30 Май, 2012 18:31 15 552 27

Гриша Ганчев за шефа на НАП: Ще му разпоря корема

  • гриша ганчев-
  • красимир стефанов-
  • нап
Гриша Ганчев за шефа на НАП: Ще му разпоря корема - 1
Снимка: БГНЕС

Посредникът, който е уведомил шефа на НАП Красимир Стефанов за смъртната заплаха, отправена от бизнесмена Гриша Ганчев, обмислял цяла седмица дали да предупреди потенциалната жертва. По информация на Дарик, репликата на Ганчев е била казана в телефонен разговор в 12,54 часа на 11 май, а Стефанов е бил информиран около 9 часа сутринта на 18 май.

"Ще го изкормя тоя твоя човек червенобузест! Ще му разпоря корема рано или късно! Това трябва да ти е ясно!", гласяла репликата на Гриша Ганчев, като в нея не фигурирало името на Красимир Стефанов.

Вчера Гриша Ганчев се оказа на върха на групата, точила ДДС и разбита при специализираната акция „Захар“ на антимафиотите. Специализираната прокуратура привлече ловешкия бизнесмен като обвиняем за закана за убийство и за ръководене на организирана престъпна група за ДДС-измами в захарния сектор.

Гриша Ганчев е под парична гаранция от 500 000 лева, предвид имотното му състояние. Ако в определения срок Ганчев не плати гаранцията, ще му бъде наложена по-тежка мярка за неотклонение "домашен арест" или "задържане под стража".

Посредникът на Гриша Ганчев е бивш данъчен директор, занимавал се с големите данъкоплатци, който в момента е висш мениджър в застрахователния бизнес.

След седемдневен размисъл посредникът, който повече от 10 години не е в системата на данъчната администрация, решил да уведоми Стефанов.

Телефонният разговор между него и Ганчев се провел на следващия ден, след като при акция "Захар" беше задържан синът на бизнесмена - Данаил, и още петима души. След като на 18 май Красимир Стефанов е бил информиран, че животът му е застрашен, шефът на НАП е подал сигнал в полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    0 5 Отговор
    другарко петьо каза 4е ще ме набиеееееее....
  • 2 ГРАМАДАТА

    3 0 Отговор
    Каквото сам си направиш никой неможе дати го направи,тоя неможа да се надскочи въпреки че е дребосък и летвата не е кой знае каква.
  • 3 гост

    0 1 Отговор
    Това да не е Недялко Чандьров
  • 4 ВИП АМГ

    4 1 Отговор
    abe tova djuje goliaam koliach be.vsichki plashtame danaci kato popove a toi terikat shte tochi dds.
  • 5 NAP

    5 0 Отговор
    e da to to takiva terikati durjavata e na tva dereje vseki to4i posle 6o nemame puti6ta i infrastruktura mi 6oto parite sa pri tva gjudje koito se prai na guzar na na6 grub!!
  • 6 Става много интересно

    1 1 Отговор
    Тате каза,че ще ми купи колело,ама друг пъъъът.
  • 7 медиатор алфа

    0 4 Отговор
    Поръчково съсипват поредния богат българин, за да няма богати българи. Бизнесът му ще бъде иззет от евреин или турчин, помнете ми думата. А те... Те ли? Ами, те никак не крадат.
  • 8 анонимен

    4 0 Отговор
    То се видя-погнаха ги!
    Поръчково - моръчково дрън дрън! крайно време е нашите богаташчета ,направили пари през мутренските години,да разберат че схемата с източване от държавата няма да продължава вечно!хората изнемогват, плащат данъци а те точат!и не ти стига това ,ами може и да те посрита ако си му работник.Ай стига вече вие господа не сте с по 2 корема! И нашите деца трябва да ядат!!!
  • 9 Фафла Борец

    4 0 Отговор
    Айде бе писна ми от тези мутри, тормозят народа 22 години, мислят се за най великите и недосегаемите. Можем да ги изринем за 24 часа ... , тоя народ трябва да се събуди... , стига робство.
  • 10 Ale

    3 0 Отговор
    A gorata koqto e izsekal nezakonno Grishkata broi li se. 1 dekar spored nego = 2000 lv spored mene e 200 000 lv po segasnhite ceni. Ako pritejavash gora idvat i pochvat da te iznudvat da ti platime 2000 dobrovolno ili da te ubieme sami izbirate.
  • 11 мик

    0 4 Отговор
    аз да съм на гришата ше наредим да разлепат насекъде обяви с лика на боко и останалите от глутницата и ше пише каква е наградата ако спрат да дишат завинаги

    Коментиран от #24

  • 12 pacoran

    2 0 Отговор
    Ей мик дете никой не е по силен от държавата и най после дойде човек който почна да го доказва щото ако беше серГЕЙчо още щеше да лиже богаташките г.зове
  • 13 чичо

    0 2 Отговор
    Айде стига с ътия измислени сценарии за "убийства"! До вчера ЦвЦв се опитваше да изкара Гришата жертва на Алексей Петров, ама като не му клекна сега пък той се превърна в "убиец"! И тоя измислен герой дето цяла седмица мислел!!! Пълен смях! Егати б...ците се навъдиха по върховете на държавната власт! Та и клакьори си намериха по сайтовете!
  • 14 роналд рейган

    1 0 Отговор
    Докато комунистически л..на,като "чичо","мик","кик" и пр. ги има, ще има и Гриша Ганчевци.Липсват им убийствата,отвличанията и мутренските кортежи на Галевци,Ал. Петровци,Сумисти,Хамстери и друга подобна измет изфабрикувана от БКП и ДС "мъдреците".Затова са им виновни Борисов и Цветанов.Трябва всички честни и достойни хора(а такива във форума се вижда ,че има) да им помогнем да пуснем водата от казанчето и тази "Червена Диария" да изтече в канализацията откъдето дойде през 1944 с помоща на Москва.
  • 15 Иван Петров

    1 0 Отговор
    На същото мнение съм като номер 14 "роналд рейгън" и съм учуден откъде се намират такива подлоги които да се изказват в защита на бореца мутра и назначен от БСП за олигарх - Гр. Ганчев.
  • 16 0000

    0 1 Отговор
    До 3: Вероятно е той!!! г-н Чандъров
  • 17 Dolu Boko

    1 1 Отговор
    Борисов и Цецо таралежа искат целия бизнес и държава да е в техните ръце! Техните хора да лапнат всичкия бизнес и да държат властта вечно! Да свалим мутрата на мутрите борисов! УУУ ДОЛУ БОКООО!
  • 18 Петър

    1 1 Отговор
    Парите не миришат!!! Кой как ги е направил няма значение, но на тези които могат да ги правят, дори и всичките да им вземат пак ще изкарат, но такива като вас- клакьорчета никога няма да направите пари. Всички които плюете ако сте на мястото на някой от тях друго щяхте да пеете.
  • 19 милко

    1 1 Отговор
    Борисов като падне от власт го чака съд и затвор! Да не си мисли че вечно ще си врътка номерата ченгеджийски! Ще ти гледаме и на тебе сеира Бойче, ще дойде и твоя момент да те проснат по очи както сега проскаш ти бившите си ортаци! Никоя власт не е вечна на този свят!
  • 20 gaz

    2 1 Отговор
    Смърт за олигарсите! Смърт за богаташите! Долу капитализма! Долу Борисов! Разпад на Еврозоната! Вечна власт на социализма- равноправие и хляб за всички! Амин! Ахлелелел ахлелелеллеле!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Главъта

    1 2 Отговор
    Смърт за олигарсите! Смърт за богаташите! Долу капитализма! Долу Борисов! Разпад на Еврозоната! Вечна власт на социализма- равноправие и хляб за всички!

    Коментиран от #23

  • 23 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Главъта":

    @22 abe ti si za lekarstva.ti si opasen za okolnite psihopat.
  • 24 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "мик":

    @11 no taai kato nesi si ostavash v selo kara bunar i pak liagash v senoto.
  • 25 Иракли Иракли

    2 0 Отговор
    АЗ ИРАКЛИ съм от с.КРУШУНА!и да му разпори корема в моето село
    има минерална вода ,която възтановява операционните намеси и
    повърхносния слой на човешкото тяло.......само че ганстера и щатите
    е преследван!!
  • 26 кик

    1 0 Отговор
    до 12 искаш да кажеш 4е няма по силен от държавата??????????/хахахахахахахах преди години може би но сега след като вси4ко е съсредото4ено в малка група хора, който хора могат да избият зъбите на всеки от държавата......не си ли 4ел какво е казал РОТШИЛД ПО ТЕМАТА ЗА ДЪРЖАВАТА И МОНЕТНИЯ ДВОР?А СЕГА ГО ПРО4ЕТИ
    и не съм комунист а нацист, фашист, гестаповец и каквото пожелаеш но не и комунист....впро4ем всеки строи е добър стига държавата и народа да са силни и да се движат напред и народа да е в разцвет и благоденствие..
  • 27 Захарче

    0 1 Отговор
    Полза няма от разпрания корем , а от разпаряне на данъчните закони .