш ли нещо,което ти носи пари???
  • 3 Циганин

    6 0 Отговор
    Никой път, ако го фърла, няма да издържа финансово!
  • 4 Ники

    4 1 Отговор
    Ясна е работата .. да отива в психиатрията , трябва в тоя сектор да се модернизират условията и персонала и капацитета ... В България се пренебрегва много въпроса с психичното здраве ... Харесва ми заключението на прокуратурата , че е нелогично ... звучи така сякаш все пак е можел да посочи някое логично обяснение ... Смисъл това трябва много да не си наред за да го направиш ... ама бая много ...
  • 5 Долу цензурата!

    5 1 Отговор
    Мн ясно, че този бандит в предпочел да убие детето, вместо да се раздели с парички за цигарки, кафенца, курвички и прочие. Такива трябва да са храна за червеите! Опита му за самоубийство е бутафория! Ако искаше да се самоубие, щеше да скочи заедно с детето, а не да чака и преговаря с полицията. Искал е да убие детето и да се престори, че ще се самоубие, за да получи съжаление и опрощение!
  • 6 Полицай

    4 0 Отговор
    Тя и държавата няма средствата се грижи за тебе в затвора, да де беше хвърлил след детето, ама си страхливец!!!
  • 7 Pernik

    0 1 Отговор
    Смърт за животно
  • 8 Стрелата

    0 0 Отговор
    Нямааа смърт вътреее да го ебът и бой до живот.
  • 9 Стрелата

    0 0 Отговор
    Наркоман щтастлив