Last news in Fakti

4 Юли, 2019 10:07 5 066 17

Дидо бил надрусан, когато хвърлил сина си от моста!

  • габрово-
  • дете-
  • виадукт

Назначена е психиатрична експертиза на детеубиеца от Габрово

Дидо бил надрусан, когато хвърлил сина си от моста! - 1

31-годишният Дилян Бетев от Габрово най-вероятно е бил надрусан, когато е хвърлил сина си от моста. Това е една от версиите, по които работят полицаите, участващи в разследването на шокиращото убийство, научи TrafficNews.

Направените тестове и експертизи трябва да покажат дали мъжът е употребявал наркотици, преди да вземе фаталното решение. Рано сутринта Дилян метнал 5-годишния си син Дариел от виадукта на обходния път в посока Севлиево. Момчето е издъхнало на място.

В 6,30 часа бащата сам се обадил на телефон 112, за да каже какво е направил. После заявил, че също ще се самоубие, но след три часа преговори с психолог на МВР се е отказал и е задържан.

Известният с прякора Дидко Малкия в криминалните среди мъж е лежал в затвора за кражби и пласиране на дрога. Според запознати той се е друсал редовно, прекалявал е и с алкохола.

Именно в такова състояние той е пребивал редовно майката на загиналото дете Поля Христова, често посягал и на сина си. Според съседите Дилян е имал психични отклонения и често избухвал без видима причина.

Когато след последния зверски побой преди две седмици Поля избягала при майка си, Дилян разлепил из целия квартал снимка на жената и детето с послание "Обичам те, мамо!". Апелът "Търси се!" е разпространен и в социалните мрежи.

Шефът на полицията в Габрово старши комисар Борислав Муеров обаче заяви, че няма данни мъжът да е освидетелстван и лекуван от психично заболяване. Назначена е психиатрична експертиза, за да се установи дали може да носи отговорност за стореното. 31-годишният детеубиец все още не е привлечен като обвиняем.

До момента на трагедията нито майката Поля, нито съседи са подавали сигнали за насилие в семейството. Противоречиви са и отзивите как са се грижили за момчето.

Според личния му лекар то е имало вид на добре гледано дете, водено е редовно за задължителните имунизации.

"Вчера си играеше пред блока с други деца, много усмихнато и игриво беше момченцето. Нямаше никакви признаци, че бащата е замислил нещо подобно. Имат една масичка, на която всяка вечер пият сок и играят шах.Всеки от квартал Русевци знае, че таткото - Дидо, не е много добре с главата. Но явно не е толкова луд, щом не му е стискало да скочи след детето си", пише в групата "Похвалите и абсурдите на Габрово" Антони Митрофанов.

В много коментари се говори, че Дилян често е посягал на сина си, дори когато искал да му купят нещо. Други обаче твърдят, че бил много грижовен и всяка вечер водел сина си да играе на детската площадка.

„Дидо си сменяше настроението за минути. Ако е на кеф, се държи мило и изглежда най-благия човек на света. Избухне ли обаче е същински звяр”, разказаха пред TrafficNews съседи на Дилян.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КВИ са тия Ченгета?????

    26 1 Отговор
    Щъ го Спасява!!!!!!!!!!!! Аз щях да го Бутна.
  • 2 бббббб

    24 1 Отговор
    Айде сега щего изкарат луд и няма присъда.Като е бил друсан що не е скочил веднага с детето, тоя боклук!?!?
  • 3 да се отворят психиатриите пак

    18 1 Отговор
    дрогата не прощава,да тежи на съвестта на "висшите" полицаи и политици които са чадър на разпространението на дрога по училищата
  • 4 С дрога без дрога...!

    8 3 Отговор
    Луди, колкото щеш...!
  • 5 РОДИТЕЛ

    13 1 Отговор
    Ако е бил друсан, що пръв не се е хвърлил, или да е направил нещо друго на себе си като му пречи живота! Сега психолозите щяха да разговарят с деденцето, ама поне щеше да е живо.
  • 6 ЪРП

    14 0 Отговор
    ПУМЯР ЖАЛЪК!!!!
    ТРЕПАНЕТО ТИ Е МАЛКО !!!
    ЗАСЛУЖАВАШ ДА ТЕ КЪЛЦАТ С ЧАСОВЕ ПАРЧЕ ПО ПАРЧЕ , СГАН ДОЛНА!!!!!!!!
  • 7 Kubeto

    11 0 Отговор
    Неземен боклук е тоя!!
  • 8 Све

    4 2 Отговор
    България днес
  • 9 typak

    14 0 Отговор
    И сега к'во: психологът сигурно се чувства много горд, че е спасил един луд, който другата седмица може да метне някой друг от моста....
  • 10 Гост

    8 0 Отговор
    Не всички луди са в лудницата. Жалко за тази невинна душичка.
  • 11 †БПЦ†

    3 9 Отговор
    Ние сме против антихристиянската концепция за детето и ще защитим детеубиеца, както и правото на всеки отец да възпитава и разполага с душата и живота на чедата си така както и нашият Отец на небето разполага с нашите

    Коментиран от #15

  • 12 Националист

    3 1 Отговор
    Това по бай Тошово време е било изключено!

    Коментиран от #17

  • 13 БНСРП

    2 0 Отговор
    За тоя има само едно решение. Обстоен медицински и психологически преглед в лицензирано медицинско заведение и ако здрав без тежки заболявания и увреждания да се използва за донор. Колко хора има които искат и немогат да имат деца, колко хора има които искат да живеят, а немогат поради тежки заболявания на които им трябва трансплантация. Ей такива и такива които са извършели тежки престъпления вместо да ги хранят цял живот по затворите с големи присъди да ги задължат да станат донори ако не са увредени. Е ще им се намали малко присъдата но дали ще я доживеят не се занае. Вместо мангала убил и огабил баба да лежи 10-20 на гърба на данъкоплатеца и да работи да му намалят присъдата. По добре да дари орган и да спаси човек който има за какво да живее.
  • 14 Венко

    0 0 Отговор
    Атанасова да ти го надруса надрусан кон !
  • 15 Педалите

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "†БПЦ†":

    нямате срам и съвест, използвате една човешка трагедия за да пропагандирате античовешката си Истанбулска конвенция. Мръсници!
  • 16 чурата

    1 0 Отговор
    Сега благодарение на психолозите, които са успели да го разубедят да не се самоубива, гражданите на Република България трябва да хранят и поят от данъците си тоя индивид в затвора.
  • 17 Да да

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Националист":

    Прав си! По Бай Тошошво време ги накълцваха на парчета и ги заравяха в чувал!!! Тогава нямаше кражби и се чудя за какво ни е била Милиция? Нямаше катастрофи,не се колеха по кръчмите,не караха пияни,нямаше сервизи , защото колите бяха вечни и пътищата супер гладки,та не се чупеха! Никой,ама никой не крадеше!!! Нито от държавата,нито от съседа ,нито колела ,нито коли,а за кокошки и прасета даже не съм чул!!! Най-ценните вещи в една къща бяха радио,касетофон и дай боже телевизор. Ама не са се крали пари!!! То всеки беше милионер и за кво му е да става милиардер!? Айде скоро да идеш при Бай Тошо да му се порадваш. Той средно е завършил с 3,ти осносвно с 4. Само интелекти тука.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове