Last news in Fakti

5 Юни, 2012 11:26 16 418 17

Масов бой след сбор

  • масов бой-
  • сбор-
  • с. тодор икономово

 Масов бой се заформи след сбор в с. Тодор Икономово, полицаи предотвратиха по-сериозни инциденти. Малко след 20. 30ч. снощи е получен сигнал, че в центъра на селото е възникнал скандал. На място са изпратени полицейски служители, които изяснили, че мъж от селото взел микрофона и отправил обидни думи към група веселящи се мъже.

Те започнали да се разправят с него, той извикал други хора и станало масово сбиване с около 50 души. „Инициатора” на скандала е установен – О.С./ 42г./ от Тодор Икономово. Мъжът направил опит да се саморазправя и с полицейските служители, заради което е задържан. Отправил е обидни думи и закани, а след това е посегнал и скъсал светлоотразителната жилетка на един от полицаите. Бабаита е криминално проявен и е в срок на изпитание за нанесена средна телесна повреда. Полицаите останали в селото до 02ч. след полунощ, докато се убедят, че всички са се прибрали по домовете си. През целия ден, по време на сбора е имало трима униформени, които са охранявали. Вечерта е извикано подкрепление и на място са били около 15 полицейски  служители от Районно управление„ Полиция” – Каолиново. Разпитани по случая са около 20 души. Образувано е бързо полицейско производство.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111111

    7 0 Отговор
    direktno 10 godini zatvor za toq
  • 2 ВИП АМГ

    3 0 Отговор
    selska rabota
  • 3 Адолф Хитлер

    3 2 Отговор
    простотия.Тези тъп...ари по селата са толкова прости,че освен да се напият и да се сбият нищо друго не могат да измислят.Но не трябва да сме строги към тях.Все пак това са хора които вероятно не са прочели дори и една книга през живота си а повечето от тях не са виждали влак на живо.Темите на разговорите им в кръчмата се въртят основно около производството на моркови зеле и ракията.
  • 4 фокусника

    1 2 Отговор
    До № 3: Има и свесни хора по селата!!! Но... си прав, че простотията там е на ниво!!!!! Пък и за какво им е да четат книжки, а??? Да речем, художествена литература ???? Това е много висока топка за тях!!!!! Нека си говорят в кръчмата за моркови, зеле и ракия!!! Това ги устройва напълно, пък и толкова си могат! Да се напият и да се сбият!!!
  • 5 кокиту

    0 0 Отговор
    много сте проницателни, в къв филм се вкарахте:) хахахааааа
  • 6 Владимир Владимиров

    1 2 Отговор
    И ти от къде знаеш че не четат книжки,а???Това че ти не четеш не значи че и другите са така.Това че алкохола не прощава е вярно,ама си като много други хора които говорят за някой,без да го познават.
  • 7 селянина

    2 2 Отговор
    Малий гражданите спрете се малко че всички сте от селата.Това зеле и моркови в града ли го гледаш бе сабота и недела пръв си по селата да вземеш от мама малко провизийки а? къв хитлер си бе ходи да се вживяваш някаде другаде нямам думи до къде ви докара таз демокрация. ГРАЖДАНИ
  • 8 Владимир Владимиров

    1 1 Отговор
    селянина
    (гост) БРАВО!

    Аз съм си от село,признавам си го.Но и на мен ми писна от гражданчета които са от село,ама не си признават че разбираш ли,СРАМ ГИ Е.
  • 9 БМ-21

    1 1 Отговор
    А аа!Селяни. Не ги е срам.Ще си произвеждат ,моркови ,зеле ,телешки и свински мръвки,млека и сирена и то екологично чисти.А ПЪК ние ВИП ще набиваме колбаси ,шунки ,месо пълни с Менделеевата таблица.Да не говорим за вино и ракия произведени без грам плодове. Аман от про...таци.
  • 10 весело

    1 0 Отговор
    е за това ги обичам тези сабори голяма веселба
  • 11 мартин акакка

    1 0 Отговор
    хахахах какъв сбор ще е без бой :) , м..ната му че е от село ами са арабели хахаха. черни арабели
  • 12 даскала даскала

    2 0 Отговор
    Ей ГРАЖДАНИ много плюете по селяните хайде тогава да ги изселят всички селяни от страната да видим колко ше живеете ,ще умрете от глад те ви хранят ГРАЖДАНИ , неблагодарници.......

    Коментиран от #14

  • 13 Адолф Хитлер

    1 1 Отговор
    До@7 Селянина.Това ,че ти всяка неделя ходиш при майка ти и баща ти на село не значи ,че всички останали са като теб.Написал съм това мое мнение за повечето от селяните защото съм присъствал случайно на такъв панаир и останах страшно изненадан,че е възможно в днешно време да се види абориген на 25г живеещ на 10тина километра от голям град и останал в развитието си на животинско ниво .Уважавам хората които произвеждат зеленчуци но ме озадачават хора на които това е единствения смисъл на живота.Да бодат моркови на КЪРА натъпкани с нитрати до небето и да буфкат ракия денонощно.Хора непознаващи нито историята нито красотите на държавата ни да речем.Неизлизали от селото никога освен ако по някаква причина не им се е налагало да ходят "НА ГРАД" като се казва по селата.Иначе3 е добре ,че има и такива хора за да има кой да върши черната работа.Иначе ще трябва да бъхтим ние.А какъв Хитлер съм не е твоя работа!
  • 14 Тодор Живков

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "даскала даскала":

    Селяни няма отдавна още от времето на Тато, сега всички сме ви виновни и си мислите, двата домата дето ги гледате в дворчето ни изхранват и за това трябва да ги продавате за 100 лева на никой не сте му притрябвали с двата си домата, като толкова искате изселвайте се ходете да чистите къщите на византийските бабички ама то това си ви е мечта се пак!!
  • 15 Тошко Станчев

    1 0 Отговор
    Хитлер,а ти колко книги си прочел в живота си?-напиши един автор без да гледаш в Гугъл;знаеш ли кой е човека на когото си се кръстил??????????
  • 16 Ники

    2 0 Отговор
    До Адолф.Майка ми и баща ми живеят на село,но бих казал,че са много добри хора.Аз от дълго време живея в малък град и се убедих,че по страшно от селянията няма.Може да живееш в град или да се наричаш ''гражданин'' но ежедневно да си правиш селянии.
  • 17 Адолф Хитлер

    0 0 Отговор
    В голям град Ники няма кой да те остави да си правиш селянии.ще бъдеш изхвърлен от заведението или озаптен на секундата.Тези номера вървят само по селата където има занижен контрол.А и аз не съм казвал че всички селяни са лоши а посочих кои.А на Тошко Станчев ще отговоря и само една конига да съм прочел бъди сигурен,че тя е" Моята борба" .Автора надявам се ти е известен?