Last news in Fakti

5 Август, 2019 14:43 32 564 122

Екшън в София! Полицаи простреляха моторист

  • моторист-
  • полицаи-
  • стрелба-
  • софия

Полицейски патрули на два пъти опитали да спрат джигита

Екшън в София! Полицаи простреляха моторист - 1

24-годишен моторист е задържан за бягство от полицейска проверка и застрашаване живота на полицаи. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Снощи около 00.45 часа, патрулирайки по маршрут бул. "Никола Петков“ и околовръстния път, пътните полицаи забелязали моторист да се движи по посока кв. "Горна баня“ с висока скорост, без светлини и със скрит регистрационен номер.

Униформените незабавно предприели действия за спиране на превозното средство със звуков и светлинен сигнал, но водачът не се подчинил и увеличил скоростта. Сигналът за неподчинението бил предаден на следващ екип, който също безуспешно опитал да спре моториста.

След кратко преследване полицаите му препречили пътя, но когато един от униформените излязъл от патрулния автомобил и за пореден път направил опит да го спре, мотоциклетистът увеличил скоростта и се насочил към служителите на реда.

При възникналата ситуация и реална опасност за живота и здравето им, се наложило единият от полицаите да използва служебното си оръжие, с което произвел три изстрела със стоп патрони - един от тях улучил водача в ръката, а другите два попаднали в крака му. Той е прегледен от екип на спешна помощ и допълнително в болнично заведение, назначено му е лечение.

От последващите полицейски действия е установено, че мотористът - 24-годишен, управлява моторното превозно средство без необходимата категория, а моторът е спрян от движение. Работа по документиране и изясняване на всички обстоятелства около случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 54 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    741 34 Отговор
    Най-сетне се научиха как трябва да се действа при неподчинение, ако започнат да го прилагат и при циганите ще си вдигнат доверието.

    Коментиран от #22

  • 2 еййй най-сетне !

    552 25 Отговор
    Така се прави, браво !

    Коментиран от #15, #89

  • 3 Иван

    445 41 Отговор
    За един приятел да попитам: Такива ли мотористи трябва да пазя на пътя? Или да ги газя с трактора?

    Коментиран от #45, #47, #54

  • 4 Boxer 3.0

    382 24 Отговор
    Да.се благодари че не е в САЩ. Там, щяха да го гърмят , ама не със стоп патрони и не един полицай, ами две дузини. Каската му щеше да заприлича на сито за макарони...

    Коментиран от #40

  • 5 месара

    397 17 Отговор
    хубаво е когато полицаите използват оръжието си, нека да е по често, особено с проблемните цигани!
  • 6 S.S

    102 15 Отговор
    Наследника на Чората,от О.купел.
  • 7 666

    215 18 Отговор
    По един човек стрелят, ама по двама мангала не смеят. И кви са тия стоп патрони? Бойни не останаха ли?
  • 8 Коментар📝

    111 14 Отговор
    Точно Така Е И В ПРОТОКОЛА.БРАВО
  • 9 Vigilant citizen

    325 18 Отговор
    Браво на полицайте произвели изтрелите! Срещу такива пикльовци и наглеци така се действа - безкомпромисно! Дришльото е нямал книжка, няма светлини и регистрация, това е обществена опасност за всички по пътя му! Аман от такива келемета дето по цяла нощ си пържат изгърмелите ауспуси по булевардите без да се съобразяват и замислят, че хората в сградите и блоковете около тях по това време се опитватбда поспят и отпочинат преди следващия работен ден.... Още веднъж Браво на полицаите!

    Коментиран от #35, #71

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 asd

    240 14 Отговор
    карат с 300 и после викат "пази моториста"
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Густо Майна

    183 18 Отговор
    Е ИМА такава държава!!! Голямо браво! Така се работи ЗА хората и реда. Чакаме и сега в Пловдив да ги "изпозастреляте", като бесни псета, 'щото нощтно време в Тракия и Кючука се не трае вече!!!
  • 14 ДДРОнег

    118 14 Отговор
    Е, и ??? Още утре ще го пуснат и най-много условна !!! Значи вдругиден е пак с друг мотор или дори може да му върнат тоя мотор !!! Законите ни пазят престъпниците, а този трябва да е поне ПЕТ години в дранголника !!!
  • 15 БЛАГ ЧОВЕЧЕЦ

    106 27 Отговор

    До коментар #2 от "еййй най-сетне !":

    НЕ,НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА,ПРАВИ СЕ С ИСТИНСКИ КУРШУМ В ТИКВАТА И ЕДИН КОНТРОЛЕН В СЪРЦЕТО НА БОКЛУКА,ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ.

    Коментиран от #23, #39, #86

  • 16 437

    141 10 Отговор
    Значи по мотористи може, а по цигани не?
  • 17 Трябваше да използват бойни патрони

    47 16 Отговор
    Друго няма какво да добавя
  • 18 не може да бъде

    130 8 Отговор
    не може да е вярно! това е сън! изкривена реалност! полицай, който се държи като полицай! неееее.....това не са новини от България
  • 19 Sofia

    62 9 Отговор
    bravo
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 хихи

    48 31 Отговор
    Браво, да направят ограничения навсякъде до 50 км. и да им раздадат картечници и да стрелят кат в на всеки километър, машала.
  • 22 Шляхтиц

    74 20 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Трябва да стрелят с бойни патрони. На този урод кой ще му плаща сега лекарската помощ. Обикновено такива са без здравни и каквито и да било осигуровки и застраховки.......

    Коментиран от #28, #107

  • 23 Знаещ

    66 18 Отговор

    До коментар #15 от "БЛАГ ЧОВЕЧЕЦ":

    Така се прави, но по безчинстващите цигани. Този моторист е нарушил закона, но далеч не толкова тежко и не заслужава да бъде убит.

    Коментиран от #75

  • 24 Бясна скорост

    41 19 Отговор
    Добре, че е оживяло момчето, че да го прострелят с три куршума, докато кара с бясна скорост мотор звучи като доста интересен екшън.
  • 25 гост

    64 4 Отговор
    така трябва да застрелят и депутатите

    Коментиран от #72

  • 26 ИВАН

    24 62 Отговор
    Е, то останаха няколко истински мъжкара - мотористи, дайте сега и тях да тормозим, и кой ще остане ...

    Коментиран от #80, #82, #102

  • 27 Стратег

    53 23 Отговор
    Лекарство против нощни досадни мотористи: 10-12 м. желязна тел Ф1 мм, връзвате от 2-те страни на платото (знаци,дървета и др.) на височина 140-150 м, на сутринта разчиствате терена

    Коментиран от #81

  • 28 Генерал

    55 5 Отговор

    До коментар #22 от "Шляхтиц":

    В град се стреля с бойни само в краен случай. Кой ще му бере гайлето на облечения куршум на къде ще рикошира и каква беля ще направи. Стоп патрона върши работа за такива случаи.

    Коментиран от #36

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 vasik atanasova

    28 19 Отговор
    чудно ми е как са го хванали
    нещо има нередно тука
    което не се съобщава
    с кола моторист не можеш да хванеш

    Коментиран от #34

  • 31 Крокодила Гена

    46 86 Отговор
    Какво браво бе хора. Браво ще им кажа на полицаите когато хванат някой истински бандит. А те стреляли по някакъв младеж без книжка.Чак бягайки им застрашил живота. Измислени ченгета.А като видят трима циганина на едно място, веднага реват - да дойде жандармерията.Нямало е сигнал за моториста че е извършил някакво престъпление . Просто е бил без светлина. По нашите пътища осеяни с дупки крушките много бързо горят, може 100метра преди това да е изгоряла.Незнам и как са видели че номера му е скрит.За мен случаят е следния:Стоят полицаите до патрулката и чакат да видят нещичко за което може да се каже - "и Ко правим сега" Видели са завалииката с мотора без светлина и са се зарадвали. Явно са виждали как 50 - 100 лева идват към тях,. ма той зел че не спрял. Затова са го гонили с такъв хъс - за 100 те лева. По горе виждам и умници които искат чак и контролен изстрел в тила.

    Коментиран от #43, #68

  • 32 Шаран БГ

    44 13 Отговор
    Стрелял три пъти със стоп-патрони - което е грешка! Полицаят си знае, какво са го инструктирали и го е приложил. НО в една /коя да е по света/ държава, така ли щяха да постъпят или щяха да му продупчат каската с боен патрон. Това " демократично" поколение няма никога да разбере, че това е държава и че полицаят не е за подигравка, а е представителят на властта и думата му е закон !!! И как ще стане, като ги галят подобни нарушители на пътя. Утре друг ще постъпи по същият начин, защото знае, че няма да го утрепят - много е ценен-и ще засили мотоциклета срещу полицая - колко му е!?!? Пред очите ми е гражданин на САЩ, който пожела да кара руска кола преди 20 -тина години. Дадохме му " ладата "след В.Търново по пътя за София. Спря ни полицай преди Севлиево. В нарушение сме - там надолу, между двата завоя, колата позасили и "ръгна" с 50 км/ч. Спря Джон и се вкамени с ръце на волана с разперени пръсти. КАТ-шефа го накара да излезе от колата.Ние -преводачи. Бавно, ама много бавно , Джон си протегна лявата ръка към дръжката. Отвори вратата. Ръцете - горе с разперени пръсти. Главата му вцепенена- гледа напред - не мига! И ние /двамата му спътници/ и полицая го гледаме като втрещени.Полицаят до толкова е ошашавен, че не му иде на ума да си дръпне краката, за да отвори Джон вратата нацяло. Хеле, вратата е отворена. Ковбоят слиза много бавно и както е на единият си крак, затваря вратата внимателно и бавно с една ръка - другата високо горе - пръстите разперени, завърта

    Коментиран от #52

  • 33 71515

    72 11 Отговор
    Никой ли не му направи впечатление, че полицая е уцелил бързо движещ се мотоциклетист 3 от 3 в него. Направо да го правят инструктор да учи другите - това е изключително трудно и почти невъзможно.

    Коментиран от #84

  • 34 no name no face no number

    31 4 Отговор

    До коментар #30 от "vasik atanasova":

    Е с куршум можеш, но за съжаление мутри и политици не ги лови никой за жалост.Обикновени лешпери може иначе си зариват главата в земята

    Коментиран от #92

  • 35 Моторист

    10 18 Отговор

    До коментар #9 от "Vigilant citizen":

    Научи се да пишеш бе тъпанар !

    Коментиран от #64

  • 36 Шляхтиц

    12 2 Отговор

    До коментар #28 от "Генерал":

    Съгласих се Вас. Но вече и аз освирепях.
  • 37 Шаран БГ

    18 3 Отговор
    .....се с гръб към полицая и слага ръцете с разперените пръсти на тавана- краката разкрачени на 80-90 сантиметра. Ние изкачаме от другата страна, наобикаляме полицая, и иху-аху - по нашенски обясняваме какъв е този, дето е с гръб към нас, смеем се. На Джон - обърнахме го- му се плаче. Оказа се , че полицаят знае прилично английски, успокояваме Джон, двамата си стискат ръцете....Потегляме... " Защо ме спря"-пита юнака. Там е 40 км/ч, а ти бе с 50. " Защо не ме глоби?", " Защо ми стисна ръката ?" Лягаме, спим,ставаме в хотела, два дена гледаме красивата София, ходихме на Рожен......"нашия " пита !! Заднишком се качи в самолета с тези три въпрос на уста - поне 100 пъти ги повтори И....отлетя. Какво да му обесняваш - Хамериканец. Мисля, че и друг път съм го писал. За мен е паметно !!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Стоп патрони

    12 4 Отговор
    Който иска стоп патрони продават в НИТИ Казанлък
  • 42 321

    38 11 Отговор
    Браво на полицаите. Министърът веднага да ги награди за поощрение на подобни прояви!
  • 43 gvdff

    15 41 Отговор

    До коментар #31 от "Крокодила Гена":

    Мислещ крокодил си. Останалите си хейтят за спорта,щото и за техните думи няма наказания. Лично аз не виждам често мотори със скрити номера в софия. Крушката наистина може да е изгоряла, или просто корозирал контакт. Без категория може да е, все по-малко са тези вече.
    Пък от друга страна полицаите също са интересна порода. Нощно време приличащи на полицаи индивиди изскачат от нищото без стоп палка. Как да му спреш на този, знаеш ли го какъв е, кой е, що е. А в случая изглежда другия патрул е бил съставен от каубои снайперисти,камикадзета - стрелят като по дивеч, но с изключителна точност, и изкачат пред движещо се мпс, което има проблеми да спре на хлъзгавия асфалт.

    Коментиран от #48

  • 44 GTA GTA

    9 0 Отговор
    GTA GTA GTA
  • 45 Емил

    2 8 Отговор

    До коментар #3 от "Иван":

    Глопак
  • 46 Жоро

    24 8 Отговор
    Браво...Българските полицаи трябва да разберат че пистолета не е да плаши гаргите...Трябва да се стреля на месо като в Сащ,там мръднеш ли не както трябва,си в човал с ципче....
  • 47 Злостър черното влечуго

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Иван":

    ГАЗИ
  • 48 До 31 и 43

    14 3 Отговор

    До коментар #43 от "gvdff":

    Само да ви питам, понеже сте много отворени: изпадали ли сте в подобна ситуация, защото сигурно гащите ви ще са пълни в такъв момент. Нямате и пет минути на улицата и ръсите мозък. Лесно е пред клавиатурата... Това не е GTA.
  • 49 Пазете мотоидиота

    31 7 Отговор
    Днес четох освен за този инцидент и за още 2 с мотористи, единия самокатастрофирал, другия натрошен избягал от произшестивето, щото се оказало , че с нередовна регистрация. Пазим, пазим, ама те се изхитряват да се самонаранят.
  • 50 Радо

    24 12 Отговор
    Така трябва,правилна постъпка от страна на полицайте!В крайна сметка трябва респект🔫
  • 51 Русе

    15 6 Отговор
    Е така се прави. БРАВО.
  • 52 Бай щирлиц селския

    14 4 Отговор

    До коментар #32 от "Шаран БГ":

    Ей зарад такива шилета немоим си карама балканчето от кръчмата до нас на село
  • 53 Б. Г.

    13 6 Отговор
    Браво!!!!
  • 54 Дарт Вейдър

    21 8 Отговор

    До коментар #3 от "Иван":

    Мойта лепенка на задния капак гласи мотористи Пазете се сами че аз нямам желание
  • 55 Браво

    23 10 Отговор
    Точно така трябва да се действа срещу тези ненормални мотористи ! За тях не важат никакви закони но като знаят че ще има куршум в тиквата ще почнат да важат,иначе с тях оправия няма !

    Коментиран от #98

  • 56 Инспектор стрезов

    11 10 Отговор
    Мачкай говедата
  • 57 Патриот

    31 4 Отговор
    Толкова години ги наблюдавам и не проумявам Защо тия хора не разбират че върху тия две колела каквото и да направиш накриво винаги боли а по някой път даже и роднини и родители
  • 58 Даскал Манол

    17 13 Отговор
    Шофьори като го видите въпросния моторист в огледалото Как се провира между колите отворете му вратата
  • 59 кико

    21 29 Отговор
    Аз пък съм моторист и трябва да ви кажа че един разумен моторист кара в пъти повече внимателно от един автомобилист особено от говедата по пътищата и тези дето сте поствали коментарите си!
    При най-малката грешка с мотор си долу на земята. Много ясно че ще навивам масура, трябва да съм извън пакета от коли по пътя, щото като съм сам на платното владея положението не разчитам на някакви хейтъри да ме пазят. Ще минавам пред колоните с коли по светофарите , ако можете и „вие“ ще минавате впрочем вие също минавате... и последно защо се пазите от камионите а пък не пазите мотористите. Не забравяйте че държавата ни става все по полицейска днес циганите утре мотористите други ден : Кво шъ праим сея?

    Коментиран от #87, #90, #122

  • 60 Гифончо

    9 5 Отговор
    Браво
  • 61 Бойко Тиквата от Банкя

    22 5 Отговор
    А сега се започва едно писане, дела и документи.съд ,прокуратура и накрая ще го сложат на полицая, за неправомерни действия,часови графици и неправомерно преследване. Моториста ще отнесе административно наказание за неспиране и без книжка и управление на спрян от движение мотор.Накрая ченгета ще си плаща със собствени средства на адвокати да го оправдават,защо е прострелял "доброто момче",то не е разбрало,че трябва да спира..Следете случая.
  • 62 Патриот

    15 4 Отговор
    Ще те помоля учтиво да не пишеш с моя ник. Отдавна ръся глупости в сайта под това име.

    Тези дни изминах 250км в милата ни родина извънградски път. Сигурно 6 ситуации с мотористи имаше. Хванах доста на регистратора. Трябва да се науча да ги обработвам и в тубата. Ситуации от сорта на "два автомобила се разминават и он помежду им бърза", следва десен завой, а невинния водач на двуколесно МПС решава 5м преди завоя да ме изпревари на ограничената видимост".
    Преди години ми се случи да карам в Боаза от ВТ към Казанлък. Тъмно. Колона от автомобили. Движението по лента в посока. Тъкмо се каня да изпреварвам и докато започна срещу мен Лада без грам светлини. Ако беше малко по-късно щеше да има челен удар. Та така и с тоя. Някой ще тръгне да изпреварва нощем и тоя от далеч няма да се види, че го прасне челно я с автомобил, я с камион и после всички рокери ще отиват ефира колко сме нетолерантни ние "четири колесните" към тях.
    За това хубаво са го издумкали, само ми е чудно как е станало с Макаров по моторист(и тук напълно нормално всеки си представя бърза скорост и крайно неразумно поведение на пътя).

    Коментиран от #70

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Гледач

    22 5 Отговор
    Това е дискриминация. Значи ЦИГАНИТЕ могат да убиват изнасилват пребиват до СМЪРТ пред ПОЛИЦАЙТЕ и те не стрелят по ЦИГАНИТЕ.НО ЩОМ БЪЛГАРИН НАРУШИ ПРАВИЛАТА И КАРА МОТОР БЕЗ СВЕТЛИНИ КОЕТО Е ТЪПО И БЕЗОПАСНО НАРУШЕНИЕ ПОЛИЦАЙТЕ ВЕДНАГА ВАДЯТ ОРЪЖИЕ И СТРЕЛЯТ НА МЕСО ЗАЩОООО.?ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Даскалов

    8 2 Отговор

    До коментар #31 от "Крокодила Гена":

    "Незнам" се пише разделено, като две думи. "Неграмотник" обаче е слято.
  • 69 Голям прос

    6 4 Отговор

    До коментар #40 от "България , раят за престъпниците":

    Виж с'я, Булгаристан е само в твоите мечти. Махайте ги тия чалми, че ви завира мозъка и пишете простотии. Бъдете по-практични и си практикувайте кротко исляма.
  • 70 Предател

    5 1 Отговор

    До коментар #62 от "Патриот":

    Молбата ти ще бъде удовлетворена щом искаш само ти да си патриот И аз исках
  • 71 Ayhan

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "Vigilant citizen":

    И сега моториста ще го моторизират вътре с кафявите близалки....
  • 72 Ицо

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    Депутатите с по една граната на човек закачена на челото, и сами да си дръпна шплента.
  • 73 oops

    2 7 Отговор
    Mаика ви на всички

    Коментиран от #76

  • 74 София юг

    27 9 Отговор
    Дайте им имената на полицаите да им дадем награда. Мотористите са гадно племе. Преправят си ауспусите и тормозят хората с гадния пукот.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Българин

    17 5 Отговор

    До коментар #26 от "ИВАН":

    И ти наричаш мъжкари хора, които се молят другите да ги пазят? Смях....
  • 81 Зъл магийник

    13 7 Отговор

    До коментар #27 от "Стратег":

    Намазвате асфалта със силиконова грес , там където обикновено трябва да спират , или завиват, и после разчиствате терена.

    Коментиран от #85

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Алекс

    16 5 Отговор
    Заслужил си го е!
  • 84 луд

    9 5 Отговор

    До коментар #33 от "71515":

    Със стоп патрон е невъзможно да не уцелиш, само насочваш в посоката която искаш и бой. Виж какво е стоп патрон и ще ме разбереш.
  • 85 Предател

    6 5 Отговор

    До коментар #81 от "Зъл магийник":

    Няма нужда роднините сами ще разчистят
  • 86 Хахахаааха

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "БЛАГ ЧОВЕЧЕЦ":

    Волене ти ли си бе душичко
  • 87 Бати

    6 2 Отговор

    До коментар #59 от "кико":

    Ти си идиот, моето момче! Съжалявам, че мога да ти сложа само един минус.

    Коментиран от #105

  • 88 плевен

    12 2 Отговор
    Вторник, на правата след Б.Слатина. "Стоя" на място със 120 км/ч. Точно за 5 секунди ме задмина моторист и се превърна в точка на хоризонта. До тук добре. Ама от задната седалка, пътя се скриваше от невъобразимата комбинация от най-късата рокля и най-големия женски задник на света. Чак до Плевен обсъждахме със жената колко мощен трябва да е този мотор.
  • 89 Еретика

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "еййй най-сетне !":

    Не не се прави така а ми ако бяха гръмна ли друг кой щеше да е виновен явно другият че е бил там по погрешка.А полицаите са невинни.
  • 90 Просто така

    3 1 Отговор

    До коментар #59 от "кико":

    Слез на земята пич
  • 91 Все тая

    11 5 Отговор
    Защо със стоп патрони бе господа полицао? За да може след 24ч да го пуснат срещу 100лв гаранция и подписка, и пак да се качи на мотор ли? С истински трябва да се стреля по такива. В една законова държава тоя няма да е сред живите. Нали сега хамериканците са наши братя, гледайте от тях бре. При американския полицай, едно грешно посягане към джобчето и те пращат на гости на свети Петър.
  • 92 vasik atanasova

    10 8 Отговор

    До коментар #34 от "no name no face no number":

    с куршум ок но трябва да го причакат някъде и е трудно да го улучиш
    прочети внимателно статията нощем карал със загасени светлини
    и то бързо
    ще му хванат дядови
    има нещо което е скрито от хората
    и момчето не е престъпник а е имал нередовни документи
    те го изкараха най големия престъпник а той просто се е уплашил и е духнал но истината не се споменава
    четем и вярваме на написаното
    ако съм със загасени фарове и карам с 200 км как ще ме стреляш
    айде не на мен тези че съм изстрелял маса куршуми с макаров в звездец с дървени сандъци ги вадехме куршумите и после си ги криехме по спалните помещения
    тука информацията не е вярна
  • 93 дявола

    10 5 Отговор
    Так трябва отдавна да се действа при неподчинение стрелба
  • 94 Scout for funn

    5 3 Отговор
    НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ Е ИМАЛ СМЕЛОСТА ДА СИ ИЗВАДИ ПИСТОЛЕТА ДА НЕ ИСКАЛ ДА СИ ИЗВАДИ ХИМИКАЛКАТА .Обикиновенно тичат за тефтери и други канцеларски материали подвързии моливи лепила тиксо .За пръв път разбирам че имали и пистолети не е лошо някой ден може и истиски куршум да си сложат .Ма преди такава стъпка сигурно трябва два дена канцеларска рабато .
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Sofia

    4 5 Отговор
    браво
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 мото

    5 4 Отговор

    До коментар #55 от "Браво":

    Малко бой си ял по-кухата кратуна ми се струва
  • 99 кил дем

    12 4 Отговор
    Заповядайте и в Русе,но стреляйте с истински ! Тук има три лекета с мотори,които бръмчът като ненормални след 00 часа из целият град! Много народ им се кани и по дабре ги утрепете ВИЕ преди да ги претрепем НИЕ !!!
  • 100 Крокодила Гена

    2 1 Отговор
    Не използвам нецензурни думи а много често ми забраняват да публикувам или ме трият.Някой може ли да ми каже защо
  • 101 Така е, демокрация

    11 2 Отговор
    Едно време имаше народна милиция, която пазеше народа, днес имаме полиция, обслужваща капиталистическата върхушка.
  • 102 111

    9 6 Отговор

    До коментар #26 от "ИВАН":

    Мъжкари...!!?? Наистина ли? Или келеши с малки п.шки които избиват комплекси с перчене и бръмчене по улиците!? Малоумни кухи лейки!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Айде бе !

    10 12 Отговор
    До всички ,дето дават акъл ,да се стреля "на месо" , и да има контролни изстрели ! То така се стреля по хора ! Това да не ви е Дивия запад ? Или сте взели някакви по - особенни хапчета ? Ей много злобни хора се навъдиха ! Дай да убиват всички , които вдигат шум ? Ако ви дойде на вас до тиквите ,няма да мислите така ! Ако някой стреля по вас с бойно оръжие ще напълните гащи от страх ! Заради такива като вас тази държава никога няма да се оправи ! Вие сте си потенциални убийци ! Ходете на психиатър и се лекувайте !!!

    Коментиран от #115

  • 107 Плащай...

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "Шляхтиц":

    Кой щял да му плаща... ами майкати в натура ще му плаща !!! Да не му плащаш ти случайно ???
  • 108 vasik atanasova

    7 7 Отговор

    До коментар #97 от "serjant":

    браво писах ти плюс
    и пак ще добавя има нещо скрито
    ако кара бързо и без светлини както е и написано в 00.45 ЧАСА
    не може го спрете нито го улучите ей така
    единственото което може да му се случи е да изгуби контрол на мотора и да се удари някъде иначе няма хващане
  • 109 Бат Мишо

    6 4 Отговор
    Нещо не се връзва ....ловец съм и зная кък де улучва сърна със сачми както тича със 80 ....а пушката е значително по добра от пистолетен стоп патрон ....Бясно каране с мотор розбирам над 160 ...и да вкараш 3 от 3 ....НОЩЕМ .....мирише ми на партенки

    Коментиран от #121

  • 110 Бат Мишо

    6 4 Отговор
    Да си кажа моята версия -кът човек запознат със стрелбата и с късоцевните и с макаровите възможности ....стреляно е ИЛИ по неподвижна цел ....или стрелеца се е движил успоредно ссъс същата скорост което е същото ....и навежда на мисълта че ,,бясната скорост,, не е била бясна за да го настигне астричка -останалите ви давам по 1 ДКШ със 800 патрона да стреляте НА ТЪМНО по цел със 200 км в час-койт вкара 3 патрона му прехвърлям апартамента си
  • 111 Бат Мишо

    5 4 Отговор
    ПС Почнаха да ни сервират новините кът на американците - зеха ни за яко зомбирани вече за 30 г демокрация и ни пробват ,,кълве ли щарана,, усещате ли....на тъс новина ще се върже само човек нехващал оръжие да стреля по тъмно по бягаща невестулка или пълен идиот
  • 112 Ристо Мотористо

    9 1 Отговор
    По мотористи може , по цигани не може ! Що така ?!

    Коментиран от #114, #117

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Пеераси

    5 4 Отговор

    До коментар #112 от "Ристо Мотористо":

    Лъжат нещо кулите. Много скалъпено. С патрулка гонят мотор и тези 3 от 3 попадения. Няма как. Лъжат ви.
  • 115 Просто така

    3 0 Отговор

    До коментар #106 от "Айде бе !":

    А такива като теб ли ще я опрявят а
  • 116 гощо

    4 1 Отговор
    Вчера видях един моторист който си беше облепил номерът с кафяво тиксо и си перкаше как си знае!
  • 117 Данйо

    3 0 Отговор

    До коментар #112 от "Ристо Мотористо":

    Щото евротолерастките закони ще те разсипят от съд и наказания и санкций.

    Коментиран от #120

  • 118 Jack Bauer

    3 2 Отговор
    Вместо стоп патрони в ръцете и краката препоръчвам бойни патрони в главата.
  • 119 чичо Гошо

    1 5 Отговор
    Тъпи куки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......
  • 120 Мотор

    2 1 Отговор

    До коментар #117 от "Данйо":

    Полицая, случайно е със стоп патрони, три изстрела през ноща и има три попадения....по движещ се мотор !!!!! Това и в Матрицата го няма
  • 121 hienata

    2 1 Отговор

    До коментар #109 от "Бат Мишо":

    То и аз съм стрелял , та напълно верно е , че са го уцлили и изобщо не е трудно със стоп пстрон да уцелиш нещо което идва срещу теб. Не ти бяга в страни та да предвиждаш скорост . Щом си ловец, знаеш как излизат съчмите от ловна пушка, тука няма "шок" и снопа е още по-широк, няма начин да пропуснеш.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.