18 Август, 2019 16:47 3 049 3

Обискират складовете на фирмата с бананите и кокаина

  • банани-
  • пристанище

Проверяват се три бази на фирмата в София, една във Варна и една в Пловдив. Причината е, че част от бананите, които са получени с кораб на пристанище Бургас в края на юли, вече са изпратени към тези бази. Проверява се дали в тези количества няма също укрит кокаин.

Започнала е съвместна работа с италианската служба за разследване на наркотрафика, за да се установят всички обстоятелствата около претоварването на бананите на едно от южните италиански пристанища, според наша информация.

Съвместна работа има и с румънските служби, тъй като част от бананите е трябвало да бъдат доставени до Румъния. Съмненията са, че получателят на кокаина е или адресат в Румъния, или пък става въпрос за международна престъпна група.

Започва работа и с властите в Латинска Америка, за да се установят обстоятелствата около доставката на тези банани, за да се събере информация кой би могъл да е изпращача на кокаина, съобщава БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТТТ

    12 1 Отговор
    Съсипаха я тая даржава
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 цв.склад банани бургас

    0 0 Отговор
    Статията е от 18ти а никой ни чул ни видял ,днес 5дни по късно .Инфо няма